Gość Iluzja Pie Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Temat eventowy z tankiem został zamknięty ale proszę zapytaj go jak to jest być żółwiem xD Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TaiLow Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Rainbow Dash - Znasz się z Sonikiem? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magnum230 Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 Rainbow skąd wytrzasnęłaś takie fajne śmigło dla tanka? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eQs'Rainbow_Dash_PL Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 Chcę być pegazem! xD Podoba Ci się jakiś ogier Rainbow? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 1. Rainbow dlaczego śnisz mi sie po nocach???? 2. Powiedz mi gdy zobaczysz mojego avatara (Heat Gaze) w ponyville, bezczelnie uciekła mi z domu. Taaaa... Przechodzi okres buntu Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dachu2001 Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 hej rainbow jak tam wasze stosunki z twilight odkąd została księżniczką? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Rainbow, 1 Masz jakąś siostrę 2 jak tak, to jak ona się nazywa? 3 Czy umiesz zajmować się dziećmi? 4 Kim dla Ciebie jest Fluttershy? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blaze the cat Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Czy to prawda, że kochasz Sonica, tego granatowego jeża:flutterblush:? http://www.google.com/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&frm=1&source=images&cd=&docid=lu0qIM-qkVPjNM&tbnid=Xvw64Vrw8JPPfM:&ved=0CAUQjRw&url=http%3A%2F%2Fwww.fge.com.pl%2F2011%2F12%2Fpoland-can-pony-too-zbedna-kontynuacja.html&ei=OlVYUfSeK8fYPK3TgNgP&bvm=bv.44442042,d.bGE&psig=AFQjCNFo6d_-JJQesOmqoauYj1pbWTfXug&ust=1364829819070818 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vinylowy-Smok Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Witaj RD cytat"2:)Ścigniemy się moja maszynka jest gotowa trasa wgrana do komputera pokładowego.(11200 km/h) X-43A. Twoja odp. Ty naprawdę chcesz się zemną ścigać czymś tak brzydkim?.." Sugeruje po tej odp że cię strach obleciał i nie nie możesz wypić miksturki od twi wiesz po tej co zrobiłaś double rainboom Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metis Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Hej RD 1. Co myślisz o Scootaloo? 2.Jak duża jest twoja rodzina? Jeżeli takie pytania już były to przepraszam. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Hej! Co byś zrobiła, żeby wrócić do Cahira? Czy może wolisz, Twoich teraźniejszych opiekunów? Czy w waszym świecie(kucykowym), jest coś takiego jak Rainbow Juice? Poświęcasz czasem czas dla Twych kochanych fanów? Jak Ci idzie w Akademii jako nowa prowadząca? Myślę, że dajesz sobie radę, łap moje poparcie! Nie zastanawiałaś się, żeby zawrzeć znajomość z Fleetfoot, albo z innym członkiem WB? O wiele lepiej się lata jeśli się ma u boku znajomego (zwłaszcza członka Wonderbolts!), z którym możesz trenować i dzielić się razem swoimi sztuczkami Jakiś hug dla fana, tak na koniec? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Hi RD. Czy cieszysz się gdy bliską ci osobę spotyka nieszczęście? Ja tak mam. I szukam porady. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Dash rządzi Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Wielka Rainbow Dash chce dostać zaszczytu odpowiedzi na moje pytania. 1. Co lubisz robić najbardziej (oprócz ćwiczenia) ? 2. Kogo najbardziej nie lubisz ? 3. Jak byś mogła to byś wpadała do świata ludzi ? 4. Do kogo byś zaglądała ? 5. Mogła byś do mnie zaglądnąć ? 6. Przytulisz ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 MAM POZWOLENIE BY PISAC TAKA ILOSC PYTAN, wiec nie zasluguje na warna 1. Co sądzisz o dziale Discosia? 2. Poprzesz mnie w podaniu do rajryja? 3. Podasz jakąś oldschoolową sztuczkę? nazwa 4. Mialas moze kiedys/nadal shipa z Lyrą? 5. Slyszalem ze Gilda powraca do Ponyville, co z tym zrobisz? 6. Mialas jeszcze innych przyjaciol w tym obozie mlodych lotnikow czy jak mu tam? 7. Szesciany są takie fajne, prawda? 8. Twoj regent juz rysowal sześcianową ciebie? 9. Ile znasz uzytkownikow na forum, ktorzy w nicku zawierają twoje imie? 10. Przeszkadza ci to? 11. Slyszalem o klatwie na Lyrze, podobno nie da się jej zapamiętać jako mieszkankę ponyville, czy kojarzysz takiego kuca o imieniu "Lyra Heartstrings"? 12. Wiedzialas ze Yarvin jest fajnym czlowiekiem? 13. Podaj jakąś piosenkę fajną o tobie, jak bedzie zawalista to dam ci repa 14. Posiadasz jakieś fajne przezycia ktore nawiazuja to twojej mlodosci? 15. jakiś szczegolny wypadek/wydarzenie/przypadkow sztuczka 16. zadasz jakies pytanie dla Fin? http://ask.fm/PhinbellaFlynn 17. Nie przeszkadza ci to że pisze tyle pytan? 18. Znasz jakiegoś fajnego backgrounda w ponyville? 19. Czy trzymasz sie bardziej do tych bardziej znanych i dla nich jestes lojalna? 20. Byly moze male zrebaki w obozie latania, czy byl tylko dla dziewczyn? 21. Jezeli tak, mialas kogoś specjalnego? 22. Przytulisz tego uzytkownika nademną? 23. Odpowiesz na moje pytania, czy raczej ominiesz je i powiesz jak Hayatę że czekasz na wiecej? 24. Duzo bylo typow co ci zadawali dziwne pytania? 25. Nie meczy cie to juz powoli? 26. Zgodzisz sie na to, bym narysowal ciebie? 27. masz duzo wolnego czasu? 28. Podobno praca przy pogodzie jest najmniej meczącą w calym ponyville, duzo za to placa? 29. studiowalas cos moze? 30. Slyszalem ze ostatnio masz dla nas nowa sztuczke w zanadrzu, planujesz miec w niej innne pegazy albo kuce? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magnum230 Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Co byś zrobiła gdybyś została alikornem? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 O czym najbardziej lubisz rozmawiać? Jaka była najszczęśliwsza chwila w Twoim życiu? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Czym byś się zajmowała gdybyś była człowiekiem i jakiego koloru byś miała włosy? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rarixie Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Heja, Rainbow, mam do Ciebie pare pytań... 1. Którą z Twoich przyjaciółek lubisz najbardziej ? 2. Czy poduczysz latania Twilight ? 3. Co by było jakbyś ty została księżniczką ? 4. Co sądzisz o Trixie ? 5. Kogo najbardziej lubisz z Wonderbolts ? 6. Lubisz horrory ? 7. Co najbardziej Cię wkurza ? To tyle, pa Dash. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delet this Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Sądzisz, że Fluttershy mogła by cię kiedykolwiek pokonać w jakimś wyścigu? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Witam Czy chciałabyś zamieszkać w Kryształowym Imperium? Czy może też nie chciałabyś być tak daleko od Cloudsdale? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saharez Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Jaki jest według Ciebie dobry sposób na rozluźnienie się ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saorin Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 (edytowany) Czy miałaś ślub z Saorinem? w ogóle go kochasz? robiłaś z Saorinem? Yhy, ciasto chyba~ Cuddly doggy Edytowano Kwiecień 29, 2013 przez Cuddly doggy Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Czy miałaś ślub z Saorinem???? wogule go kochasz? robiłaś z Saorinem??????????????????????????????????? Chyba z Soarinem Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saorin Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 (edytowany) ktoś jeszcze buja się w saorinie? Czy według ciebie on jest najładniejszym Pegazem?? zerwałaś z nim?:( Witaj! Dash mam do ciebie pare pytań 1.masz komputer albo laptop? :cGfSS: 2.grasz w,,World of Tanks" albo w ,,Minecraft"? 3.jak sie nazywasz na World of Tanks lub Minecraft? 4.czy byś przyleciała do ludzkiego świata?? 5.czy twoi rodzice przywieźli cię do Ponyville w pudle???????????????????????????????? Edytowano Maj 25, 2013 przez Cuddly doggy Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Kwiecień 30, 2013 Share Napisano Kwiecień 30, 2013 Huh, przybyłem po pare informacji 1.Bierzesz sterydy lub doping? 2.Jak szybko umiesz lecieć? 3.Lubisz rysować? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts