arameje Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 hmmm........ nie mam pojęcia co zrobić przykro mi :( MEDYK! jestem fanem nr1 doktora who Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 to co z tego....lubisz go?To nie ma problemu Medyk!Prawie nikt nie wie co oznacza moja sygna... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Luty 1, 2013 Autor Share Napisano Luty 1, 2013 Cóż ja też nie wiem. Medyk! Mam brak pomysłów! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 Poproś na 4chanie o pomoc. Medyk! Zawołałem medyka! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 To niech przyjdzie. Medyk! Skończyło się mleko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 Idź wydoić krowę. Medyk! Głodny jestem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 To coś zjedz Medyk!!!Mam dość mojej imienniczki ze szkoły Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 To jej przylej i powiedz, żeby zmieniła imię i szkołę. MEDYK! MEDYK! MEEEEEEEDYK! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Luty 13, 2013 Autor Share Napisano Luty 13, 2013 Proszę o ciszę. Zara przepiszę lek na medyka. MEDYYYK! Czuję się przygnębiony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 Napij się herbaty, posłuchaj muzyki. MEDYK! Żyć mi się odechciewa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No0bHejterEver Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 masz tu urzadzenie ktore cie przeniesie do equestrii + dodatkowa opcja czy tam byc czlowiekiem,pegazem,jednorożcem,ogierem,alicornem(mozna wrocic) medyk mam malo zycia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 Chwytaj potiona. MEDYK! Oglądam kucyki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No0bHejterEver Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 odlaczony internet + bedzie tylko kablowka(bo w canal+ albo w polsacie najprawdopodobniej sa kucyki) medyk ocieklem od molesti ktora mi zrobila,,,,, brokuly Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 Burn her! WITH ACID! MEDYK! Zatrułem się pesymizmem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No0bHejterEver Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 masz tu LUNArny amulet +400 inteligencje +600 siły i +1200 szczescie medyk ucieklem od pinkameny co chciala zrobic ze mnie babeczki gdzie jest moj zoladek a gdzie reka :O? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fionka Von Cat Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 daj jej jeszcze nogę i będzie najedzona Medyk! Smutno mi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No0bHejterEver Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 masz nie ma za co medyk daj mi ammo < Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fionka Von Cat Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 Sama nie mam Medyk! Dostaje padaczki bo jutro piątek! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No0bHejterEver Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 spoko jeszcze tydzien feri bede miec medyk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 Masz medyka. MEDYK! Alkohol się skończył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No0bHejterEver Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 spoko dostałem od kolegi z rosji spirytus medyk przejadlem sie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 Weź rycyny. MEDYK! Całe forum mam kursywą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dinokuba Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 Jak wszyscy. Medyk! Oglądam seriale dla małych dzieci! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 Trepanacja powinna pomóc. MEDYK! Jestem na biol-chemie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No0bHejterEver Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 biologia z chemia powiadasz? dziendobry ja po tomka musze go zwolnic z lekcji... a-ale -zadygotala nauczycielka- nie moze pan, maja wazny sprawdzia,,,, NIE PYSKUJ!-powiedział medyk nauczycielka ze strachu upadła na podłogę d-d-dobra bierz g-go tylko n-nie rôb krzyw-ddy-powiedziała przerażona nauczycielka wyszli a tomek do niego yay-powiedział tomek - dzieki medyk a nie ma za co -powiedzial medyk w mc3fn sa hakerzy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się