Hajime Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 wiej007 - No dalej ! Umówimy się na którą godzinę i gdzie i będziemy brać wszystkie matki co tak robią. Na STOOOS! Link do komentarza
Nikern Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Ja też chce. Mnie tyż dopiszcie Ale serio. Uważam że nie należy się tym przejmować Estherenn powiedziała nasz offtop ma wyższy poziom. Link do komentarza
Hajime Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Ten kto chce razem z nami pisze 'Ja' ! Link do komentarza
FreeFraQ Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Smiechłem. Ot co. W polsce wszystko jest złe. > dodam jescze że pewnie. - chodzą do koscioła do niedziele. - zmuszają dzieci do chodzenia do koscioła - wierzą w bzdury rydzyka - są za Kaczyńskim i spółką. Link do komentarza
Alder Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 chcecie wymierzać sprawiedliwość i palić na stosie? phi....lepiej przejąć władzę nad światem! stworzymy wielką i niepokonaną armię która nie zna litości! a jak! do boju urrrrrraaaaa!!! Link do komentarza
Hajime Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Może być ! A ja oczywiście będę dowodzić :nK2Q1: Link do komentarza
MacTavish Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Czyli tym razem NLR i SE muszą połączyć siły na wspólnego wroga Śmieszne... Link do komentarza
Alder Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Może być ! A ja oczywiście będę dowodzić :nK2Q1: OK więc dowodzisz siłami zbrojnymi ale ja biorę fuchę pierwszego komisarza politycznego i kierownika KGP(kucykowa gwardia ponyfikacyjna) tajnej policji. Link do komentarza
KochamChemie Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 hmmmm.............udowodnijmy tym [wstaw stosowne słowo] że mamy wyższy poziom i...... Ponies for Bronies God!! Link do komentarza
Nister Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 przeczytałem i...WTF?! Link do komentarza
Hajime Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Dobrze więc. Czas zacząć. Tylko dajcie cygara bo z nim wyglądam bardziej poważniej ! xDDD Link do komentarza
KochamChemie Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Wybiórcza ............dobra teraz na poważnie.............. Po co się uciekać do drastycznych metod...... Proponuję stworzyć inną stronę(blog ewentualnie) o naszym ulubionym serialu( ) Link do komentarza
Hajime Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Pfff. Ja od razu stworze forum xDD Oh, niech ktoś mi przyniesie w końcu te cygaro ! xDDDD Link do komentarza
Gost Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Przeczytałem i... śmiechłem Żadna "normalna" (pojęcie względne) matka nie napisała by takich postów. No chyba, że ta matka ma już aż 16(!) lat. To wszystko zmienia. Link do komentarza
KochamChemie Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Masz specjalnie dla ciebie Link do komentarza
Alder Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 proszę bardzo! cygara rewolucji! proponuję naszą małą rewolucję przenieść w inny dział forum bo tu mały off top zaczyna się robić. Link do komentarza
Estherenn. Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 A idźcie,czytając to odnosi się wrażenie,że to pisał 10-cio latek. Zresztą to co za matka nadaje sobie nick "anorektyczna zdzira"? :twilight9: Link do komentarza
L'estaca Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Ostanio rozmawialam z bibliotekarką i mówiła że; ona też myślała żer te kuce sie ciagle tylko użerają, ale kiedy obejżala to jej sie spodobało i to na prawdę uczy. Link do komentarza
KochamChemie Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Ten blog to ściema!!!!! Przepis na blog według Wybiórczej 1.Stwórz jakiś blog() 2.Poproś ludzi(średnia wieku 16 lat) o pisanie opinii(bez wcześniejszego zapoznania się z tematem tz obejrzenia serialu) 3.Szerz ignorancje i głupotę Link do komentarza
BiP Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 No osobiście , jakbym spotkał takiego rodzica , co to napisał , to chyba bym wyśmiał go , albo przywalił mu . Link do komentarza
KochamChemie Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Ta.......na pewno spotkałbyś jakiegokolwiek rodzica wśród nich........ Link do komentarza
Nikern Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Wyśmianie jest dobre. Ośmieszenie i udowodnienie błędu jest jeszcze lepsze. Muhahah. Ale nie zdziwiłbym się jakby to paru hejtów się zebrało i powpisywało różne głupoty. Dzieci musza się jakoś wyżyć... Link do komentarza
BiP Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Ta.......na pewno spotkałbyś jakiegokolwiek rodzica wśród nich........ No ... tylko sądząc po ich nazwach , które są tak debilne , że zastanawiam się ile mogą mieć lat , bo na naszym forum nikt nie ma nawet w przybliżeniu takiej głupiej nazwy , a są tu ludzie w większości poniżej 18 roku życia omg . Link do komentarza
Hajime Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Dziękuję wam za cygara. Czas ruszać na wojne ! :nK2Q1: "I tak powstała 3 wojna światowa". xDDDD Link do komentarza
Recommended Posts