Cassidy Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 Co byś zrobił gdyby okradł cię szop z mojego avka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 Zapewne jak każdy polak powiedziałbym O K****! Zadzwonić po gliny? Niee, wyśmieją mnie.... Co byś zrobił gdyby auto wjechało ci do domu przez ścianę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 Mieszkam na 3 piętrze Żartuje, w domu, więc nie wiem. Za pewne bym uciekła, albo spała i bym się obudziła i ledwo co widziała. DALEJ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 Zadzwoniłbym po Hardkorowego Koksa i poprosił żeby potrzymał na chwile dach za worek steków WEITER! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 Pozdro, 1 piętro. CO byś zrobił, gdyby zapukał do cb Gracjan z Twoją ulubioną postacią? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 Gracjan za drzwi i niech wywala, Dave do domu na herbatkę I have waited for you to come I've been here all alone Now that you've arrived Please stay a while And I promise, I won't keep you long I'll keep you forever ... Na wieczność. Dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 Gracjan, proszę wyjść... O witaj! Może zjesz ciasteczko ? Może kakao? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 Jak myślisz: Po co mi strzelba w szafie? Co byś zrobił, gdyby ciuchy były ze słodkich pianek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 hmmm raczej nic, nie lubię żadnych pianek Dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 3, 2014 Share Napisano Styczeń 3, 2014 sprzedałbym je do Haribo Co byś zrobił gdyby prąd był za darmo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Styczeń 3, 2014 Share Napisano Styczeń 3, 2014 Hmmm komp/tv i tak działa cały dzień więc nic nie przychodzi mi do głowy. Pewnie nigdy nie gasiłbym światła(ale kreatywne.. nie ma co...) Może ktoś inny udzieli ciekawszej odpowiedzi więc: Dalej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 Zużywała bym do woli i cieszyła się życiem. Dalej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Styczeń 9, 2014 Share Napisano Styczeń 9, 2014 No, to czas wreszcie skonstruować działo EMP. Prąd nie może być za darmo. Daliej, tawariść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Styczeń 11, 2014 Share Napisano Styczeń 11, 2014 [Tutaj wklej zdjęcie Lisicy z psychicznym uśmiechem nie znaczącym NIC dobrego] Co byś zrobił gdyby gigantyczny naleśnik (lub cokolwiek innego) spadło na Twój dom? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 11, 2014 Share Napisano Styczeń 11, 2014 Ja mam blok Co byś zrobił, gdyby jakiś Chińczyk w kucyku zaczął przed Tobą śpiewać jakie oni mają wspaniałe jedzenie? D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Styczeń 11, 2014 Share Napisano Styczeń 11, 2014 Kazałabym mu się uciszyć, bo jak nie... Dalej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Styczeń 12, 2014 Share Napisano Styczeń 12, 2014 (edytowany) Skoro jest takie wspaniałe, to czemu go nie je? Co byś zrobił, gdyby ni stąd, ni zowąd, całe forum MLPPolska wpadłoby do Twojego domu na herbatę? @edit Widzę dobre pytanie dałem Edytowano Styczeń 12, 2014 przez 30N1C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 12, 2014 Share Napisano Styczeń 12, 2014 "O mój Boże, jak mnie znaleźliście?" dalej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 12, 2014 Share Napisano Styczeń 12, 2014 Zrobiłabym kolejkę, bo by się wszyscy nie zmieścili Dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Styczeń 12, 2014 Share Napisano Styczeń 12, 2014 (edytowany) a) "Za drzwi! I do kolejki!" b) Wpuszczam tych, których lubię lub mam ochotę gościć Co prawda w jednorodzinnym (i dużym) domu mieszkam, ale aż tylu ludzi się nie zmieści. Dalej... Edytowano Styczeń 12, 2014 przez Lisica-chan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Styczeń 12, 2014 Share Napisano Styczeń 12, 2014 - eee... siema... - Odszukałbym tych paru z którymi częściej pisuję, ale pozostałych 4450 - 4500 ... powiedziałbym żeby pozwiedzali miasto. Dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Styczeń 12, 2014 Share Napisano Styczeń 12, 2014 Jakby przynieśli herbatę, to był wpuścił wszystkich (bo mi się akurat skończyła) Dalej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 12, 2014 Share Napisano Styczeń 12, 2014 Wpuszczam tylko tych co lubią szopy dalej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 13, 2014 Share Napisano Styczeń 13, 2014 Zainwestowałbym w drzwi pancerne, drut kolczasty, pare stanowisk CKM i ewentualnie w miotacze ognia. No i wybór: wejście za kaucją albo śmierć. Co byś zrobił gdyby krzesła nie istniały? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Styczeń 13, 2014 Share Napisano Styczeń 13, 2014 Wynalazł bym je Co byś zrobił gdyby wszyscy byli by głuchoniemi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się