Michael89pl Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Rany... jak niektórych z was łatwo sprowokować. Obecność hejterskich materiałów w necie w żaden sposób nie zmusza do ich czytania. Oszczędźcie swoje nerwy, taka moja przyjacielska rada. Link do komentarza
Hajime Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Gdy nadejdzie wojna będę miała sporo czasu na oszczędzanie moich nerwów (XDD) Ale czas najwyższy, by pozabijać jakieś matczyny. *I'm milord* xDDD Link do komentarza
Sindri Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Czy ten artykuł to jakaś prowokacja? Bo mam takie wrażenie. Wysoki poziom ignorancji i niewiedzy na temat serialu jest wyjątkowo wysoka. I ten styl pisania (aż się wierzyć nie chce, że to rodzic jakiś pisał). Ale najlepsze jest to, że nawet w tytule się pomylili ("Little Pony" śmiech na sali). Geniusze... Link do komentarza
BiP Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Nom ten artykuł , jest raczej niskich lotów , tak jakby naprawdę dzieci nie lubiące tego serialu to pisały Link do komentarza
KochamChemie Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Cóż..........patrz na "przepis perf bloga" Link do komentarza
kurczeblade Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Ja w to wchodzę. Zawsze wyobrażałem sobie świat opanowany przez bronies. od kiedy zaczynamy? Link do komentarza
Chikayoshi Yami Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Bo bycie rodzicem oznacza pisanie sensownych artykułów...pssh. Czujecie się obrażeni z powodu ataku na serial który lubicie? Dla mnie jest to głupie. Ja bym raczej próbował podjąć jakiś dialog z tymi internautami. Na pewno wyszłoby ciekawiej niż robienie sobie towarzystwa wzajemnej adoracji i walenie w ich zgodnym chórem, w temacie którego nigdy nie przeczytają. Link do komentarza
Hajime Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Od... Może być dzisiaj o 12? xDDD Link do komentarza
kurczeblade Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 dobra mój powyzszy post był żartem. Tak naprawde to śmiechłem jak to zobaczyłem. Wogóle sie tym nie przejmuje. Ale nadal w to wchodze Link do komentarza
BiP Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Problem jest jeden .... nikt z całego forum nie zejdzie na tak żenujący poziom rozmowy ..... Wiec nawiązywanie dialogu odpada Link do komentarza
Chikayoshi Yami Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 @kurczeblade- Obrażając ich nie pokazujesz wcale wyższego poziomu. Link do komentarza
kurczeblade Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 sorka może źle to zabrzmiało. niechciałem nikogo obrażać Chciałem tylko wyrazić swoją opinie. Usune obraźliwe słowa Link do komentarza
Alder Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Bo bycie rodzicem oznacza pisanie sensownych artykułów...pssh. Czujecie się obrażeni z powodu ataku na serial który lubicie? Dla mnie jest to głupie. Ja bym raczej próbował podjąć jakiś dialog z tymi internautami. Na pewno wyszłoby ciekawiej niż robienie sobie towarzystwa wzajemnej adoracji i walenie w ich zgodnym chórem, w temacie którego nigdy nie przeczytają. A kto czuje się obrażony? to je żart mości hrabio, a my lubimy się śmiać no.... przynajmniej ja. Towarzystwo wzajemnej adoracji? jeśli byliśmy w stanie przeczytać ten artykuł, to i oni są w stanie trafić na to forum i tyle. Link do komentarza
KochamChemie Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 @Horus masz 100% chemistry approve Przestańmy ich(lub "się na nich") "obrażać",a weźmy się do jakiegoś działania..... Link do komentarza
DeDanielosek Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 O nie! Muszę przestać oglądać MLP bo jeszcze stanę się agresywny i nie będę mieć średniej 5,0.... Albo się tym po prostu nie przejmować jeszcze pomyślę. Link do komentarza
Hajime Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Właśnie do akcji !!! No... nie wykluczam cygara Link do komentarza
KochamChemie Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 W sumie, olewanie tego może też mieć przykre(choć nie tak przykre jak agresywne działanie) konsekwencje.... Link do komentarza
miskof Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Ciekawe... Całą dyskusję o irytujących bajkach znajdziecie tutaj. Wchodzę, a tam? Kilka opinii o MLP (4? xD). Oj "redaktorzy, redaktorzy"... Coś mało tych źródeł. Link do komentarza
Chikayoshi Yami Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 @Alder- "A kto czuje się obrażony? to je żart mości hrabio, a my lubimy się śmiać"- Odnoszę się do pogardliwych komentarzy. "Towarzystwo wzajemnej adoracji?"- Tak. Właśnie tak to wygląda. Publikujecie wypowiedzi tylko jednej strony, a przeciwnik nie ma żadnych szans odnieść się do waszych wypowiedzi. Nie jest to dyskusja. " jeśli byliśmy w stanie przeczytać ten artykuł, to i oni są w stanie trafić na to forum i tyle."- Z tym, że dobrze wiesz, że się tak nie stanie, nadal ukazuje to wątpliwy sens tego tematu. Link do komentarza
Michael89pl Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 W sumie, olewanie tego może też mieć przykre(choć nie tak przykre jak agresywne działanie) konsekwencje.... Jakie niby? Obama wyda zakaz rozprzestrzeniania magii przyjaźni? xd (chociaż z drugiej strony, kto wie... Ostatnio cały świat głupieje ;p ) Link do komentarza
Imka2000 Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 "jak można nie lubić kucyków, cioty tylko ich nie lubią" Swój xD Link do komentarza
BiP Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 No , zasadniczo takie artykuły są ABSOLUTNIE nie groźne , one nie zagrażają ani fanom , ani serialowi . W sumie , było też głośno o Derpy Hooves , że musi zniknąć , bo rzekomo obraża dzieci z wadą wzroku i tak dalej , a jak dobrze wiemy nic się nie zmieniło i jest ona nadal w niezmienionej formie Link do komentarza
RainbowDash123456789 Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Mówię to chyba po raz setny-"CZEMU MAMY TYLU DEBILI NA ŚWIECIE?!" (zazwyczaj mówiłam tak o osobach które wygłupiały się...tak wiecie jak).Nie chcę nikogo obrażać,tylko wyrażam swoją opinię.Szczerzę mówiąc,kiedyś nie lubiłam MLP (widziałam TYLKO starszą generację),lecz nigdy czegoś takiego nie robiłam.Po prostu nie oglądałam i tyle...do czasu gdy ot,tak sobię pomyślałam "Co mi tam,obejrzę" i się wciągnęłam .Szczerze mówiąc ja,spotykam takie "problemy" nie tylko z serialami.Jak już kilka razy mówiłam,lubię gry np.Ratchet & Clank,Sonic,Rayman itd.Dla mojej koleżanki wydaje się to dziecinne (jakim cudem bicie robotów,mroklumów itd. może być dziecinne?!Albo chociażby grafika,co ona takiego "dziecinnego" w tym widzi?!Sama gra w "bakusie" a czepia się kucyków,gier itd.).Ech,tak jak wspomniane-Na świecie są dwa rodzaje ludzi (wiecie o co chodzi).Z resztą po co mamy marnować czas na takie bzdety... Link do komentarza
Gość Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Przecież to całe edziecko.pl to jest portalik Wyborczej. I wy się dziwicie, że są nierzetelni? Link do komentarza
Michael89pl Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 No , zasadniczo takie artykuły są ABSOLUTNIE nie groźne , one nie zagrażają ani fanom , ani serialowi . W sumie , było też głośno o Derpy Hooves , że musi zniknąć , bo rzekomo obraża dzieci z wadą wzroku i tak dalej , a jak dobrze wiemy nic się nie zmieniło i jest ona nadal w niezmienionej formie Ale zamilkła na wieki. Nikt nie odważy się dać jej nawet parusekundowej roli. Link do komentarza
Recommended Posts