Adm1RED Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Wpuściłbym ją i powiedział przez przypadel yay zamiast witaj. Co byś zrobił gdybyś został uprowadzony przez Celestie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Skręciłbym jej kark i uciekł. Co byś zrobił będąc w pobliżu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 celestia nie żyje! czas na rewolucję!!! co byś zrobił gdyby w czwartym sezonie discord powrócił i rozpoczął krwawą rewolucję? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Trzymałbym za niego kciuki. Co byś zrobił, gdybyś dowiedział się, że w wyniku śmierci Celestii ustanowiono Equestriańską SRR i ja zostałem sekretarzem? (Atak megalomanii!) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Poprosił o posadkę w sprawie uzbrojenia straży. Co byś zrobił gdyby okazało się, że czas cofnął się o 69 lat? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 1944... a ja siedzę w berlinie, centrum zła... mam polski akcent nieniemieckie imię... a front chwilowo przebiega gdzieś w białorusi i włoszech. wysadzę się w powietrze w metrze i będzie dobrze. co byś zrobił gdybyś się obudził w środku stalingradu tak w grudniu 1942? w niemieckim mundurze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 Poszedłbym siekać Sowietów za Equestrię Co byś zrobił gdyby SPECNAZ się o ciebie upomniał? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 mnie? nie strzelajcie! ja swój!!! co byś zrobił gdybyś znalazł w ogródku car bombę (dla nieznających się - największa testowana atomówka na świecie)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 Telefon do Celestii i melduję, że na moim podwórku jest "dziecko Discorda" Co byś zrobił gdyby przyszła do ciebie twoja pani od niemca i wyciągnięciem ręki w stylu zombie chciałaby cie porwać na sprawdzian z niemca? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 Ja nie uczę się tego piekielnego języka. Co byś zrobił będąc talibem w Equestrii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 (nareszcie mogę jej przylać) pozdrowienia z polski! (jak dalej by atakowała to scyzorykiem ją! :-P ) edit: nie każdy tak może powiedzieć. też bym chciał polski mieć. a do pytania - atak samobójczy niezbyt mi się uśmiecha. zdetonować więc bombę w bezpieczny sposób z bezpiecznej odległości a następnie - Precz z burżuazyjnymi jednorożcami! co byś zrobił gdyby equestria wypowiedziała wojnę ziemii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 Zacząłbym wyznawać kucykizm i fight za Equestrię Co byś zrobił gdyby Bloodwyn chciał od ciebie 10 bryłek rudy dziennie za ochronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alikorn Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 Chodzi o tego z Gothic? Jeżeli tak to bym się targował. Co byś zrobił, jeżeli oglądanie kucyków zostałoby zakazane? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiftone Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 Oglądał dalej xD Co byś zrobił gdyby hitler skorzystał z twojej toalety i nie opuścił deski? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 To bym wsadził jego banię do muszli i... Finałowa scena Galerianek Co byś zrobił gdyby jakiś nauczyciel postawiłby ci jedynkę na półrocze tylko dlatego bo jesteś bronym/pegasis i oglądasz kucyki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 grzecznie bym podziękował robił wszystkie zadania domowe. ale sądzę że chodzi o polską jedynkę. najpierw bym ją/jego spytał skąd on/ona to wie i czemu to zrobiła a następnie bym w zależności od tego jaki to nauczyciel poległ w bójce za equestrię (z nauczycielami od chemii, biologi i wfu nie dam rady :-( lub bym pokonał hejtera... i wyleciał ze szkoły. co byś zrobił gdyby za to że jesteś bronym skazano by cię na śmierć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sk4 Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 Polatałbym moim super mocami i bym uciekł XD Co byś zrobił gdyby sekundę po przeczytaniu tego postu nastąpił koniec świata? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 wypiłbym coca colę, zagrał w WoTa i poczytał. jedna sekunda starczy. co byś zrobił gdyby ZA TYDZIEŃ nastąpił koniec świata? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 Zabił nauczycielkę od fizyki, Tuska, bronka, spotkał się z każdym Brony lub Pegasisister w moim mieście i pogadał, a potem okradł z kumplami monopolowy. XD Co byś zrobił gdybyś miał 3 życzenia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sk4 Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 1. Żyć wiecznie. 2. Przenieść się do Equestrii jako kuc ^^ 3. Posiadać kolejne trzy życzenia. Co byś zrobił gdybyś został zaspamowany różnego rodzaju łańcuszkami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 Nie wierzę w klątwy i takie tam łańcuszki... usuwamy! Co byś zrobił gdybyś był sławny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 Zrobiłbym tak że wszyscy by o mnie zapomnieli. Co byś zrobił gdyby w Equestrii wpadli na pomysł stworzenia kolonii karnej niczym na Wyspie Khorinis w Gothic'u? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 Sprowadził bym tam Discorda, Nightmare Moon, Chrysalis, Sombrę oraz cały Stary Obóz Co byś zrobił, gdyby Mane 6 i Derpy trafiły do Górniczej Doliny w Khorinis? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 trza ich tam wyciągnąć za pomocą magii AK-47 i car bomby !!!! (zróbcie to tak żeby rarity przypadkiem poległa)! co byś zrobił gdybyś się obudził w środku czarnobyla ze stalkera? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 No way, żadna z mane 6 i derpy nie może zginąć (ani tym bardziej zostać zgwałconymi przez Wrzoda ) Ściągnąłbym telepatycznie Celestię, by mnie zabrała do szpitalu w Canterlocie, ale żebym potem obudził się w Ponyville u boku którejś z Mane 6 albo Derpy. Co byś zrobił, gdyby Pinkie chciałaby cię przerobić na babeczki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się