Igirisu_chan Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Bym umarła co byś zrobił, gdybyś musiał zamienić się w ciasto usmażone w oleju? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 w porę bym się zastrzelił. co byś zrobił gdyby na świecie jedynym pożywieniem był chleb? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Kusanagi Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Jadł bym chleb........ Co byś zrobił podczas apokalipsy zombi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 poszukuję innych ocalałych, wykombinowuję czołg i jedziemy przez miasto!!! 30000 killów! nowy rekord świata! albo coś w stylu gry DayZ. co byś zrobił gdyby rosja wypowiedziała wojnę polsce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 chlałbym z nimi... Co byś zrobił, gdyby Decu byłby laską... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 "Decu" to ja MLO, jesteś trupem Nie mam ulubionych aktorek, więc nic Co byś zrobił, gdyby szczur ukradł Ci kotleta z talerza? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Zapytał bym: Co tu się właściwie przed chwilą stało? Co byś zrobił gdyby świnie latały Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Gimme mah ShotGun... Time to hunt! Co byś zrobił, gdyby niebo było czerwone? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igirisu_chan Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 A nic, lubię czerwony co byś zrobił, gdyby Ziemia stanęła w miejscu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Nie wiem, nie umiem sobie tego wyobrazić Co byś zrobił gdyby zabujał się w Tobie jakiś frajer/frajerka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Czy ja wiem, jakbym ją lubił to nie miał bym nic przeciwko Co byś zrobił/a gdybyś mnie spotkał/a Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igirisu_chan Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 nic co byś zrobił, gdyby posiadanie internetu byłoby zabronione? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 ooo pocięła bym się xD Co byś zrobił gdybyś czytał myśli innych ludzi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igirisu_chan Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 byłabym szczęśliwa co byś zrobił, gdyby jutro był koniec świata ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Coś czego bałam, lub wstydziłam się zrobić, a wtedy i tak by mi nie zależało Co byś zrobił gdyby okazało się że jesteś murzynem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 hmm, nie mam pojęcia. może wyjechałbym do afryki... co byś zrobił gdyby w polsce wybuchła komunistyczna rewolucja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 schowałabym sie w szafie.... ._. Co byś zrobił gdyby nie było murzynów na świecie? ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 nic. a co bym miał robić? co byś robił gdyby się okazało że justin bieber jest twoim ojcem/matką? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amani Napisano Grudzień 4, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 4, 2012 World. I'd better go ... *SHOT* Co byś zrobił, gdybym się zabił ? ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna-Willow Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Przyszłabym na twój pogrzeb. Co byś zrobił, gdyby w Polsce wybuchła bomba atomowa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 witaj na forum! poszedłbym do armii bronić narodu. co byś zrobił gdybyś jutro pisał pracę z matmy a nie rozumiesz tematu. ja na szczęście jestem chory :-) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Spisałbym od kolegi ^^ Co byś zrobił gdyby ktoś cie skalperem trafił w oko? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 *cenzura*! ja cię *cenzura* *cenzura*!!!! i bym wziął drugi skalpel i... po dokonaniu czynu do szpitala. co byś zrobił gdybyś się obudził przywiązany do stołu a przed tobą by stała pinkie z skalpelem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Myślałbym że to sen -Dobra Danielku ale potem nie przychodź z płaczem jak cię oskalpuje. Co byś zrobił gdyby na Antarktydzie było zimno? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igirisu_chan Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 zupełnie nic ^^ co byś zrobił, gdybyś nie miał oczu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się