Mrs.Octavia Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 mi się kojarzą z Grecją lub Włochami Link do komentarza
Arroyo Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 To nie jest wieża. To jest zamek. No ogólnie tym czymś wysokim. Link do komentarza
Pookhi Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Szczerze mówiąc , kryształowe kucyki nie urzekły mnie Link do komentarza
Gubryś Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 dlaczego tylko kuce ziemskie są kryształowe, dlaczego nie ma kryształowych pegazów i Jednorożców Link do komentarza
Evelinna Eve Pie Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 A mi się kojarzą z Россия. Nawet wyglądają troszkę komunistycznie. A co do blind bagów to pewnie jak wave 4 Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Mi tam się one niezbyt podobają. Okej może i wyglądają fajnie,ale to tylko tyle.A kojarzą mi się z Rzymem i starożytną Grecją jak ktoś już wspomniał wcześniej. Link do komentarza
Gubryś Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Kryształowe kucyki będą w 7 wavie http://www.strawberryreef.com/Index/G4/IndexBB.html Link do komentarza
Malchior Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 Może to tylko ja, ale bardziej podobały mi się KK zanim zostały odczarowane. Miały takie ładne grzywki na emo i przygaszone, nie-oczobijne kolory. No i jak mówiły, to przepięknymi "miękkimi" (takie moje skojarzenie) głosami. Właściwie, to dzięki tym głosom, nieodczarowane KK stały się moimi ulubionymi. Link do komentarza
Gubryś Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Może to tylko ja, ale bardziej podobały mi się KK zanim zostały odczarowane. Miały takie ładne grzywki na emo i przygaszone, nie-oczobijne kolory. No i jak mówiły, to przepięknymi "miękkimi" (takie moje skojarzenie) głosami. Właściwie, to dzięki tym głosom, nieodczarowane KK stały się moimi ulubionymi. King Sombra kliknął "Lubie To" Link do komentarza
Mleczko Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Jak dla mnie KK są piękne i w ogóle (wielbię je ale i tak lepsze oryginały, znaczy dla mnie), ale szkoda mi "normalnych", oryginalnych kuców . Przez to, że KK są takie pikne, to założę się, że teraz najdzie nas fala kryształowych OC-ów. A reszta pójdzie w kąt, ale czego się można było niby spodziewać? Przecież kryształowe kuce są taaaaakie piękne i epickie, że reszta to nic . Jak mówiłam wielbię nowe kuce, ale nie chciałabym żeby teraz nagle wszystkie OCety zamieniają się w KK. Link do komentarza
MEPiK Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Lool Bilnd Bagi KK już to widzę specjalne kucyki ^^ (Te "kryształowe" wersje Mane 6) i zwykłe kryształowe kucyki czyli kryształowe kucyki z takiego plastiku który rozprasza światło (Jest taki ale zapomniałem jak się to nazywa) i świecące na biało... ^^ Link do komentarza
Anathiela Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Nasze bohaterki w kryształowej wersji wyglądają słodko, tak inaczej. A tu smutne kucyki, więzione przez jednego z anatagonistów. Link do komentarza
Gość Angel Wing Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Myślę, że kryształowe kucyki różnią się od zwykłych głównie wyglądem i bardzo fajnymi oczami :3 No i w sumie mieszkają w innym państwie(o ile można to nazwać państwem). Nie wiem czy Equestria ma takie fajne zabawy jak kryształowe kucyki podczas festiwalu ale jakby mieli coś podobnego to byłoby fajnie. Link do komentarza
inka2001 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Kryształowe kucyki są śliczne. A rysunki piękne. Link do komentarza
Unbridle Napisano Czerwiec 13, 2013 Share Napisano Czerwiec 13, 2013 Dość tutaj pusto. Tak jak w całym dziale. Colgate. Link do komentarza
Hidoi Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 Cuś pusto tutaj :C łahahah A tale of one shadow Aww tagie duże fotki ale czo z tego. Link do komentarza
Cygnus Napisano Marzec 28, 2014 Share Napisano Marzec 28, 2014 Tak tylko przypomnę, że odkąd Kryształki mają swój dział, istnieje temat służący do postowania artów. Prosiłbym, aby to tam zamieszczać obrazki. Z góry dziękuję. Link do komentarza
Czarny Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 W związku z tym, że jest już w tym dziale temat "Dyskusja - Skąd się wzięły Kryształowe Kucyki" oraz "Cesarska Galeria Sztuki Kryształowej" uznaję, że temat ten jest bez sensu i zostaje przeniesiony do Archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts