Violet Star Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Skorzystała bym z tej propozycji Co byś zrobił gdyby sąsiadka rzuciła ci pod drzwi wściekłego kota? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Do szafy! Do szafy! Co byś zrobił gdyby z szafy wylazło ci 4 gości w białych garniturach i zaczęło ładnie śpiewać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Słuchałabym Co byś zrobił gdybym Ciebie zaatakowałabym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 -"Czemu mnie bijesz? ;-;" Co byś zrobił gdyby Islandia wyżerała ci biszkopty a Rosja grzebała ci w szafie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 chodzi ci o axis powers hetalia? patrzałbym zdziwiony i nie wiedział co zrobić. co byś zrobił gdybyś się obudził w korei północnej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 mi zawsze oto chodzi xDDD 1.Myślenie co ja tu robie 2.Myślenie kto mnie tu przysłał 3.Chaotyczna Panika Co byś zrobił gdybym ci wylazła z monitora? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Hugs! Co byś zrobił gdybyś znalazł kamień filozoficzny w swoim ogródku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 NIE MAM OGRÓDKA xddd Ale jakbym miała to bym go wzieła i biegała po całym pokoju krzycząc "Jestę Potterę!" Co byś zrobił gdybyś obudził się w domu Niemiec? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Dzwoniłbym do Man6 i krzyczałbym "Pomocy! Gestapo mnie porwało!" Co byś zrobił/-a gdyby w Biedronce pojawiły się figurki kucyków? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Nic bo pewnie by się rozwalały po pierwszym dotknięciu xd Co byś zrobił jakbyś zobaczył "dziwne" filmy Niemiec? xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Pomyślałbym "Co ja paczę... Ekranizacja Mein Kampf? Ej Zdzisiu... Natychmiast przełącz na minimini :D" Co byś zrobił/-a gdyby Pejä (błąd specjalnie xD) miał w twoim mieście koncert? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 -"aha fajnie" Co by,s zrobił gdybyś zobaczył "dziwną" skrytkę Prusaka? xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Prusaka? Chodzi o karaluchopodobnego insekta? Rozdeptał bym prusaka a ową skrytkę wziąłbym na miotacz ognia Co byś zrobił/-a gdyby Słoń (raper) zamienił się w słonia (zwierzę)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajaximus Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Zabrał do domu Co byś zrobił gdybyś spotkał Discorda ? Zabrałbym go do domu. (Poruwnując mój pokuj z tym co Discord robił w odcinkach MLP to conajwyżej mógłby posprzątać ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Prusaka się nie bije ;-; Słoń będzie rapował!!!! Co byś zrobił gdyby Perfekcyjna Pani Domu przyszła do cb? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Śmiałbym się jak jeszcze nigdy w życiu. Co byś zrobił, gdybym zapomniał zadać pytania? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Nic? Co byś zrobił gdybyś był na księżycu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Zdechłbym z braku powietrza i zerowego ciśnienia. Co byś zrobił, gdyby twój telefon chciał cię zabić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 nie zdziwiłabym się gdyż od dawna wiem że mnie nie kocha ;-; Co byś zrobił gdybym do ciebie przyszłą BO TAK? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Nie przyjąłbym cię. Aspołeczność +1. Co byś zrobił, gdyby wybuchła wojna jądrowa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Powiedziałbym "FOL zaczął sprzątać świat z bronych i pegasis" a sam bym uciekł do Equestrii. Co byś zrobił/-a gdyby FOL miałoby układy z Umbrellą z Resident Evil i kupili by od Umbrelli wirusa T w celu rozpylenia go w Equestrii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 odnalazłbym i zakatrupił wszystkich z Umbrelli i FOL co byś zrobił gdybyś miał nieograniczoną władzę nad światem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Usunąłbym FOL z tego świata i zaprowadziłbym kucykizm... Co byś zrobił/-a gdybyś się zaraził/-a wirusem T? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 wołał bym za móóózgiem co byś zrobił gdyby okazało się że masz władzę nad umysłami wszystkich ludzi w Polsce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Kazałbym wszystkim z PO utopić się w jeziorze Co byś zrobił/-a gdyby Kaczyński ożył? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się