Wolf Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 1.Masz 3 ruchy żeby wsadzić słonia do lodówki 2.masz 4 ruchy żeby wsadzić żyrfare do lodówki 3.Na drzewie jest jedno jabłko kto je pierwszy dosięgnie słoń czy żyrafa? 4.na spotkanie króla lwa jakie zwierze nie przyjdzie? 5.jak przepłyniesz nil z krokodylami? Link do komentarza
Legion990 Napisano Czerwiec 10, 2012 Share Napisano Czerwiec 10, 2012 Pozyczysz troche kasy? Bo potrzebuje nowej myszki i sluchawek a niechce marnowac pieniedzy a waluta w Equestri jest taka fajna, takie zlote monety. Napewno bardziej mi sie przydadza. Link do komentarza
Paladyn Zanderson Napisano Czerwiec 11, 2012 Share Napisano Czerwiec 11, 2012 Przepraszam Applejac, ale muszę zadać to pytane mimo że nie jestem "oficjalnie" twoim fanem (w moim rankingu ulubionych kuców jesteś na 5 miejscu). Co sądzisz piwie jabłkowym lub winie ? czy próbowałaś tych trunków kiedyś ? Link do komentarza
Arjen Napisano Czerwiec 11, 2012 Share Napisano Czerwiec 11, 2012 Jaki jest twój "udział" w wychowywaniu Applebloom? Wiem, że siostra, ale niektóre wpływają bardziej inne mniej ... pozwoliłabyś jej napić się cydru? Link do komentarza
Paladyn Zanderson Napisano Czerwiec 13, 2012 Share Napisano Czerwiec 13, 2012 Na początku chciałem cię przeprosić Applejack. Mówiąc że nie jestem twoim oficjalnym fanem miałem na myśli zasady forum (nie można być Fanem więcej niż jednego kucyka [lista], a ja już jestem fanem Luny niestety) a oto parę moich pytań z Gatunku Jabłkowych Czy jadłaś kiedyś jabłecznik (chodzi mi o ciasto nie o cydr) Czy próbowałaś kiedyś Jabłek gruszkowych czy spotkałaś/ Jadłaś kiedyś Polskie wyroby jabłkowe (w głównej mierze chodzi mi o polskie placuszki z Jabłkami) Link do komentarza
Komputer Napisano Czerwiec 19, 2012 Share Napisano Czerwiec 19, 2012 1.Czy tylko ja podkradam twoje jabłka ? 2.Czy ja mogę wyciąć jedną jabłoń do badań? 3.czy to prawda że jesteś nie schludna bo podejrzewam że tak? 4.czy lubisz ciasto czekoladowe? 5.ty zjadasz jabłka przez nos :O? Link do komentarza
Derpa Napisano Czerwiec 26, 2012 Share Napisano Czerwiec 26, 2012 Kto Cię uczył do zawodów rodeo? Link do komentarza
Fragin Napisano Lipiec 4, 2012 Share Napisano Lipiec 4, 2012 Ulubiony gatunek jabłek? Masz jakiś czy wszystkie są twoje ulubione? Link do komentarza
Ares Prime Napisano Lipiec 7, 2012 Share Napisano Lipiec 7, 2012 Mam pytanie odnośnie że tak powiem... natury ekonomicznej. Otóż, po co wy, kuce, hodujecie świnie na farmie ? Przecież kucyki mięsa nie jedzą. Rozumiem krowy, rozumiem kurczaki. Dają jajka i mleko, ale ze świni to uzyskuje się przedewszyskim mięcho. Dajecie je na eksport czy tylko wyłącznie trzymacie je aby zżerały odpady, i wystawiacie je tylko na konkursy organizowane na rodeło ? Link do komentarza
Arjen Napisano Lipiec 8, 2012 Share Napisano Lipiec 8, 2012 Ares - może na jesień szukają trufli? Świnie mają wyczulony węch, są w tym bardzo dobre Applejack, przyznaj jaki masz stosunek do alkoholu, tylko bez taniego moralizatorstwa Słodziara jesteś (jabłkowa) xD Link do komentarza
Ares Prime Napisano Lipiec 8, 2012 Share Napisano Lipiec 8, 2012 AJ, wiadomo że nie lubisz się stroić w fantazyjne suknie, ale mam takie pytanie. W jaki sposób w ciągu 2 sekund ubrałaś tą falbaniastą suknię, ufryzowałaś się, i dobrałaś dodatki, podczas piżamowej imperzy u Twilight ? Nie zdziwiłbym się jeśli chodziło by o Rarity, ale Ty która z takimi rzeczami nie ma prawie do czynienia ? Link do komentarza
w3es2r4 Napisano Lipiec 9, 2012 Share Napisano Lipiec 9, 2012 AJ skoro jest Babcia Smith to był Dziadek Smith ? Co się z nim stało ? Link do komentarza
EquestriaBoy Napisano Lipiec 9, 2012 Share Napisano Lipiec 9, 2012 Czy to prawda,że twój kuzyn BraeBurn ma dziecko z jedną z twoich KPNZ(Rarity). Tu masz jedno z takich zdjęć(tylko ani słowa Rarity.OK?) http://www.google.pl/imgres?q=mlp+fim+rarity+and+braeburn&um=1&hl=pl&sa=N&biw=844&bih=467&tbm=isch&tbnid=uyAr7-NkvjbMnM:&imgrefurl=http://candysnow-09.deviantart.com/art/Everypony-Blames-Braeburn-1-251460749&docid=wdN7D1tSqJNIHM&imgurl=http://fc01.deviantart.net/fs71/i/2011/218/4/0/everypony_blames_braeburn__1_by_candysnow_09-d45poct.jpg&w=900&h=853&ei=GC77T7qpMsXatAbM1pSWBQ&zoom=1&iact=hc&vpx=569&vpy=2&dur=147&hovh=219&hovw=231&tx=177&ty=83&sig=110124568949734114002&page=4&tbnh=135&tbnw=141&start=35&ndsp=13&ved=1t:429,r:3,s:35,i:197 Link do komentarza
Wolf0507 Napisano Lipiec 16, 2012 Share Napisano Lipiec 16, 2012 Zgadnij ,gdzie byłem jak mnie nie było Link do komentarza
Cadenza Napisano Lipiec 16, 2012 Share Napisano Lipiec 16, 2012 Czy miałaś jakiś smak jabłka,którego nigdy nie zapomnisz? Link do komentarza
deHavilland Napisano Lipiec 17, 2012 Share Napisano Lipiec 17, 2012 Czy myślałaś kiedyś o zakupie ciągnika? Np. 30-stki? Odciążyło by to Macintosha, nie musiałby nosić chomąta... Link do komentarza
PoniaczNaleśnikowiec Napisano Lipiec 18, 2012 Share Napisano Lipiec 18, 2012 Lubisz komixxy.pl ? I jeszcze jedno. Masz z kinś romans? Tylko bez wykręcanek! Link do komentarza
Applejuice Napisano Lipiec 18, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 18, 2012 Ogłoszenie. Jeśli chcecie zadać idiotyczne pytanie lub takie, które już było - darujcie sobie. Doprawdy, komixxy...? Nie ma już użytkowników - takich jak Ares Prime - którzy zadawaliby bardziej interesujące pytania? Link do komentarza
Arjen Napisano Lipiec 19, 2012 Share Napisano Lipiec 19, 2012 Zależy jakie pytania uważasz za idiotyczne, najlepiej wskaż dokładnie to będziemy wiedzieć o jaki typ chodzi. Chociaż smak jabłka którego nigdy nie zapomnisz (by Cadenza) i komixxy.pl mnie zniszczyły, ale czasami pytania są ograniczane przez bądź co bądź prymitywne życie kucyków (Co 2 pytanie AJ o jabłka), a czasem są totalnie nie pasujące (komixxy). Ja spytam po prostu chytrze: 1. Co sądzisz o swojej avatarce? Dobrze wywiązuje się z zadań czy się opiernicza? 2. Przyjaciółki przyjaciółkami, ale z którymi dogadujesz się najlepiej? Tylko nie mów, że z całą piątką Link do komentarza
Trum Napisano Lipiec 20, 2012 Share Napisano Lipiec 20, 2012 Droga Applejack kogo ze swojej rodziny lubisz najbardziej ? Link do komentarza
Mortron102 Napisano Lipiec 21, 2012 Share Napisano Lipiec 21, 2012 Hejka AJ. Mam dla Ciebie parę pytań, a mianowicie: 1. Jakbyś zareagowała gdyby człowiek dostał się do Equestrii lecz spadając z nieba wpadł by na wasz dom i niechcący go zniszczył? (częściowo ofc) 2. Jadłaś gofer z dżemorem? 3. I ostatnie pytanie w sprawie człowieka. Załóżmy, że zaprzyjaźniliście się. On Ci pomaga w pracy na farmie, a Ty pomagasz mu się oswoić w nowym środowisku. Po pewnym czasie oświadcza, że ehm... no wiesz. Jak byś na to zareagowała? Link do komentarza
Major Kusanagi Napisano Lipiec 21, 2012 Share Napisano Lipiec 21, 2012 Applejack założę się że taka kowbojka jak ty uwielbia broń palną. Link do komentarza
Cloud Kicker Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 Czy twój kapelusz to tak naprawdę Chuck Norris Hat tylko w kucykowym świecie ? Link do komentarza
Naruto5785 Napisano Lipiec 23, 2012 Share Napisano Lipiec 23, 2012 AJ czy Big Macintosh śpiewa? Jeżeli tak to czy dobrze mu to idzie? Link do komentarza
Dashie666 Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 Applejack! 1. Jesteś dobra w matematykę? 2. w jakie gry (nie planszowe) grasz? 3. Lubisz banany? 4. Chciałabyś być pegazem/jednorożcem? 5. Taka szczera nie byłaś w Odc. 14 Sezonu 2 hęęęęęę? i jeszcze jedno pytanie... Co mam robić? Discord zaczął zjadać mi klawiaturę i siać trawę na mojej myszce (komputerowej)! A teraz tańczy mi na kanapie ... RATUNKU! Link do komentarza
Recommended Posts