izy97 Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 samobójstwo w postaci próby zamordowania tuska. co byś zrobił gdyby mrówki przejęły kontrolę nad światem? takie duże, jak w indiana jonesie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 kill'em alll co byś zrobił gdyby tusk został kolejny raz premierem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 Pogratulowałabym wygranej xD Nie no, jakiś mały zamach by nie zaszkodził Co byś zrobił jakbyś spotkał złotą rybkę a ona spełniła by ci jedno życzenie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 Poprosiłbym o to, żeby zamieszkała ze mną zhumanizowana Fluttershy. Co byś zrobił/-a gdyby nie było szkoły? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redaveness Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 W końcu wstałbym rano spokojny i uśmiechnięty, a potem oddał się swoim pasjom, nie myśląc o jutrzejszym arcytrudnym sprawdzianie. Co byś zrobił/ła gdyby wyrosły Ci anielskie skrzydła? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 Dostałbym depresji, próbując zabić się skokiem z dachu. Co byś zrobił, gdybyś miał w piwnicy zapas cyjanku potasu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 o, towarzysz tomek wrócił. podałbym go niektórym nauczycielom i politykom. co byś zrobił gdybyś był mrówką? :-P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 Nic. Instynkt zagłuszyłby moją inteligencję. Co byś zrobił, gdybyś musiał złożyć samokrytykę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 złożyłbym ją co byś zrobił gdyby na twoje urodziny zaśpiewał Maleńczuk? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 Nic... Nie znam kolesia ani jego twórczości. Co byś zrobił/-a gdybyś musiał/-a iść na urlop? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 SAM? do polski i nigdy bym nie wrócił. najlepiej bym zabrał kartę kredytową ojca. co byś zrobił gdybyś miał halucynacje i widział to tu, to tam kucyki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 zdziwiłbym się i poszedł do lekarza co byś zrobił gdyby smoki żyły? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ternos23 Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 eee...powiedziałbym że wakacje mam za około 70 dni ale z chęcią go przyjmę co by było,gdyby...okazało się że jesteś synem/córką Boga! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redaveness Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 eee...powiedziałbym że wakacje mam za około 70 dni ale z chęcią go przyjmę co by było,gdyby...okazało się że jesteś synem/córką Boga! zapytałbym go czemu nie stworzył mnie jednorożcem lub pegazem. co byś zrobił/ła gdyby zamiast deszczu padały pianki jo-jo z nieba? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 Nie musiałbym płacić za żarcie Co byś zrobił/-a gdybyś dostał jednorazowy teleport do dowolnego wymiaru jaki sobie wybierzesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 JA CHCĘ DO EQUESTRII !!! Co byś zrobił gdybyś miał Możliwośc zabicia jednego polityka i nie dostania za to kary ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 Skasowałbym Tuska xD Co byś zrobił/-a, gdyby w CS'ie CT byliby bronymi/pegasis a TT hejterami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 Rozbroiłabym pakę ale wcześniej rozstrzelała z M4a1 albo AWP Co byś zrobił jakbyś spotkał Michaela Jacksona ? ( Wiem że on nie żyje, dlatego takie dziwne pytanie) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 Nasłałbym na niego Fluttershy bo śmiał mnie przestraszyć. Co byś zrobił/-a gdyby Makarow z Modern Warfare okazał się antybronym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 zabiłbym na śmierć co byś zrobił gdybyś miał wehikuł czasu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redaveness Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 rozebrał go na części pierwsze, żeby dowiedzieć się w jaki sposób działa. co byś zrobił/ła gdyby wielka niedźwiedzica pożarła gwiazdę polarną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 uznał że ktoś mi dosypał do kanaki LSD. xD ile kolorów! co byś zrobił gdybyś się obudził w 1648 na dalekiej ukrainie? na dzikich polach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 poszukałbym kozaków i do nich dołączył co byś zrobił gdyby czterej jeźdźcy apokalipsy zawitali do twojego domu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 Wyjmuję Glocka i mówię: "Ten mikrofon to Glock". Co byś zrobił/-a gdyby przyszła Policja i powiedzieli: "Dzień dobry, rekwirujemy wszystkie gadżety związane z MLP"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 ok, i tak nic nie mam. co byś zrobił gdyby komputery zostały zabronione? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się