Michalski9 Napisano Czerwiec 23, 2016 Share Napisano Czerwiec 23, 2016 1 minutę temu Flaming napisał: Hałas przyciąga zombie... No inaczej nie byłoby zabawy, poza tym mielibyśmy dobre schronienie Sprawdziłbym czy oddycha i próbował się dowiedzieć dlaczego tam leży i czy chce zostać moim znajomym No i wezwał medyka w razie potrzeby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 23, 2016 Share Napisano Czerwiec 23, 2016 A gdzie pytanie? Znowu zapomniałeś... Wracając: Co byś zrobił/a, gdyby Tupac faktycznie żył? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 23, 2016 Share Napisano Czerwiec 23, 2016 poszłabym uścisnęła mu rękę i powiedziała że jest zajebistym gościem "bo żyje jak chce i umiera jak chce" co byś zrobił/zrobiła gdyby jeszcze raz wybuchł Czarnobyl? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 Miałbym nadzieję na możliwość walki z potworami, lub na mutację w coś fajnego (może w coś co zmieni świat? ) Co być zrobił/zrobiła gdyby porwali cię międzygalaktyczni piraci? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 Wezwał Kapitana Bombę! Co byś zrobił, jakby wpieprzyło cie do fika... dajmy na to do 'Kryształowego Oblężenia'? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 starałbym się wczuć w rolę bohaterów co byś zrobił gdybyś zmienił/zmieniła się w zwierzę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 Byłbym Bestią! Co byś zrobił, gdyby okazało się, że na twoim strychu jest sztab Ilumitani? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 Nawet nie wiem co to jest :/ Co byś zrobił/a, gdyby skończyła się woda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 Czy tego już pytania nie było? with subject: wyciągnąłbym generator wody z kieszeni Co zrobisz gdy zabraknie Cię tutaj? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 Zrobię tak, żeby Ludziom/Kucykom/Lombaxom.Zergom itd. mnie jednak nie brakowało Co byś zrobił/a gdybym to ja znalazł Was, a nie Wy mnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 Wykręciłbym się od tego, używając zmieniacza czasu lub poprosił @Silicius o reset wszystkiego (wiem, że masz taki magiczny guziczek ) Co byś zrobił/a nie wiedząc co robić ze swoim życiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 Już nie wiem :/ Co byś zrobił/a, gdyby smok był w Twoim miejscu zamieszkania? (Pomysł siostry) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 13 godziny temu Michalski9 napisał: with subject: wyciągnąłbym generator wody z kieszeni Skojarzyło mi się to z Hydrodisplacer'em z gry Ratchet i Clank Jest tam taki gadżet który pozwala na wyssanie wody z jednego miejsca i danie ją w drugie oraz może ją przetrzymywać zaprzyjaźniłabym się z nim jak Czkawka ze Szczerbatkiem co byś zrobił/zrobiła gdybyś znalazł/znalazła jajo dinozaura? (ale takie świeże) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 (Zawsze o mnie mowa... ) Zrobiłbym tak, żeby się wykluło i liczyć na to, że mnie nie pożre. Co byś zrobił, jakbyś miał ostatnią minutę życia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 Spokojnie się położył, przeprosiłbym wszystkich za wszystko i umarł z czystym sumieniem. Co byś zrobił/a, gdyby siostra cały czas Cię męczyła i prosiła o pomoc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 Nie mam siostry. Ale jak bym miał, to bym jej jakoś pomógł. Co byś zrobił, gdyby się okazało, że na Ziemi znaleziono twojego klona? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 Seek & Destroy!!! Mogę być tylko jeden ja! Co byś zrobił/a, gdybyś wygrał/a w Lotto? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 Wydał kasę na balangę. Co byś zrobił, gdyby musiał byś napisać wypracowanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 Napisałbym je 3-4 dni po terminie oddania, jak zwykle. Co byś zrobił/a, gdyby Slash znowu odszedł od Gunsów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 w sumie to nie wiem bo lubię go i solo i w zespole co byś zrobił/zrobiła gdyby się okazało że wyrzucono cię ze statku kosmicznego i latasz samotnie w przestrzeni kosmicznej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Lipiec 1, 2016 Share Napisano Lipiec 1, 2016 Stwierdził, że nie ma dobrej atmosfery. Co byś zrobił, gdybyś trafił do BF 4 i jesteś tylko marionetką użytkownika? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DestroyerOfTheSystem Napisano Lipiec 1, 2016 Share Napisano Lipiec 1, 2016 Zhakowałbym sam siebie. Co byś zrobił, gdyby okazało się że ty to tak naprawdę osoba po twojej lewej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Lipiec 1, 2016 Share Napisano Lipiec 1, 2016 No... byłbym w szoku. Co byś zrobił, gdyby okazało się, że twoja zła strona niszczy twoje miasto? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Lipiec 1, 2016 Share Napisano Lipiec 1, 2016 poszłabym i dała jej ostro w ciry co byś zrobił/zrobiła gdyby Ziemia stała pustynią? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DestroyerOfTheSystem Napisano Lipiec 4, 2016 Share Napisano Lipiec 4, 2016 Zaschłoby mi w gardle. Co byś zrobił na moim miejscu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się