Hajime Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 Co byś zrobił, gdyby na świecie nie było nikogo oprócz Ciebie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 Cieszyłabym się. Co byś zrobił gdybyś nie żył? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 Nicz? Przecież nie żyłabym, więc co miałabym zrobić? Co byś zrobił, gdyby człek którego kochasz wyznałby Ci uczycia? ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 Perttu, też Cie kocham ale ja mam 13 lat ;____; Co byś zrobił gdybyś obudził się na czarnej mszy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 Wstał bym, pożegnał się ze wszystkimi i wyszedł Co byś zrobił/a gdyby Polska była dalej państwem komunistycznym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 Nic? Co byś zrobił, gdyby na świecie nie istniało by coś takiego jak komputer czy telewizor? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 Pierdyliard razy padało to pytanie. Żyłabym bez tego, po prostu. Co byś zrobił, gdyby porwał cię ktoś, kogo nienawidzisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pegasis89 Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 Najzwyczajniej próbowałabym uciekać... Co byś zrobił/a, gdyby ktoś na ulicy Ciebie hugał? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczygiel Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 Zależy jakby wyglądał Co byś zrobił podczas ataku nyan catow? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 Rzygałabym tęczą. Co byś zrobił, gdyby pocałowałby Cie ktoś tej samej płci? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pegasis89 Napisano Styczeń 27, 2014 Share Napisano Styczeń 27, 2014 Hmm, lubię się całować, a mój awatar chyba odpowie na Twoje pytanie? Co byś zrobił, gdyby zemdlała dziewczyna w tylko twojej obecności? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 27, 2014 Share Napisano Styczeń 27, 2014 ...Nwm co robić, więc uciekłabym xD. Co byś zrobił, gdybym teraz stała za tobą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 27, 2014 Share Napisano Styczeń 27, 2014 (edytowany) Odwróciłbym się i zapytał "A ty tu czego?" Co byś zrobił, a gdybym to ja stał za tobą? Edytowano Styczeń 27, 2014 przez Gość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 27, 2014 Share Napisano Styczeń 27, 2014 No, siema ziomuś. Chcesz ze mną pooglądać yaoi? Co byś zrobił, gdybym zmusiła cie do oglądanie yaoi ^^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 27, 2014 Share Napisano Styczeń 27, 2014 Nie przepadam za Anime, ale czemu nie... jestem otwarty na nowe doświadczenia. Co byś zrobił gdybyś ukończył Szkołę Magii i Czarodziejstwa w Hogwardzie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 27, 2014 Share Napisano Styczeń 27, 2014 dążyłabym do spotkania tych wszystkich ludzi, których zawsze chciałam spotkać, a nie mogłam. Z czarami wszystko możliwe co byś zrobił, gdybym zaczęła Cię dręczyć moją muzyką? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 27, 2014 Share Napisano Styczeń 27, 2014 Prosze, zgiń. Co byś zrobił, gdybym pokazywała Ci przez cały dzień scenki łóżkowe yaoi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 27, 2014 Share Napisano Styczeń 27, 2014 Proszę, zgiń. Co byś zrobił, gdybyś obudził się jako podłóżkowy potwór? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Styczeń 27, 2014 Share Napisano Styczeń 27, 2014 (edytowany) Zapewne.... straszył bym małe dzieci. Co byś zrobił gdyby okazało się że Stalin był twoim pra-dziadkiem? Edytowano Styczeń 27, 2014 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 27, 2014 Share Napisano Styczeń 27, 2014 Nicz. Co byś zrobił, gdybyś został zmuszony do wyjścia za mnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Styczeń 27, 2014 Share Napisano Styczeń 27, 2014 (edytowany) NIE JESTEM LESBIJKĄ! Co byś zrobił/a, gdybyś trafił do psychiatryka? Edytowano Styczeń 27, 2014 przez MaLinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 27, 2014 Share Napisano Styczeń 27, 2014 AhahaHAHAhiaHIAHAhahaha! Na pewno nie bez powodu. Co byś zrobił, gdybym cie zgfauciła? Nawet, jeśli jesteś dziewczyną Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Styczeń 27, 2014 Share Napisano Styczeń 27, 2014 *Zgon* Co byś zrobił/a, gdyby twój idol/ulubiona postać przyszła do ciebie do szkoły/pracy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 27, 2014 Share Napisano Styczeń 27, 2014 Panie i panowie, proszę, o to mój mąż i wasz Bóg Islandia, a teraz wychodzę ;_; Co byś zrobił, gdyby nagle budynek w którym przebywasz zaczął się palić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 27, 2014 Share Napisano Styczeń 27, 2014 Wzięłabym chyba jakąś najważniejszą rzecz, szynszyla i wybiegłabym z domu. Co byś zrobił/a gdybyś otrzymała propozycję podróży w kosmos? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się