FreeFraQ Napisano Kwiecień 9, 2012 Share Napisano Kwiecień 9, 2012 Perv mode on. Masz jakieś "zabawki" którymi sie zabawiasz, np... "bawiąć" sie swoim "jabłuszkiem" ? xD Link do komentarza
Applejuice Napisano Kwiecień 9, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2012 Ja nie mogę. Applejack, nie słuchaj FreeFraQ'a, on ci zniszczy psychikę D: Lepiej zajmij się odpowiadaniem na moje pytanie ^^ Mogłabyś udzielić Martiemu jakiś rad, jeśli chodzi o klacze dziewczyny? Obudź w sobie kobietę! Na pewno z chęcią cię wysłucha xD Link do komentarza
FreeFraQ Napisano Kwiecień 9, 2012 Share Napisano Kwiecień 9, 2012 *Hic* Wcale nie... To soczek ci zryje psychike xD Link do komentarza
Wolf0507 Napisano Kwiecień 9, 2012 Share Napisano Kwiecień 9, 2012 I Woolf cię ponownie witaaa! Kolejne pytanie.Are you use mmmmm bananas do zabawy ,,jabłuszkiem''? Taki o edit i kolejne pytania. Jak zechesz się ze mną napić wódy to jeszcze przyniosę kokainę,marihuane,amfetaminę,papierochy i red bulla. Czy też uważasz ,że krótkie ogony są fajne? Tobie też imię twoje psa Winiona kojarzy się z winem? A w sumię nie biorę tej butli wódy....WEZMĘ CAŁĄ SKRZYNKĘ.Troche cydru,troche wina,troche szampana,troche jajcówki,troche piwa.Stfuu po skrzynie wszystkiego ^^ Myślisz ,że jestem fajny ? Link do komentarza
Musolini56 Napisano Kwiecień 10, 2012 Share Napisano Kwiecień 10, 2012 Czy Byłaś na ziemi{Tam gdzie żyją ludzie}. Jak rozumiem, na to pytanie ma odpowiedź Applejack w stanie trzeźwym? ; > Link do komentarza
FreeFraQ Napisano Kwiecień 11, 2012 Share Napisano Kwiecień 11, 2012 To jescze jedno pytanie... "łączą" cie jakieś "specialne" "stosunki" z Rd? <> ;3 Link do komentarza
Lemuur Napisano Kwiecień 11, 2012 Share Napisano Kwiecień 11, 2012 FFQ... Niszczysz system xD Pijana AJ? Hmm... 1. Co piłaś? 2. Ile? 3. Z kim? 4. Dlaczego mnie nie zaprosiłaś? 5. Jak to możliwe, że trzeźwiejesz tydzień? 6. Masz jeszcze na składzie trochę tego, co piłaś i czy możesz to podesłać? Link do komentarza
ThatIsSoSad Napisano Kwiecień 13, 2012 Share Napisano Kwiecień 13, 2012 Jak wyglądają u was popijawy? Jak mniemam, ostre są. Ale czy również na nich macie magię przyjaźni, czy może zdarza się jakaś pijacka burda, kłótnie itp.? Co najgłupszego zrobiłaś po pijaku? Dlaczego wasz alkohol ma dokładny punkt trzeźwienia zamiast procesu otrzeźwiania się? Link do komentarza
Legion990 Napisano Kwiecień 15, 2012 Share Napisano Kwiecień 15, 2012 1.Umiesz rysowac? 2.Wiesz moze co znaczy "plot"? 3.Czy twoj cutie mark smakuje tez jak jablko? 4.Jak juz powiedzialas ze zrobila bys gorsze zeczy jagby zalezalo od tego twoje zycie to.... jak smakuja Jablka wyciagiente z WC i wdeptane w krowi placek? 5.To juz takie info dla ciebie, Nigdy nieradze ci mieszac piwa z winem, vodka, woda, sokiem jablkowym. cytryna i herbata i jescze cos tam bylo.... bo lezalem pozniej 5 dni w szpitalu. 6.Wiesz co.... mam tutaj talez spagetti ktory lezy tutaj juz od tygodnia i tak sie dziwnie na mnie patszy.... zjesc to? Mam dotego jescze troche musztardy, zabije smak plesni. Link do komentarza
Wolf0507 Napisano Kwiecień 17, 2012 Share Napisano Kwiecień 17, 2012 Cześć AJ! To kiedy idziemy na tą wódkę? Mam nadzieję ,że się nie rozmyśliłaś.Czeka cały czas na Ciebie w lodówce .....zimna....doobra....wódka...mmmm.Jak wytrzeźwiałaś i nie chcesz już pić to mnie upij tym ,,cydrem'' czy co to do cholery jest.Doobra to mów kiedy i jadymy ... Czekaj nooo ten ,a właśnie eeee jak by to...Dobra walne prosto z mostu.To tak.TWOJA SIORKA *** Nie przesadzaj. Marti No przepraszam...Dzieci i tak to odkryją prędzej czy później ;/ Nie przekonuje mnie to ;p Link do komentarza
FreeFraQ Napisano Kwiecień 19, 2012 Share Napisano Kwiecień 19, 2012 Ciekawych rzeczy sie dowiedziałem od ciebie Aj jak byłaś w stanie nie trzeźwym ;3 Link do komentarza
Ares Prime Napisano Kwiecień 19, 2012 Share Napisano Kwiecień 19, 2012 Siemka AJ. Na początek powiem że możemy mieć coś ze sobą wspólnego. Mianowicie - też posiadam sad jabłoniowy, i lubię zbierać te owoce. W tym tygodniu przycinałem drzewka w celu usunięcia dzikich pędów i niepotrzebych odrostów, aby jabłka były większe i smaczniejsze. Jak u was na farmie dbacie o drzewa ? I czy gdybyś mogła pomogłabyś mi przy pracy w moim sadzie ? Link do komentarza
Replincio Napisano Kwiecień 24, 2012 Share Napisano Kwiecień 24, 2012 Nie miałaś nigdy takiego dnia, że nie chciało ci się pracować i pomimo próśb Big Maca i Babci Smith nie zrobiłaś nic? Link do komentarza
Ferumin Napisano Kwiecień 24, 2012 Share Napisano Kwiecień 24, 2012 Jaki odmiane jabłek lubisz najbardziej... papierówki, antonówki, szampiony, renty czy może jakieś inne? Link do komentarza
Rozia Napisano Kwiecień 26, 2012 Share Napisano Kwiecień 26, 2012 Mam do ciebie pytanko AJ: Lubisz suknie? Link do komentarza
Guzik Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 Nie wiem czy był to pytanie ale czy zdarzyła ci się sytuacja że kopnęłaś w drzewo które zamiast spuścić owoce przewróciło się? Link do komentarza
Arjen Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 Jaki rodzaj jabłka byłby dla Ciebie najpiękniejszym prezentem? Link do komentarza
El Sadzonka Napisano Maj 22, 2012 Share Napisano Maj 22, 2012 Przyjęlibyście do pracy na wakacje przy zbieraniu jabłek studenta? Link do komentarza
Grillo Napisano Maj 22, 2012 Share Napisano Maj 22, 2012 Czy planujesz mieć źrebiątka :3? Nikt nie chciałby aby taka siła nożna się zmarnowała Link do komentarza
Mellie Napisano Maj 24, 2012 Share Napisano Maj 24, 2012 Ile najwięcej jabłek zjadłaś na raz? Link do komentarza
FreeFraQ Napisano Czerwiec 2, 2012 Share Napisano Czerwiec 2, 2012 Pytan perverta ciąg dalszy xD < ktoś to musi robić > xD ____ A wiec... po pijaku powiedziałaś że "bawisz" się czasami tym co masz pod ogonem. Plus... jeszcze mówiłaś że rainbow dash cie nie pamieta. czyli jednak coś do niej czujesz ;3 Link do komentarza
Porter Napisano Czerwiec 2, 2012 Share Napisano Czerwiec 2, 2012 Co byś zrobiła, gdyby klaczka zupełnie taka sama jak ty była na przyjęciu u Pinkie Pie i... no cóż, bardzo dobrze się bawi, a ty musiałabyś przekonać ją do pójścia do domu, ponieważ jest już środek nocy, a rano będzie mieć mnóstwo pracy? Link do komentarza
Grillo Napisano Czerwiec 2, 2012 Share Napisano Czerwiec 2, 2012 Porter 20% Cooler jest być trollem? Link do komentarza
Spinwide Napisano Czerwiec 2, 2012 Share Napisano Czerwiec 2, 2012 Dlaczego jesteś tak bezsensownie uparta? (Jak takie pytanie było to sorry ale nie czytałem ostatniich 10 stron^^) Link do komentarza
Wolf0507 Napisano Czerwiec 3, 2012 Share Napisano Czerwiec 3, 2012 Chodźmy do mnie będziem się chędożyć. A tak na serio: Dlaczego karaluchy tak strzelają pod butami? Dlaczego na kartonie jabłkowego soku jabłka w środku są jak pomarańcze? *patrzy się na beczki z cydrem*BARRELS! WHAT ARE YOU DOING HERE? *wylewa na podłogę troche cydru*APPLE CIDER! WHAT ARE YOU DOING HERE? cydr: Wooolf! I waited for you! THESE BARRELS TRAPPED ME.HELP! *zbiera cydr z podłogi do kufla* Wolf: I SAVE YOUUUUUUUU. Link do komentarza
Recommended Posts