izy97 Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 niech wszyscy sobie żyją w spokoju, ja tam nie zniszczę nikogo... tylko prosiłbym o dotację. tak... 1000000000$ coś byś zrobił gdybyś miał dostęp do pewnego czerwonego guzika w jakiejś tajnej rosyjskiej bazie na syberii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 Nacisnąłbym go wielokrotnie, następnie ogłosiłbym się panem tego co zostanie z Ziemi. Co byś zrobił, gdybyś musiał jak Galactus pożywiać się energią planet? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 eee powiesiłbym się. nigdy nie posmakować coca coli... co byś zrobił gdybyś był supermanem :-P ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 Znalazłbym coś przeciw kryptonitowi, wysłał Luthora na tamten świat a potem zwalczał zło (ha ha ha). Co byś zrobił, gdyby nagle okazało się, ze jesteś następcą jakiejś polskiej dynastii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 zjadłbym ją. Co byś zrobił gdybyś jadł kanapkę a okazało się ze w środku są kamienie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 Poszedłbym do dentysty naprawiać zęby. Co byś zrobił, gdyby odwiedzili cię smutni panowie w garniturach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 eeem, dzień dobry panom... w czym mogę służym? co? działam na szkodę państwa? mam myśli rewolucjonistyczne? pisałem różne teksty w nonsensopedii? to, to nie ja! to był... mój kolega! tak! to go łapcie!!! co byś zrobił gdybyś był bardziej poszukiwanym przestępcą niż swoich czasów osama bin laden? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Położyłbym łapę na głowicach, a potem... Co byś zrobił gdyby twój najlepszy przyjaciel nagle stał się irytującym optymistą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 jeden z moich najlepszych przyjacieli MA czasem chwile kiedy jest irytującym optymistą. uparcie staram się wtedy popsuć mu humor. co byś zrobił gdybyś obudził przywiązany na stole w piwnicy pinkameny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 YEY! Jestem w piwnicy samej pinkameny! YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! co byś zrobił gdyby "łazienka była zamknięta" ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 narobiłbym pod drzwiami. Co byś zrobił gdyby wyrosły Ci paznokcie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 eem obciąłbym je? co byś zrobił gdybyś przez dwa tygodnie miał sr... rozwolnienie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 YyyyYyyyyYyYY... Siedziała na kib... klozecie? Co byś zrobił gdybyś był Telewizorem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Zmieniłbym kanał Co byś zrobił(a) gdyby, idąc w lesie spadła na Ciebie Derpy?:djTyy: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Wziąłbym ją i zatachał z powrotem do portalu. Co byś zrobił, gdyby twój przyjaciel okazał się być terrorystą? EDIT: No zninjowany po prostu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 jakim terrorystą jesteś: - talibem. - to idź rozrabiać w ameryce! powodzenia! - nazistą. - GIŃ!!!! - komunistą. - czekaj, pomogę ci. - wariatem. - chodź, zaprowadzę cię do takiego budenku o nazwie szpital... co byś zrobił się obudził w equestrii BEZ niebezpiecznych narzędzi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulberk Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Zabawa polegająca na tym, aby odpowiedzieć poprzedniemu użytkownikowi, co by zrobiło się w takiej sytuacji i napisaniu własnej propozycji. Ja zacznę : Co byś zrobił, gdyby w twoim domu pojawiła się Twilight z przyszłości ? Uciekłbym z piskiem, jak Pinkie przed Luną Zmieniłbym kanał Co byś zrobił(a) gdyby, idąc w lesie spadła na Ciebie Derpy?:djTyy: Poprosiłbym o autograf Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 - komunistą. - czekaj' date=' pomogę ci.[/quote'] To miło z twojej strony. Ale wracając do tematu. Zrobiłbym takie narzędzie. Co byś zrobił gdyby zaoferowano ci soczek ponifikacyjny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No0bHejterEver Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Bym przetestowal ta ciecz wlewajac do szklanki pewnego kolegi jesli by sie zamienil to ide ostrzec caly swiat bo celestia chce wyniszczyc rase ludzka i zapanowac nad swiatem co bys zrobil gdybys byl drugim soba (zlym charakterem) i bys mial zakonczyc zywot swojego ulubionego kuca co bys zrobil? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Upewniłbym się, ze jego śmierć będzie bezbolesna. Ja już jestem "drugim sobą". Co byś zrobił, gdyby zbanowano cię z życia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Kusanagi Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Siedział w Banowni?? Co byś zrobił/a gdyby podrywała cię niesamowicie słodka Loli? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Okazałbym potęgę antyseksualizmu. BTW, kto to jest Loli? Co byś zrobił, gdyby ktoś dał ci worek z dużą liczbą funtów i zapomniał wziąć go z powrotem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No0bHejterEver Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Poszedlbym wymienic funty na zl co bys zrobil gdybym cos zrobil twojemu ulubionemu kucowi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 To zależy. Ulubionego kuca nie mam ale zasięg dostępnych czynności zaczyna się na reprymendzie a kończy na karze jak dla Azji Tuhaj-bejowicza. Co byś zrobił, gdyby ktoś porwał twoją rodzinę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No0bHejterEver Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Tylko ja i mlp co bys zrobil gdyby celestia chciala cie wyslac na ksiezyc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się