Null Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 To tajemnica. Co byś zrobił gdyby przyszedł do ciebie oficer rosyjskiego wywiadu aby cię zwerbować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 Dla mateczki Rosji wszystko. Co byś zrobił gdyby otaczały cię nołlajfy i dzieci hentajów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Null Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 Nic mam tak na codzień. Co byś zrobił gdyby otaczał cię tłum cyganów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 Wybiłbym ich. Co byś zrobił będąc ślepym strzelcem wyborowym mającym zabić Tuska? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Null Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 (edytowany) W niego nie da się nie trafić kula sama znajdzie swój cel. Co byś zrobił gdyby ktoś chodził za tobą /śledził cię. Edytowano Czerwiec 10, 2013 przez Yarpen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 Wyjmuję BFG i rozwalam mu łeb. Co byś zrobił/-a jakby wszystkie odcinki MLP zniknęły z internetu i minimini a ja szczęśliwym trafem miałbym wszystkie na dysku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Null Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 Co mam zrobić abym mógł skopiować całą zawartość tego dysku? Co byś zrobił gdyby internety zniknęły? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 Fanfiki w pamięci, humanizacje i galerie razem z odcinkami na dysku... Żyć nie umierać. No dobra, nie do końca... Będzie mi brakowało mojej NP. I będę ubolewał nad tym, że nie będę mógł się podzielić własnymi fanficami. Co byś zrobił/-a gdyby nagle wszystkie kuce z Equestrii zmieniły się w ludzi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 Ja raczej nic, ale Lyra by szalała z radości Co byś zrobił, gdyby twoje minifigurki ożyły i po przeczytania Podróży Guliwera chciała cię przywiązać do podłogi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 Odpowiednio zaklęcia: -ogłuszające -powiększające do skali 1:1 -przemieniające w człowieka Co byś zrobił/-a gdyby ktoś Fluttershy podmienił twarz na tą ze Scary Maze Game? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 (edytowany) Discordowi się widocznie naprawdę nudzi... Dostałby on ode mnie z plaszczaka. Co byś zrobił gdyby twarz Fluttershy została podmieniona na twarz Justina Biebera? Edytowano Czerwiec 10, 2013 przez Damikkos Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 Zamieniłbym Discorda w kamień... Albo nie, nie będzie żadnego kamienia Zrobię to tak jak w Modern Warfare 2 w misji "Nic po rosyjsku". Ale najpierw zmuszę go, żeby Fluttershy odzyskała swoją prawdziwą twarz. Co byś zrobił/-a gdyby Derpy dopadła Samarka z Ringa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 popatrzyłbym Co byś zrobił gdyby istniał przycisk który odbiera życie hejterom ale randomowy brony też musiał umrzeć i byś go musiał użyć za cenę życia swojego,swojej rodziny i przyjaciół?(wiem, wiem mam zryty mózg) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 Spam tym guziczkiem Co byś zrobił gdybyś dostał karabin do ręki i dowolną ilość amunicji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 Zabiłabym każdego który mnie oskarża o oglądanie Hentaji z Mackami!!! Co byś zrobił gdybyś miał death note`a? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Null Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 (edytowany) Kogoś bym tam wpisał. Co byś zrobił gdybyś nagle obudził się w Novigardzie w świecie wiedźmina?? Edytowano Czerwiec 11, 2013 przez Yarpen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czytoholiczka Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 Położyła spać i wstała jeszcze raz...tym razem w swoim domu . Co byś zrobił gdyby twoi rodzice zabrali cię do psychologa ,który ma ci wybić MLP z głowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 Rebelia. Co byś zrobił/-a gdyby moje figurki Fluttershy i Rarity ożyły, zwiększyłyby się do rzeczywistych rozmiarów i przemieniły w ludzką postać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Null Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 So awesome Co byś zrobił gdyby Equestria razem z jej mieszkańcami pojawiła się na terenie Polski? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 (edytowany) Zależy co w takiej sytuacji zrobiłyby kucyki. Albo nie zrobiłbym nic, albo rewolucję. Co byś zrobił, gdybyś w wyniku wypadku zmienił charakter i przestałbyś być bronym/pegasis? Edytowano Czerwiec 11, 2013 przez Po prostu Tomek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 A od czego ma się Mane6, Derpy i NP... One mi przypomną Co byś zrobił/-a gdyby finałowym bossem w DOOM3 był Discord? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 (edytowany) Grałbym dalej. To nic nie zmienia. Co byś zrobił, gdyby opanowały cię złowrogie demony pragnące przynieść światu zgubę? Edytowano Czerwiec 11, 2013 przez Po prostu Tomek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 Udałbym się do Mane6/Derpy. Wolę unikać egzorcysty, bo jeszcze będę mieć twarz jak ta szmata z labiryntu xDD Co byś zrobił/-a jakby Aslan odwiedził Ponyville? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Null Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 Mind f***k. Co byś zrobił gdyby książki metro 2033 i 34 oraz uniwersum stały się rzeczywistością, a to wszystko działo by się w kucykowym świecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Jestem na Ziemi, ergo nic mnie to nie obchodzi. Choćmoże wpadłbym w odwiedziny, Metro to wspaniałe uniwersum. Co byś zrobił, gdyby wybuchła straszna epidemia, nie miałbyś szans na ocalenie, ale za to rewolwer i sześć nabojów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się