Hajime Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 Nicz. Co byś zrobił, gdybyś wiedział, że jutro będzie koniec świata? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 Chyba nic, siedziałbym dalej na kompie, najprawdopodobniej na forum i pisał statusy typu do zobaczenia w niebie lub piekle Co byś zrobił mieszkając w USA? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 (edytowany) Nauczyłbym się angielskiego Co byś zrobił będąc kanclerzem Niemiec? Edytowano Styczeń 24, 2014 przez Revard Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 Zniszczył bym Niemcy od środka Co byś zrobił/a gdyby MLP nie istniało? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pegasis89 Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 Oglądałabym anime, lub Króla Lwa! Co byś zrobił/a gdyby MLP skończyło się po jednym sezonie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 Bym siedziała na forum i spamowała w temacie "Chcemy 2 sezon MLP!". Co byś zrobił, gdyby ktoś ci ukradł komórkę, którą niedawno kupiłeś, a ona była na 4 lata? (czyli, że nie możesz kupić 2) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoxton Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 Od czego ma się ubezpieczenie od kradzieży. Co byś zrobił gdybyś obudził się z tęczowymi włosami? http//:seans24.pl/pp/Who_Fan sory za spam ale jest mi to potrzebne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pegasis89 Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 Ucieszyłabym się. Co byś zrobił/a gdyby nakryli cię na oglądaniu MLP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 Nicz? Jeśli z rodziny, oczywiście. Co byś zrobił, gdyby jakiś pedofil chciałby zrobić z tb sam wiesz co, a w zamian dostałbyś milion zł? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pegasis89 Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 Cóż, ja już nie dziewica, ale z byle kim, to nigdy. Co byś zrobiła, gdyby Ci rajstopy się podarły, tuż przed imprezą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 Hmm? Jak dla mnie, to fajniej by to w tedy wyglądało xD. Co byś zrobił, gdyby Ci sie zachciało sikać, gdy już wsiadłeś do samochodu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pegasis89 Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 Starałabym się wytrzymać i to mocno! Co byś zrobił/a, gdyby nakryto Cię w bieliźnie w kucyki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 Nie mam takiej. Co byś zrobił, gdyby ktoś Cie zgfaucił? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pegasis89 Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 Policja, od razu... Co byś zrobił/a gdyby ktoś Cię pocałował? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 Najpierw bym sprawdził czy ta osoba jest w stanie połknąć 40 milimetrowy pocisk od granatnika. Co byś zrobił/ła gdyby udostępniono Ci każdy rodzaj uzbrojenia na ziemi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pegasis89 Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 Zdziwiłabym się. Co byś zrobił/a, gdyby zniszczyły Ci się buty z dala od domu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 (edytowany) Kiedy to się ostatnio stało podniosłem podeszwy, które odpadły, poszedłem na skarpetach do domu (w październiku, pogoda nie była fantastyczna), tam zlepiłem klejem wszystko do kupy i używałem je do zimy. Co byś zrobił gdyby w sklepach można by dostać tylko rzeczy modne w 30tych latach? Edytowano Styczeń 26, 2014 przez izy97 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 Nie kupowałabym ubrań? Co byś zrobił, gdybym zmusiła Cie do pocałowania z ludziem tej samej płci? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 Nie sądzę, żebyś była w stanie. Co byś zrobił, gdyby w lipcu wpadł Ci na chatę Święty mikołąj? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 Uciekałabym przed pedofilem. Co byś zrobił, gdybyś musiał zjeść robaka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 (edytowany) Zapewne bym zjadł, bu niema wyboru? Co byś zrobił gdyby zgasło słońce (tak wiem że to mało mało możliwe) Edytowano Styczeń 26, 2014 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 Umarłabym?... Co byś zrobił, gdyby ktoś Cie przywiązał do krzesła, które jest mocno przymocowane do podłogi i puściłby Ci muzyke Justina Biebera "Baby"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 Słuchałabym, pewnie bym w końcu zasnęła albo poprosiła o coś do picia/jedzenie Co byś zrobił, gdyby przyszedł do Cb pan z mojego avka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 (edytowany) KYAAA! Co byś zrobił, gdybym Cie pocałowała? Edytowano Styczeń 26, 2014 przez Aoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 Oh, you. Dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się