Mrs.Octavia Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 ISIU POKOCHAJ MNIE Nie? Dobra,idę do Twojego brata Co byś zrobił gdybyś został aresztowany przez swojego idola/ulubioną postać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 Ale Harry, to nie ja rzuciłam tą Avade. Co byś zrobił mając do dyspozyspozycji mleko, jabłko i słownik i musisz tym uratować świat/Equestrie/inne universum? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 Dla Nordycków wszystko ;_; Co byś zrobił gdyby Twój idol/ulubiona postać przyjechała po Ciebie w Skodzie Koneko i zabrała Cie na przejażdżkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoxton Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 (edytowany) Z Garstką albo Grabarczykiem???Wsiadł bym do środka. Co byś zrobił gdyby ktoś cie porwał i chciał rozebrać cię do naga potem sponyfikować, zgwałcić i pociąć na kawałeczki. Edytowano Listopad 4, 2013 przez igor200002 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 Tak jakby nie ten wątek, ale co ja tam wiem. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 Co byś zrobił gdyby poszła plotka, że bierzesz ślub z osobą niższą o głowę? Kiedy ja będę w wieku Oz'a (15 lat),to pewnie tak będzie... Ignoruję dwa posty,więc odpowiem na to co napisała Octavia(sorki,z przyzwyczajenia) Zacytuję swoją chorą wersję,która odpowiada za wyobraźnię: "OZ,CZY TY CHORY JESTEŚ!?Może w twoim świecie jest się pełnoletnim w wieku 15 lat,ale tu trzeba mieć 18 lat i jeszcze prawo jazdy!!!" Dalej... (z braku pomysłów) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 Do pytania Igora: emmm, uciekałabym? krzyczałabym? Co byś zrobił/ła, gdybyś musiał/ła poślubić przyjaciela/przyjaciółkę, którą znasz od pieluchy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 Nie mam przyjaciół ._. Co byś zrobił,gdybyś miał umrzeć w samotności? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katrina Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 Kupiła kota Co zrobiłbyś gdybyś był kosmitą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 Podbiłabym Islandię Co byś zrobił jakby osoby z mojej sygmy Cie w nocy nawiedzili i kazali coś powiedzieć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 Coś. Dalej, tylko że z moją sygną Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 (edytowany) Zaczęłabym ich męczyć mówiąc o Oz'ie i ogólnie o Pandorce ....nie rozumiem.... Co byś zrobił gdyby,przybyła do ciebie armia kotów,a ich przywódcą był by przystojny/piękna(chłopcy i dziewczyny mają wybór) koto-człowiek? Edytowano Listopad 4, 2013 przez Chibi Ma_Linka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 *Zakłada kocie uszy i maluje wąsiki* Tak Isiu,chcę dołączyć do Twego haremu Dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 (edytowany) Widzę tylko dwóch chłopców,którzy mogą nimi być:Chesire(ten z PH) i Oz.Nie ważne który...i tak robię to samo co poprzednik. Co byś zrobił gdybyś był ogromnym czarnym królikiem z kosą,który wszystko niszczy? *Fangirl mode on* Tak,myślę teraz o Oz'ie B-Rabbicie ^3^ Edytowano Listopad 4, 2013 przez Chibi Ma_Linka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 Hmmm.... co za przywilej. Step 1: Stworzenie czarnej listy Step 2 Zlikwidowanie ludzi z czarnej listy Step ... Czekaj królik niema przeciwstawnych kciuków. I tyle po planach Co byś zrobił/a gdybyś o północy zamieniał/a się w wilkołaka. ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 Ale ja mam już dość psów ;-; Co byś zrobił gdybyś trafił do alternatywnego świata w,którym spotkałeś swoje "białe ja"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katrina Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 (edytowany) (do pytania od WilkU) Chociaż w końcu by mi się nie nudziło . Co zrobisz jeśli porwie cię twój wróg ? Edytowano Listopad 4, 2013 przez katrina Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 Szukałabym 2p Nordycków i 2p Alfreda I pewnie bym tez uciekała przed sobą Co byś zrobił gdybyś obudził się gdzieś na zaśnieżonym pustkowiu,w nocy i z wielkim,różowym króliczkiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 Przytuliłabym się do niego z nadzieją... To samo co zadałam wcześniej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 Szukałbym drogi powrotnej. Wystarczy mi znoszenie swojego randomu. Co byś zrobił gdybym podpalił twój dom, pokój i stodołę strzelając z pewnych części ciała? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 Nie mam stodoły...i własnego pokoju,więc byś spalił: mnie,matkę i babcię pewnie... Dalej,bo i tak mnie ignorują...foch... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 (Nie ma to jak odpowiadać na własne pytanie ) Wściekłbym się. Dlatego że już nie mam neta. Co byś zrobił gdybym przybył pod twoje drzwi w takich fatałaszkach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 (edytowany) "Wynocha!" Co byś zrobił,gdybyś spotkał mnie w cosplay'u tego chłopca (i jeszcze rysunek z mangi) Edytowano Listopad 4, 2013 przez Chibi Ma_Linka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 -Ładny zegarek Co byś zrobił/a gdybyś przez godzinę mógł/a latać niczym Rainbow Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 Ummm...leciałabym,aż w końcu uderzyłabym o drzewo... Dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się