Phinbella Flynn Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 To skończ, póki życie Ci miłe. Medyk.! Co to jest Zespół Aspergera.? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Choroba. MEDYK! W kółko słucham tego: . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Przykro mi, ale niech Pani pożegna się z rodziną i wypisze testament. Medizinisch! Nie umiem mówić po niemiecku! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 To idź do mojej kuzynki po słownik i się od niej poucz. (Ona nie jest Niemką, ale zna genialnie niemiecki) MEDYK! Nudy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 to sciągnij sobie grę banned from wquestria daily lub minecrafta jeżeli masz poniżej 15 lat. MEDYK! zwichnąłem sobie nogę (naprawdę)! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 To pędź do ortopedy czy jak mu tam i sobie zabandażuj! MEDYK! Boli mnie głowa! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marmo Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Wez APAP! MEDYK! Dostałem 13 kul w tył głowy i mogę podlewać trawnik kiedy pije wodę ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Idź do sklepu z rzeczami ogrodniczymi i usiądź na 1 z szafek Medyk!! Jestem przebity 20 mieczami w różnych częściach ciała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 To pędź do ortopedy czy jak mu tam i sobie zabandażuj! już biegnę! AU! no teraz to już jest otwarte złamanie. ibuprom , plaster z obrazkie pinkie pie i do łóżka! Medyk! przejechał mnie samochód (teraz już nie naprawdę)! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 to się nim przejedź nim jeszcze raz MEDYK przykleiłem se klejem c4 do twarzy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 już biegnę! AU! no teraz to już jest otwarte złamanie. Miałam na myśli, aby KTOŚ Ciebie zawiózł. @topic To se odklej! MEDYK! NUDDDDDYYYYY! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 Odrób lekcje. Medyk. Matematyka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 To nie do mnie z tym tylko do matematyczki! MEDYK! Luna mnie "prześladuje". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 MEDYK! co mam odpisać lisicy bo nie zawołała medyka!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 Co mnie to.?! Medyk. Mam katar. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 Idź do lekarza Medyk! Nie mam pieniędzy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 Idź do pracy. Medyk. Głodna jestem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 To se kanapkę zrób! MEDYK! Śnieg po pępek! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 Masz.. to jest łopata. Odgarnij sobie. Medyk. Gardło boli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 To kup se tabletki na gardło MEDYK!!!Bez przerwy puszczam sobie muzykę z mojej sygny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Po co się od niej leczyć? Jest fajna. MEDYK! Mam katar! (Serio) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Kup sobie coś na katar Medyk!Nudy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Baw się zapałkami. Medyk! Medyk! Medyk! Medyyyk! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Nie krzycz... Medyk!Chcę muffinkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 To masz. MEDYK! Mam brak weny twórczej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się