Bezik Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 To że do następnego odcinka zostało jeszcze 17 dni, to jest jakiś błąd, czy serio tak dziwnie sobie plan ułożyli? No i gdzie to można sprawdzić ? @Edit Dzięki Linds, nie czytam wszystkiego co nowe, to też nie wiedziałem ;p Data emisji: 24.11.2012 Tytuł: One Bad Apple Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 Już w kilku wątkach padało to pytanie i za każdym razem ludzie odpowiadali, że to błąd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sumek Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 Czemu te odcinki muszą być co tydzień. Nie mogą być to dwa dni Nie mogę się doczekać ^-^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsadi Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 24-tego ma być ten odcinek. czyli zostało nam 4 dni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Elsword Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 Ja też nie mogę się doczekać obejrzałem te 3 ODC. z Sezonu 3 i były świetne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 Czemu te odcinki muszą być co tydzień. Nie mogą być to dwa dni Nie mogę się doczekać ^-^ Bo gdyby nowe odcinki puszczano w tak szybkim tempie to szybko opadłby hype na kucyki, zabawki, gadżety, a i fandom długo by nie pociągnął. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Listopad 20, 2012 Autor Share Napisano Listopad 20, 2012 Czemu te odcinki muszą być co tydzień. Nie mogą być to dwa dni Nie mogę się doczekać ^-^ Dobrze jest, czekanie wzmaga apetyt A poza tym w roku masz bodajże 52 tygodnie, zakładając że mamy sezon taki jak dwa pierwsze, to pół roku będziesz bez kuców.. A jakby były co kilka dni to ten okres by się jeszcze bardziej wydłużył ;] 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sumek Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 Fakt Oby odcinek utrzymał poziom poprzednich , a zwłaszcza ostatniego :pinkie::pinkie: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 coś mi się wydaje że ta przygoda CMC będzie lepsza od wszystkich poprzednich no i dowiemy się trochę czegoś o rodzinnie Apple przynajmniej mam taką nadzieję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 Według MLP wiki ten odcinek będzie dopiero 7... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Religious Brony Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 Oby sezon 3 trwał wiecznie.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 na stronie The Hub wszedłem w Programie TV http://www.hubworld.com/tv-schedule i pisze, że 24 pędzie ten Odcinek Ramówka nigdy się nie myli, więc to pewnie MLP Wiki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 I bardzo dobrze że to był błąd,nie mógłbym osobiście czekać 2 tygodnie do następnego odcinka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedSky Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 I bardzo dobrze że to był błąd,nie mógłbym osobiście czekać 2 tygodnie do następnego odcinka. Rozumiem zaostrzanie apetytu, dwa tygodnie to już trochę za długo. I z każdym dniem rosną oczekiwania. Coś, co przychodzi zbyt łatwo lub jest pospolite nie ucieszy jak coś na co trzeba było poczekać. Ma to dobre i złe strony, bo jeśli będzie to dobre, to uczieszy, ale jeśli będzie przeciętne lub, niech Bóg broni, złe, to zawiść się spotęguje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 Oby sezon 3 trwał wiecznie... Nie no co Ty, już lepiej aby MLP trwało dłuuuuugo i puszczało kolejne sezony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mleczko Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 UWAGA! SPOILER! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Ludziki Wy moje... sporo offtopu się tu zrobiło, spekulacje i spiski na temat odcinka powinno być w spoilerach... Zamykam, reszte zostawiam wyższym modom Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Ja to teraz czekan na Youtuba, bo obejrzałem taki mały procent odcinka na streamach, że ciężko ocenić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Bardzo fajny odcinek, podobał mi się bo o CMC ^^ Pluszy? - Nowa CMC, - Diamond Tiara i Silver Spoon były, - DT i SS były niemiłe ale kuzynka AB dała im popalić - Diamond Tiara = Świnia? xd - PIOSENKA TAK EPICKA I FAJNA ŻE SŁOWAMI TEGO NIE OPISZĘ - Albo mi się zdawało albo Scoot powiedziała słowa "my father" - Scoot poleciała przez sekundę ;P Minuszy? Nope, I don't think so. Czyli 10/10 I really enjoyed that :> Poza tym macie piosenkę: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dixie Anima Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Nie mogę się doczekać, jak pojawi się w końcu na YT Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skrzynek Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Ja sam obejrzałem mały procent odcinka, ale z tego co widziałem najbardziej podobała mi się piosenka (link 2 posty wyżej), oraz moment gdy dziewczyny naprawiały swój zniszczony wcześniej pojazd na paradę. Zauważyliście że w tamtym momencie była muzyka z "The A Team"? Hub has balls! Teraz tylko zaczekać na całość! Edit: Rany, już przerobili piosenkę "Bad Seed"! Wersja rockowa i niestety bez głosów, ale jest... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Fajny ten instrumental, muszę sobie zapisać na dysk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 8,20/10 + GAKGAKGAK 8 razy + Whooves + Nowa postać, mimo bycia "s**ą jakich mało" - kocham Babs Seed <333 + Powrót CMC + CMC Engineers + CMC Drivers + Tiara i Silver Spoon + "Dark Side" [Referencja do Gwiezdnych Wojen, ponownie] + Hackerzy z /v/, mimo przeszkodzenia w oglądaniu - ten atak był genialny xD + Berry Punch + Lyra + Bon Bon + Cloud Kicker + Carrot Top + Ciekawa fabuła. + GENIALNA PIOSENKAAAAAAAA + Wpadka hackerów - Użyli Discorda i Discord Song przy drugim ataku - Lagi, lagi wszędzie - MALUUUUUUTKI udział Mane 6 - Mimo, że atak był śmiechowy - jednak troszkę zdenerwował. - Nie było Krysi. - Nie było Roju.. - Nie było Luny... - OXOXOXOXO, NAWET CELESTII NIE BYŁO XD - Nie mogę nic wymyślić, więc wstawiam minusa bez powodu Podsumowując: Odcinek był świetny. Kuco-Dres w wersji żeńskiej + 4 CMC na odległość i CMC Drivers/Engineers zniszczyły. A potem atak hackerów... Bezcenne. Pierwszy był ciekawy, drugi jeszcze lepszy. "HACKED BY /v/ U MAD HORSEFU*KERS?". Mimo przeszkodzenia w spokojnym oglądaniu - Warto było chociażby zobaczyć :3 Potem CHMARA easter-eggowych background-ponies... A ostateczna zmiana strony Babs Seed była świetna :3 Tak BTW: Zaledwie godzina od odcinka i zobaczcie ile jest wyników po wpisaniu na Tubach "Babs Seed"... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 gdzie moge obejrzeć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sumek Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Jeszcze chyba nie ma na YT Przynajmniej ja nie zauważyłem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się