Po prostu Tomek Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 Zabiłbym ją bez wahania. Nie ma takiego babeczkowania! Co byś zrobił, gdybyś był w pokoju obok? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 To byłbym w pokoju obok Co byś zrobił, gdybym cię shaltował za to, że masz "towarzyszy" zamiast "ziomali"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 Co znaczy shaltował? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 Co znaczy shaltował? zatrzymał, aresztował Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 Dokonałbym perfekcyjnie zaplanowanej ucieczki, wywołał rewolucję i po fakcie aresztował ciebie. Co byś zrobił, gdyby rodzona matka była hejterką? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 Hejterką kucyków? Nie zawahałbym się ją dać do Rainbow Factory w roli surowca Co byś zrobił gdybyś obudził się i zobaczył, że z Tobą sypia Slender ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 Rzyg na kilometr. I szalony atak na gościa. Co byś zrobił, gdybyś sam miał zostać surowcem w RF? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 Aktywuję mojego GPSa na nadgarstku i ściągam do Rainbow Factory antyterrorkę z Task Force 141 i Soap zabija doktorka Atmosphere a ja zwijam Scootaloo i lecę z nią na Szczecin - w Ponyville Co byś zrobił, gdyby Malanowski cię dojechał w Ponyville? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 Heh, raczej mnie nie dojedzie. Jestem mistrzem kamuflażu! Co byś zrobił, gdybyś pojawił się w Equestrii a tam wszędzie czerwone flagi i zdjęcia moje i izy'ego na ścianach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 Ściągam Mane 6 i Derpy i obalamy komunę Co byś zrobił gdybym zakazał komunizmu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 Co byś zrobił' date=' gdybyś pojawił się w Equestrii a tam wszędzie czerwone flagi i zdjęcia moje i izy'ego na ścianach?[/quote'] wtf? założyłbym partyzantkę i rozwalił parlament. co byś zrobił gdyby powróciło PRL a ty zostabyś mianowany 1. sekretarzem lub marszałkiem armii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 wtf? Wybacz. Atak megalomanii. Postarałbym się roznosić ideały rewolucyjne jednocześnie budując silną Polskę. EDIT: To już drugi raz jak zapominam dać pytania. Wybaczcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 WTF? A gdzie następne pytanie. Dobra, co byś zrobił gdybyś spotkał Slendera w lesie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 Zaczęłabym krzyczeć i uciekać,żeby mnie nie "zjadł" Co byś zrobił/a gdy staną przed tabą wściekły Keiichi z Higurashi z zaczął cię walić kijem baseballowym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 Wybacz. Atak megalomanii. nie no fajnie by było... tylko trochę dziwny pomysł. (ech te anime...) z pistoletu bym w niego walnął. chociaż pewnie normalbie zbytnio uzbrojony nie jestem... uciekłbym na drzewo. co byś zrobił gdybyś został porwany przez terrorystów do afganistanu (na przykład razem z samolotem pasażerskim)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 Zaczął ich prosić o dołączenie do ich ugrupowania po czym zostałbym kamikadze z długoletnim doświadczeniem xD Co byś zrobił gdyby świat zaczęłyby atakować kucyki zombie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 Hugnęłabym je xD Co byś zrobił/a gdybym cię porwała do domu?(normalnie druga Rena ze mnie xD :3) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 Czemu nie? Mi to nie przeszkadza. Co byś zrobiła gdybym się z tego cieszył? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 Ja też bym się cieszyła Co byś zrobił gdybyś trafił do jakiegoś anime? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 Zależy jakiego. Spektrum reakcji jest od smutku do powieszenia się. Co byś zrobił, gdyby pod domem tkwiła mała Luna w kocyku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 Przygarnąłbym ją do siebie Co byś zrobił gdyby Belibers razem z moherami przypuściliby zmasowany atak na MLP Polska? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 Już bym się wkurzył. Panie i panowie, broniłbym forum. Co byś zrobił, gdyby TCB stałoby się prawdą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 Dołączyłbym do kucyków i spędziłbym resztę życia z Fluttershy oczywiście też walcząc przeciwko homo sovieticus z FOLu (w niektórych opowiadaniach FOL i ruscy trzymają ze sobą sztamę ) Co byś zrobił gdyby Tyara Elżbieta Gas z Grażyną Żarko (wiem że to fake ) wbiły na MLP Polska i zaczęłyby głosić swoje "Przesłania (Nie)Prawdy"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 Nic. Nie jestem adminem. Po prostu zignorowałbym je. Co byś zrobił, gdyby kucyki nie ponifikowały, lecz wymordowywały ludność? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 Oprócz bronies i pegasis I tak bym trzymał z nimi sztamę Co byś zrobił gdyby Żarko nie był fejkiem tylko prawdą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się