Insomnia Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Byłabym przeklinającym bobrem! To jest me marzenie Co byś zrobił gdybym zamknęła w twojej piwnicy Mrs.Octavie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Zjadłabym ją i uciekła. kurde wyprzedziła Co byś zrobił, gdyby Trixie Cię uwięziłą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Październik 21, 2013 Share Napisano Październik 21, 2013 Zależy po co. Z wyjątkiem darmowej wyżerki próbowałbym się uwolnić wszelkimi dostępnymi sposobami. Co byś zrobił, gdybyś wiedział, że za dwa dni planeta anihiluje po zderzeniu z antymaterią? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Październik 21, 2013 Share Napisano Październik 21, 2013 Robił co mi się żywnie podoba, bo i tak nic nie można zrobić. Co byś zrobił/a gdyby któraś z mane6 zakochałaby się w tobie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Październik 21, 2013 Share Napisano Październik 21, 2013 uznałbym że na świecie ludzie nie mam nic do stracenia (może jedynie w przypadku Rarity bym został) podaję dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Październik 21, 2013 Share Napisano Październik 21, 2013 Uznałabym, że to miło z jej strony ale powinna się trzymać swojego gatunku, co wcale nie znaczy, że jest gorszy od mojego. Co byś zrobił gdyby na twojej wycieraczce znalazło się magicznie dziewięć patyków (9k) ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Październik 21, 2013 Share Napisano Październik 21, 2013 Nie wiem co to jest i co się z tym robi więc pewnie by wylądowały w kominku . Co byś zrobił gdybyś mógł wybrać nową księżniczkę na zakończenie 4 sezonu mlp? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Październik 22, 2013 Share Napisano Październik 22, 2013 (patyk to chyba w 90 latach mówiono na 1000 złotych. do kominka?) zdetronizowałbym Twilight. co byś zrobił gdybyś się obudził jako kucyk... i znalazł się na takich różnych badaniach w jakimś laboratorium? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Październik 22, 2013 Share Napisano Październik 22, 2013 Zamknąłbym oczy, mrucząc "za naukę". Co byś zrobił, gdybyś musiał wybrać między nakarmieniem samego siebie a głodnego dziecka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Październik 22, 2013 Share Napisano Październik 22, 2013 Szczerze - wybrałabym głodne dziecko,ja jakoś sobie poradzę ;_; Co byś zrobił gdyby w zimie, zamiast śniegu padał popcorn? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Październik 22, 2013 Share Napisano Październik 22, 2013 "Discord...! Masz natychmiast przywrócić to do ładu! NATYCHMIAST!" dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Październik 22, 2013 Share Napisano Październik 22, 2013 Zjadłbym go. Co byś zrobił gdyby taki Turoń przyszedł do Ciebie i zjadłby całą zawartość Twojej lodówki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Październik 22, 2013 Share Napisano Październik 22, 2013 Yyyy... NIE JEDZ TEGO! TO JUŻ LEŻY TU DWA LAT... Yyy, i tak Turoń zjadł, no to trzeba po pogotowie dzwonić ._. Podaję dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 To jest Turoń: To jestem ja: Co byś zrobił/a gdybyś przeniósł/a się do świata Pokemonów i został/a Magikarpem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 Zostałabym maką paką. Co byśz robił, gdyby przyszła do Ciebie mafia teletubiów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 Uciekłabym i nie wracała .-. Co byś zrobił gdyby nie było kucy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 Bitch Please. Związałam bym ich i kazała robić "to" porobiłam bym mase zdjęć i wszystko wrzuciła na da, zerochan, nyanyan itp... Co byś zrobił, gdybym kazała ci obejrzeć całe boku no pico? ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 Wrzeszczałabym, że nie chcę i bym uciekła do szafy ;___; Chociaż... Co być zrobił gdybym wyszła CI z monitora i bym się na Tobie uwaliła? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 (edytowany) "Octavia, złaź ze mnie" *zrzuca Octi na podłogę, a kot podchodzi i zaczyna lizać Octavię* Dalej Edytowano Październik 24, 2013 przez Lisica-chan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 Powiedziałbym, welcome time spanned soul, a potem zacząłbym się na ciebie gapić. Co byś zrobił'a gdyby postać z mojej sygny wyszła i zaczęłaby się na ciebie gapić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 Pomyślałabym: Jak zajebiście. Jak z jakiejś mangi. Nawet w 5% podobne do Kagerou Days. Co byś zrobił gdybym kazała ci sie zachow(ywać)ać jak Ao z Yume Musubi Koi Musubi? http://centrum-mangi.pl/Yume-Musubi-Koi-Musubi/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 "Patrz odnośnik obserwuję cię" A potem uciekłbym do świata DNA Co byś zrobiła gdybym kazał ci mnie poślubić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 A co...? c: Co byś zrobił gdyby na świecie byli tytani? <shingeki no kyojin> ;> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 Ja,mój komputer i telefon zostajemy w szafie,dobranoc. Co byś zrobił gdybyś musiał uczyć WDŻ`ów w gimnazjum? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 Ucze od razu dziewczyn co to yaoi i daje od razu oglądać junjou romantice ;> Co byś zrobił, gdybyś był chłopakiem i zgwauciuł cie chłopak/ dziewczyna dziewczyne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się