Flippyn Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 Namalował mu markerem twarz na japie i wsadził w imadło, a potem ..... Co byś zrobił gdyby FOL do ciebie przyjechał z zaproszeniem do przyjęcia szeregi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 (edytowany) Wstępuję bez wachania. Co byś zrobił gdybyś miał(a) tulpę? Edytowano Maj 26, 2013 przez Qebor Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 (edytowany) xD ja jestem oficerem FOLu a masterbezi POZu. a obie organizacje są ze sobą w stanie wojny FOL - Frony Ochrony Ludzkości. POZ - Ponifikacja dla Odnowy Ziemii. poczytaj fanfici w klimacie TCB. polecam polskie the last of us, projekt lazarus, Orzeł Biały. edit: moi rodzice już mnie nie nawidzą za to co wyprawiam. a koledzy są kolegami, ale mają mnie za dziwaka. i słusznie. tulpa by mnie wykończyła. co byś zrobił gdybyś został przymusowo sponifikowany? ot tak na ulicy w drodze do domu? Edytowano Maj 26, 2013 przez izy97 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 Zostałbym zakonspirowanym członkiem FOLu Co byś zrobił gdybyś miał detonator do bomby pod biurem adaptacyjnym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 (edytowany) Nacisnął dla jaj XD Co byś zrobił gdybyś miał sobie wybrać broń służbową luger, mauser,colt czy może walter p-38 czy coś innego? Edytowano Maj 26, 2013 przez Flippyn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 Pepeszkę! Co byś zrobił gdybyś miał kieszonkową katiuszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 Uuuuuuu..... Pod budynek parlamentu i wyjmuję. Co byś zrobił gdybyś dostał na urodziny czołg np. T-34-85' albo Tygrysa czy też Shermanka zwanego pochodnią ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 (edytowany) (a ja wybieram Vectora) Wysadziłbym nią HQ FOLu (czytaj: LOzOI) EDIT1: Wymieniłbym za Baneblade'a Gwardii Imperialnej. (co do odpowiedzi na któreś z wcześniejszych pytań: Zabiłbym JB i zająłbym jego miejsce (jako dowódca POZ oczywiście)) Co byś zrobił/-a gdyby moja polonistka (wąsatą zwana) była dowódcą FOLu? Edytowano Maj 26, 2013 przez MasterBezi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 (edytowany) Sprzedałbym armii po wesołym przejechaniu przez puszczę bukową. Jestem pacyfistą Niedużo, gdyż jestem neutralny. Jak byś wykorzystał nieskończone źródło energii? Edytowano Maj 26, 2013 przez Kitsun Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 (edytowany) Noł lajw dej Co byś zrobił gdyby FOL cię sponifikował Edytowano Maj 26, 2013 przez Qebor Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 Uznałbym, że to POZowcy pod przykrywką, którzy udając FOL (obrońców zła), chcą mnie uratować przed złem tego świata. Co byś zrobił/-a gdyby z inicjatywy FOL reaktywowano PRL w Polsce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 (edytowany) Zawsze chciałem pogalopować w stronę słońca :3 Edit: Też pasuje. Wyjechałbym do Japonii Gdybyś umiał zrobić Kamehameha. Na kim byś go użył? Edytowano Maj 26, 2013 przez Kitsun Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 Na wszystkich z FOL i UNSC. Co byś zrobił/-a gdyby wirus T i organizacja "Umbrella" z Resident Evil powstały z inicjatywy FOL? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 nic. kolejna ostateczna broń kiedy już nie będzie nadzieji. co byś zrobił gdybyś miał pół porcji eliksiru ponifikacyjnego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 (edytowany) Dał Tuskowi Gdybyś dosypał amfy do eliksiru ponifikującego wypiłbyś go? Edytowano Maj 26, 2013 przez Qebor Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 Nie. Co byś zrobił/-a gdyby za wydarzenia z REC'a byłby odpowiedzialny FOL? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 nic szczególnego bo tego filmu nie widziałem. co byś zrobił gdybyś się znalazł w wojnie maszyny vs ludzie z terminatora? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 Szukałbym Equestrii oczywiście niszcząc przy tym kolejne maszyny i przegryzając kanapką CBO Co byś zrobił/-a gdyby w McDonald's do napojów dodawali eliksir ponyfikacyjny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 (edytowany) Chug, chug, chug, chug Gdzie byś poleciał gdybyś był pegazem? Edytowano Maj 27, 2013 przez Kitsun Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 w ##uj daleko. Jak najdalej od Equestrii i popełnić harakiri gałęzią. Co byś zrobił gdybyś obudził się w DayZ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 (tylko, że "hug" przez samo H ) Nie wiem *idzie do wujaszka Google* Aha... Więc powiedziałbym "I właśnie dlatego wolałem, żebyśmy zostali pochłonięci przez Barierę". Co byś zrobił/-a gdyby twój wzrost był równy wartości cosinusa kąta 60 stopni? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 Zastanawiał się ile to jest Co byś zrobił/a gdyby fluttershy spała u ciebie w łóżku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 *robi złowieszczą minę* IT"S RAPE TIME!!!!!! Shardaii/ NIE!!! (Ach ta moja tulpa) Okay. Co byś zrobił gdybyś obudził się na dachu własnego bloku/domu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 (tylko że tak jest ) Żyłbym w świadomości, że naraziłem się na ściganie przez FOL po całej galaktyce... Ale czego się nie robi dla ukochanej EDIT1: Wpisuję "noclip" i wracam do pokoju Co byś zrobił/-a gdyby cheaty działały w realu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 Zagrałbym w Watch Dogs w realu. Co byś zrobił gfybyś zobaczył powiesioną derpy bez możliwości odrodzenia, uzdrowienia, ożywienia, zmartwychwstania, reinkarnacji itd. ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się