Sajback Gray Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Zjadłbym sałatkę. Cobyś zrobił gdyby, to samo co powyżej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Jak ma na zbyciu Kubańskie cygara to może być... Co byś zrobił gdybyś mógł zmienić Polskie prawo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 zacząłbym wprowadzać drobne zmiany aż w końcu całość by wyglądała tak: http://pl.wikipedia.org/wiki/Artyku%C5%82_58_(radziecki_kodeks_karny) co byś zrobił gdyby Tusk zrobił czystkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 17, 2013 Share Napisano Wrzesień 17, 2013 Ktoś tu chyba nie słyszał o bojówkach KPP, czekających na taką akcję... Co byś zrobił, gdyby każdy nazywał cię stalinistą, niezależnie od poglądów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Wrzesień 17, 2013 Share Napisano Wrzesień 17, 2013 Stalinista? Ja? Chyba bym się załamał... Albo nie! Skoro wszyscy mówią, że jestem stalinistą, to uznaję, że mają rację, robię partię, zdobywam władzę i urządzam taką czystkę, że teraz zamiast stalinistów będzie się mówiło o gandzistach. Co byś zrobił, jakbyś mógł utworzyć własne państwo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Wrzesień 17, 2013 Share Napisano Wrzesień 17, 2013 Utworzyłbym państwo o nazwie TOD (TOD - Towarzysze Obronni Damikkosa). Byłoby takie samo jak polskie, tylko z obniżonym VAT-em (bo Tusek jest zuy ), nielegalnym paleniem (bo palenie to zuo) i bardzo dużą ilością centr badawczych skupiających się na badaniu innych światów (co za tym idzie - życia poza Ziemią) oraz podróżach międzyświatowych. Podaję dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 17, 2013 Share Napisano Wrzesień 17, 2013 Po co jeśli mam już kraje Skandynawie? Dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 17, 2013 Share Napisano Wrzesień 17, 2013 A co, Wszechświatowy Związek Socjal-Rewolucyjnych Republik Rad. I prawdopodobnie byłoby to państwo oceniane w rankingach o trzy oczka wyżej niż Korea Północna. Nie cierpię burżuazyjnych rankingów. Co byś zrobił, gdyby mama oddała cię naukowcom na liczne eksperymenta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Wrzesień 18, 2013 Share Napisano Wrzesień 18, 2013 Zabiłabym wszystkich, mam strzykawko fobię ;-; co byś zrobiła gdybym była damskim odpowiednikiem Islandii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 18, 2013 Share Napisano Wrzesień 18, 2013 Na pewno bym była twoim Fangirlsem #1 Co byś zrobił gdyby Levi w stroju :kury domowej" przyszedł do Cb i posprzątał cały dom? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Wrzesień 18, 2013 Share Napisano Wrzesień 18, 2013 pozbyłabym się wszelkiej broni, zamknęła drzwi i nie pozwoliła mu wyjść :3 Co byś zrobił gdyby do twojego domu wszedł Dania zabrał Ci wszystkie noże i tasaki i Mi je dał xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 18, 2013 Share Napisano Wrzesień 18, 2013 A niech je bierze,aby tylko wrócił do mnie o3o Co byś zrobił gdyby tytan Cie porwał? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Wrzesień 18, 2013 Share Napisano Wrzesień 18, 2013 ja nie mam facezbooka xD Co byś zrobiła gdyby ktoś powiedział o twoim ukochanym bohaterze coś złego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 18, 2013 Share Napisano Wrzesień 18, 2013 Na pewno bym bardzo smutła ;_; Co byś zrobił gdyby twoja ulubiona postać zaczęła tańczyć "Levan Polkka"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Wrzesień 18, 2013 Share Napisano Wrzesień 18, 2013 nie mam youtuba Co bys zrobiła gdybym zaczęła być kotem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 18, 2013 Share Napisano Wrzesień 18, 2013 Jaki nekuś CO byś zrobił gdybyś Ty musiał śpiewać ze swoją ulubioną postacią aby przeżyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Wrzesień 18, 2013 Share Napisano Wrzesień 18, 2013 Dałbym performance roku. Co byś zrobił/a, gdyby ktoś zapukał do drzwi, na pytanie "kto tam" słyszysz "polecony", a po otworzeniu drzwi widzisz Derpy Hooves? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Wrzesień 18, 2013 Share Napisano Wrzesień 18, 2013 (edytowany) To nie do mnie xD Co byś zrobiła gdybyś straciła głos na kilka dni i Islandia zaczął by się tobą opiekować :3 Edytowano Wrzesień 18, 2013 przez emili878 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 18, 2013 Share Napisano Wrzesień 18, 2013 Lolz,już się mną opiekuje 1.BEST DAY EVER 2.Nigdy już nie wychodzę z jego domu/pokoju >:3 Co byś zrobił gdyby Levi Cie uratował od ataku Tytana z dziwnym lokiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Wrzesień 18, 2013 Share Napisano Wrzesień 18, 2013 tulnęłabym go a potem powiedziała, że jest brudny na policzku, i xF co byś zrobiła gdyby Do twojego domu przyszedł Pikachu a za nim Dania a potem Islandia i pieseł? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 18, 2013 Share Napisano Wrzesień 18, 2013 1.Gdzie moje thunderstone? 2.Mathias *duży hug* 3.Isiul! <3333 *jeszcze większy hug* 4.Idziemy głaskać pieseła,wow Co byś zrobił gdyby Alucard i Levi się do Cb wprowadzili bo wychlali całą kasę na czynsz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Wrzesień 18, 2013 Share Napisano Wrzesień 18, 2013 -Alu tylko Mi ni rozrabiaj ani nie pij krwi Levusia ani mojej-. Po czym przytuliłabym się do Kaprala i powiedziała- No i może nie pij krwi Mrs Octav xD Co byś zrobiła gdyby Isiu był gejem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 18, 2013 Share Napisano Wrzesień 18, 2013 No to pójdę do jego brata,co mi tam Co byś zrobił Gdyby Levi był w związku z twoją najmniej lubiana postacią? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Wrzesień 18, 2013 Share Napisano Wrzesień 18, 2013 Ona nie żyje xD Już Co byś zrobiła gdybyś znalazła Isia całującego twoje zdjęcie xD? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 18, 2013 Share Napisano Wrzesień 18, 2013 (edytowany) "Ice,nie ćpaj tyle tylko chodź tu do mnie :3" Co byś zrobił gdyby Levi był w związku z Alucardem? Edytowano Wrzesień 18, 2013 przez Mrs.Octavia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się