~Tamara~ Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Nie wiem, nie wiem gdzie to jest, gdzieś w okolicy Jaworzna? Co byś zrobił gdybym była twoim lekarzem, ale wcześniej została u mnie stwierdzona choroba psychiczna na tle sadyzmu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Wziąłbym granat wsadził w twoje gardło i wyjął zawleczkę. Co byś zrobił, gdyby na świcie skończyła się wódka i piwo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Cieszyłabym się. Co byś zrobił gdybym ukradła twój kręgosłup? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Jestę lodówką Co byś zrobił gdybym Ci kazała zmienić avka i sygme? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Nie zrobiłabym tego Co byś zrobił gdybyśmy się przez przypadek spotkali na ulicy z pełną świadomością kto jest kim? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Tamara! Dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 I tak nikt mnie tu nie lubi,więc pewnie nic by się nie stało ._. Dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Zaczęłabym gonitwę z nożem w ręku albo przytuliła się xD ( Zawszę w kurtce noszę nóż na wszelki wypadek) Co byś zrobiła gdyby mała blond włosa dziewczynka przytuliła się do ciebie i powiedziała, że jest emili878 xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Jako że jest małą blond dziewoją i pewnie ma zielone/niebieskie oczy bym ją tez przytuliła o3o Co byś zrobił gdybyś wszedł do swojego pokoju a a ścianie by było napisane "TAVI TU BYŁA o3o"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 "..." Dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Popatrzała czy dobrze odczytałam odwróciła i zmieniła zamki w drzwiach i zamknęła szczelnie balkon. Co byś zrobiła gdybym otworzyła portal do anime i chwyciła cię za rękę mówiąc - Wchodzisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Bym do niego wskoczyła o3o dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Odpowiedziałabym "Tak,ale masz mnie zabrać do anime Pandora Hearts...błagam..." Dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Druga ja która chce mnie wrzucić do portalu hmmm... Pociągnęłabym ją za sobą i najpewniej znalazła się w Shingeki no kyojin... Co byś zrobiła gdybyś wpadła do basenu z którego nie można się wydostać pełnego kiślu i ulubionych postaci z anime? ( to wcale Mi się nie śniło xd) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Moment...czyli Oz tu jest?! :3 Dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Yay,przynajmniej nie muszę ubrań zdejmować...czekaj...Tino,płynę do ciebie o3o Co byś zrobił gdybyś nie umiał pływać a twoja ulubiona postać z anime miała Cię nauczyć (Nie,w ogóle mi się to nie śniło...chociaż może) ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 (edytowany) Levi uczy mnie pływać * nagłe wyobrażanie sobie Leviego w kąpielówkach* Fuck! Ja umiem pływać! * otarcie krwi* Dalej Edytowano Wrzesień 8, 2013 przez emili878 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Średnio to widzę,ale może będzie dobra zabawa Dalej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Nie uznaję czegoś takiego "dalej" ._. Co byś zrobił gdybym była kucykiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Pinkamena? Dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Ukradłabym cię. Co byś zrobiła gdybym wyżaliła się tobie, że boje się księdzy i wróbli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Powiedziałabym ci że się boje klaunów ;-; są straszni... Co byś zrobił gdybym usunęła konto? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Zaczęłabym płakać. co byś zrobiła gdybym zaczęła rysować Ci po zeszycie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 i tak pewnie rysujesz lepiej ode mnie... Co byś zrobił/a gdybym skoczyła z mostu (pewnie byście się cieszyli) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Przemieniłabym się w tytana i cię złapała a potem tulnęła Co byś zrobiła gdybym złożyła Ci niezapowiedzianą wizytę i dała Ci związanego Oza? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się