Jinx Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 Jakies nowe dane co do konwentu? Muszę załatwić na ten dzień wolne w robocie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thelleo Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 http://rsquad.org/MLPKON/?page_id=102 Wg tego rezerwacja wejściówek jest już zamknięta. Oznacza to, że jeżeli chciałbym się wybrać to musiałbym kupić wejściówki jednodniowe na miejscu i sobie załatwić nocleg sam? :I Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 http://rsquad.org/MLPKON/?page_id=102 Wg tego rezerwacja wejściówek jest już zamknięta. Oznacza to, że jeżeli chciałbym się wybrać to musiałbym kupić wejściówki jednodniowe na miejscu i sobie załatwić nocleg sam? :I Ale to jest strona z 2012 roku... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thelleo Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 (edytowany) Ah... mały fail Patrząc na "24-25 listopada 2012", zwróciłem uwagę tylko na dni PS: Dziwna emotka dla : x Edytowano Maj 27, 2013 przez Thelleo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 Mam nadzieję, że MLK się odbędzie. Mam ogarnięty plan na wakacje i mam - przynajmniej mam - zamiar wbić. Rok temu było fajnie, a znając Sz6stego, który jest w organizacji i biorąc pod uwagę doświadczenie RSquadu oraz fakt, że pierwszy raz robili konwent dla Bronies & Pegasis, czuję, że impreza w tym roku wypadnie jeszcze lepiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 Tylko zaraz czerwiec i żadnego info... A ja czekam, bo trzeba obronić tytuł mistrza MLP:FIM ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Maj 29, 2013 Autor Share Napisano Maj 29, 2013 Z tego co mi wiadamo <a wiem mało> maiło to być pod koniec lata, jak coś się pojawi w stylu że zaczyna się przygotowania od razu wam powiem . 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxyBlack Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 Jest już data konwentu. padło na wrzesień. Jbc tu macie mały licznik http://maxyblack.deviantart.com/art/My-Little-Conwent-II-CountDown-377145068 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 Być może się zjawię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 Możliwe że ja się zjawię, tylko rodziców muszę namówić aby mnie podwieźli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eltu Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 Mnie również możecie się spodziewać o ile PKP pozwoli Tyle pozytywnej energii Starczy na cały rok! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trigen Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 Wrzesień??? ale to tak daleko.... szybko zleci, za nic nie mogę go przegapić, na szczęście wkrótce Ponymeet w Żywcu (podobno 22 czerwiec) więc jakoś to będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eltu Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 Na szczęście wkrótce Ponymeet w Żywcu (podobno 22 czerwiec) więc jakoś to będzie. Też tak słyszałem, są gdzieś jakieś informacje o nim (wątek albo jakaś strona)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 3, 2013 Share Napisano Lipiec 3, 2013 Ja...już wszystko miałam przygotowane i zarezerwowane a tu nagle we wrześniu...dlaczego w ogóle to przenieśli ? A co do tych wejściówek,to zakup na miejscu,tak ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxyBlack Napisano Lipiec 3, 2013 Share Napisano Lipiec 3, 2013 Wejściówki bedzie można zarezerwować przez internet. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 3, 2013 Share Napisano Lipiec 3, 2013 (edytowany) Nie wiecie kiedy będą dostępne ? Bez owej wejściówki nie mogłabym w ogóle wejść na konwent czy brać w nim udziału ( KUCkursy,quizy itd..) Ile ich będzie ? Edytowano Lipiec 3, 2013 przez Tamara Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxyBlack Napisano Lipiec 3, 2013 Share Napisano Lipiec 3, 2013 Nie powiem dokładnie. Pisali na Facebooku, że rejestracja wkrótce ruszy. Pozostaje nam tylko czekac. A jesli chodzi o ilość wejściówek top obstawiam, że dwu dniowych bedzie ok 300 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 3, 2013 Share Napisano Lipiec 3, 2013 A co do innej beczki z konwentu, planuje ktoś jakiś cosplay ? Bo ja tak,będę robiła cosplay Luny. Strasznie się boję że będą hateować....nie będzie tak straszny jak ten -> Ale nie będzie też równał się z tym : 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxyBlack Napisano Lipiec 3, 2013 Share Napisano Lipiec 3, 2013 A co do innej beczki z konwentu, planuje ktoś jakiś cosplay ? Bo ja tak,będę robiła cosplay Luny. Strasznie się boję że będą hateować....nie będzie tak straszny jak ten -> Ale nie będzie też równał się z tym : Dzięki, teraz nie będe mógł spać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 3, 2013 Share Napisano Lipiec 3, 2013 Dzięki, teraz nie będe mógł spać I jeszcze na dobranoc Jakby co,to nie ja 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Lipiec 4, 2013 Share Napisano Lipiec 4, 2013 (edytowany) Cosplaye były w zeszłym roku - jeden gość robił Vinyl Scratch, grupa dziewczyn robiła mane 6 (nie było jedynie Applejack jak dobrze pamiętam, za to Twilight... ), Stachul robił Discorda i pamiętam jeszcze jedną dziewczynę robiącą jakiegoś kucyka, tylko nie pamiętam już którego. Był też konkurs na zrobienie cosplayu wylosowanej postaci z rzeczy, które można było znaleźć na miejscu. Tamara skoro robisz cosplay Luny to życzę powodzenia i mam nadzieję, że na MLK będę mógł zobaczyć efekty tego na oczy Co do wejściówek, rezerwacji itd. - póki co brak informacji na ten temat. Zapewne to będzie ogłoszone albo na początku sierpnia, albo przynajmniej w połowie. Mam pomysł na 1 panel wykładowy i 1 panel dyskusyjny. Zobaczymy, może przynajmniej 1 z pomysłów zrealizuje. Edytowano Lipiec 4, 2013 przez Linds Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grey Missile (ZIB-DAN) Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Mother of Celestia . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Wheatley na avatarze <33333333333333333333333333333 Zmiana planów D_D nie wiem czy w ogóle pojadę...czemu zmienili termin ? Ludzie ! Wtedy jest szkoła E_E. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 I moje urodziny xd Prawdopodobnie będę ( może i niestety ). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zoameldar Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Może bym i pojechał, ale w środku wakacji jakoś nie chce mi się wracać do krakowa. Szkoda, że później nie robicie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się