Mrs.Octavia Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 A TERAZ ZAMKNĘ CIE W SZAFIE,NIE WIEM PO CO ALE BĘDZIE FAJNIE~ Co byś zrobił gdybym zamknęła Cie w szafie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 Wzięła mój tasak z kieszeni lub miecza Suigetsu który jest podobny do wielkiego tasaka i zniszczyła szafę lub otworzyła portal do mojej narni i sobie poszła. Co byś zrobiła gdybym miała wszystkie miecze i bronie białe świata Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 Białe? Ale Tavi chcę maczetę 2p Ameryki i topór Denmarka ;_; Co byś zrobił gdybyś dostał rolę w trudnych sprawach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 Zagrała psychopatkę a potem poprosiłabym o odnowienie lśnienia. Co byś zrobiła gdybym cię obudziła o 3 w nocy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 Zapewnię byś miała jakiś powód do tego CO byś zrobił gdybym Cie truła jedną piosenką? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 gdyby to był Monster, Hero, Not gonna die lub This is war nie miałabym nic przeciwko Co byś zrobiła gdybym stała się "normalna" ( jak na ciebie, nie mnie xD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 Stworzyłabym grę o kucach |D już trochę umiem, serio. Co byś zrobił, gdyby przyznano Ci moda i wszystkie nagrody? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 Zbanowałbym cała inkwizycję Co byś zrobił gdyby zakon Assasynów naprawdę istniał, a oni zaproponowali Ci się przyłączenie do niego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 Ale ja mam ledwo 5 z W-F`u ;_; Co byś zrobił gdybyś miał ochotę się pociąć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 Zamienił Tomek żyletkę na stryczek. Co byś zrobił, gdybyś został czeladnikiem Śmierci? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 Zrezygnowałabym z tego stanowiska. Co byś zrobił, gdybyś obudził się bez rąk i nóg? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 (edytowany) Poczekałbym, aż nadejdzie czas kąpieli. Miałbym kupę śmiechu przed rozstaniem się z wadliwym ciałem. Co byś zrobił, gdybyś znał Żałosne Słowo? Edytowano Sierpień 23, 2013 przez Po prostu Tomek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 Raczej nic. Co byś zrobił, gdybyś obudził się w trumnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 Udusiłbym się. Nic innego raczej uczynić się nie da. Podaję dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 Obudziłabym się w trumnie, przed uduszeniem się zaczęłabym panikować, drapać wieko, próbować wywalić dziurę. A potem wiadomo. Chyba że inaczej: obudziłabym się w trumnie po śmierci. Wtedy miałabym dużo czasu na rozpracowanie skrzyni. Co byś zrobił gdyby okazało się, że jesteś dalekim krewnym jakiejkolwiek rodziny królewskiej i jedynym następcą tronu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 Nie przystoi mi ubiegać się o takie stanowisko. Przypuszczalnie abdykowałbym lub zorganizowałbym wybory, by zobaczyć, czy chcieliby mnie za swego przywódcę. Oczywiście już jako republikanie. Dalej, bo aż mnie ciekawi, co odpowiedzą inni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 (edytowany) Najpierw referendum - chcą mnie na króla czy nie chcą? Jak chcą, to jadę tam, koronuję się i przez pierwszych pięć staram się jak najszybciej dowiedzieć czegoś o rządzeniu państwem. Do tego czasu rządzi wybrany przez naród regent. Podaję dalej. Edytowano Sierpień 23, 2013 przez Gandzia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 (edytowany) Po pierwsze rzucam pracę , po drugie pławię się w luksusie. Najpierw referendum - chcą mnie na króla czy nie chcą? To jest akurat nieistotne, władze da się narzucić, jednak podejrzewam że byli by ze mnie zadowoleni; moje rządy były by okrutne ale sprawiedliwe - wszyscy mieliby przes*ane tak samo . Podaję dalej. Edytowano Sierpień 23, 2013 przez Eternal Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 [Za pięć stron dalej będziecie podawać?] Na ważnych stanowiskach rozstawiam sobie zaufanych ludzi, plus (bez ich wiedzy) ludzi, którzy by ich sprawdzali. Potem próbuję ogarnąć całą władzę i zapewnić sbie bezpieczeństwo. Co byś zrobił gdyby zmarli wstali z grobów i chcieli wspólnie z żywymi tańczyć Danse Macabre? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 (edytowany) Wziąłbym udział w tym jakże ciekawym doświadczeniu. Oczywiście bałbym się, lecz zwyciężyłaby perspektywa ponownego ujrzenia krewnych... EDIT: Zastanawiałbym się jak, na Boga, przyszedłem na świat. Co byś zrobił, gdyby blisko twego miejsca zamieszkania doszło do zamieszek antyrządowych? Edytowano Sierpień 23, 2013 przez Po prostu Tomek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 Nigdy nie byłam w takiej sytuacji, tak więc trudno mi powiedzieć po której stronie bym stanęła (albo czy w ogóle bym stanęła. Możliwe że gdzieś bym zwiała, gdyby nie odezwała się heroiczna strona mojej osobowości) Co byś zrobił, gdybyś został umieszczony w klatce z niedźwiedziem, a do obrony miałbyś tylko drewniany, tępy miecz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 (edytowany) Pewnie coś głupiego. Byłbym sparaliżowany strachem, prawdopodobnie bez czasu na reakcję. Potem takie szybie rozważanie (jeśli jeszcze żyję). Z jednej strony niedźwiedź nie musi być agresywny, rozzłościłbym go pewnie tym kijaszkiem. Z drugiej, chyba nie dałbym się zabić nie broniąc się w jakiś sposób, nawet, gdy nie ma to żadnego sensu. No i zawsze można sprawdzić, czy klatka nie jest aby otwarta. Co byś zrobił, gdybyś pojawił się jutro w dowolnej dystopii? Edytowano Sierpień 23, 2013 przez Po prostu Tomek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 (edytowany) Miałabym nadzieję, że jak najszybciej wrócę do mojej rzeczywistości, przyjmując pozytywne myślenie że w ogóle wrócę. Potem, w zależności od dystopii próbowałabym unikać/walczyć z zagrożeniem. Co byś zrobił, gdybyś odkrył coś, co dawałoby dowód na błędność dotychczasowego spojrzenia na historię ludzi? Edytowano Sierpień 23, 2013 przez Nocturnal Light Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 Prawdopodobnie bym zlał ten fakt ( chyba że dało by się na tym zarobić ), i tak pewnie nic by to nie zmieniło. Co byś zrobił gdyby napadła Cie w domu banda pigmejów ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Colorful Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 Walczyłbym . Co byś zrobił gdyby twoje życie okazało by się być tylko twoim snem ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się