berusek5 Napisano Styczeń 20, 2012 Share Napisano Styczeń 20, 2012 No właśnie chciałem wejść na hamachi, niestety pisało że serwer jest przepełniony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adriandobry12 Napisano Styczeń 27, 2012 Share Napisano Styczeń 27, 2012 Mógłby mnie ktoś dopisać do listy? Bardzo chętnie z wami zagram:D Łeee nie moge znaleźć Minecraft Bronies na ts'ie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siewca YI Napisano Styczeń 28, 2012 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2012 Dobra serwer będzie po odcinku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf0507 Napisano Styczeń 29, 2012 Share Napisano Styczeń 29, 2012 Słuchajcie,mam serva swojego na 10 osób,niedługo wygasa ,ale jak by ktoś też doładował to udostępniłbym wam serva.0 lagów.Przy okazji mogę trochę pluginów poinstalować,np . na spadające z drzew jabłka itp.Oczywiście server no hamachi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Styczeń 29, 2012 Share Napisano Styczeń 29, 2012 Spadające jabłka są od ostatniej aktualizacji, FACEWING. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LuniaChum Napisano Styczeń 29, 2012 Share Napisano Styczeń 29, 2012 Mam oryginalnego MC, TS, Chamachi. Gra ktoś w to jeszcze? Bo mozę dołącze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siewca YI Napisano Styczeń 30, 2012 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2012 Co do stawiania dedyka jest przeciw, ponieważ chyba nikt tu z obecnych nie będzie pilnował. Bycie adminem to nie łatwa sprawa... Trzeba być często aktywnym, a jak ktoś nie ma czasu to musi jak ja ograniczać serwa. Wolf0507 jak chcesz zakładać serwer to osobny temat -.-. Serwer wróci jak minie ból głowy to znaczy jutro lub pojutrze. Trzeba śledzić pierwszy post na rozpiskę, którą zaktualizuje jak wyzdrowieje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aziz Napisano Styczeń 31, 2012 Share Napisano Styczeń 31, 2012 oh, że ja tego wcześniej nie zauważyłem! Najpewniej pogram, ale więcej info jak wpadnę na PieCa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siewca YI Napisano Styczeń 31, 2012 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2012 Dobra wracając dziś serwer będzie od 13 do 15 | 17 do 19 jeśli dobrze pójdzie. A teraz lista zadań dla mnie nie trzeba czytać... Serwer: 1. Załatwić w końcu mineshafter`a. 2. Zrobić test YaY na admina. 3. Pobawić się w "Permissions" <--- Jak ktoś umie się z tym bawić proszę o pomoc. Admin: 1. Zbudować centrum 2. Zbudować kanały wersja X2+513 (Save nr 42) 3. Zbudować M. W2 (save 13) 4. Aleja sław 5. Aleja Artów 6. Budowa oazy Admin/Poboczne: 1. Automatyczna farma grzybków W. BC1 2. Automatyczna farma zboża 3. Automatyczna farma kaktusów W.BC2 4. Automatyczna farma trzciny W.SW3 5. Zmienić spawna 6. Działki (ci co zrobili teraz zostają w działki VIP) 7. Arena walki 8. Arena Splef`a 9:O.8,7. Nabór na Joker`a 10. Zagajnik 11. Wydobywka cobble 12. Wydobywka gravel Siewca13 player: 1. Nowy dom, a ten jako ratusz. 2. Iść do kopalni polować na creeper`y i pająki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aziz Napisano Styczeń 31, 2012 Share Napisano Styczeń 31, 2012 Dobra, dołączę się jeśli mi sprzęt pozwoli (damn you, PC, damn you!) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziomisz12 Napisano Luty 1, 2012 Share Napisano Luty 1, 2012 Polecam wam tego moda na serwer który czyni wszystkich kucykami. http://www.minecraftforum.net/topic/748553-11-mine-little-pony-v11/ pzdr. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siewca YI Napisano Luty 1, 2012 Autor Share Napisano Luty 1, 2012 Tak, myślałem nad tym, ale ludzie powinni mieć oryginalnego minecraft`a, aby wgrać skin, lecz jak zapewne to wiem, ludzie zaczną pytać o rozwiązanie więc... ARGH muszę iść się bawić z mineshafterem i nagrać filmik tutorialowy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziomisz12 Napisano Luty 1, 2012 Share Napisano Luty 1, 2012 Ale to jest zrobione specjalnie że jak ten mod jest wgrany to widać na serwie. Ale tylko te z mlp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Luty 1, 2012 Share Napisano Luty 1, 2012 Łoooo fajne Tylko trochę dziwnie chodzić... kucem. No cóż. Ja mogę pomóc w budowie czegokolwiek, chciałam tylko sobie wykończyć mój pokój, zrobić farmę dyń/zboża/melonów (jak znajde nasionka) Np. Budowa parku w pudle mi się podobała xd A jak z tą kolejką do starego domu? Bo nie wiem żelaza duuużo by było trzeba, chyba że skąd wytrzaśniemy (give or zabrać z opuszczonej kopalni) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Luty 2, 2012 Share Napisano Luty 2, 2012 Siewca kazał napisać, że serwer ON Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LuniaChum Napisano Luty 2, 2012 Share Napisano Luty 2, 2012 A jaekie są namiary na tego serwa? Można ew. dołączyć do waszej wioski? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Luty 2, 2012 Share Napisano Luty 2, 2012 Zbanowali mnie na lolu, chce dołączyć, to jest przez hamachi, przez to to jest, gadać mi tu i namiary :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LuniaChum Napisano Luty 8, 2012 Share Napisano Luty 8, 2012 Hellloooooouuu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siewca YI Napisano Luty 8, 2012 Autor Share Napisano Luty 8, 2012 Pierwsza strona -.- Aby wejść na serwer musicie posiadać mineshafter`a, który umożliwia piratom (AJ AJ kapitanie!) zmieniać skiny, które są potrzebne do moda kucykowego. http://www.youtube.com/watch?v=5P3_-M0iVVw Filmik został niestety nagrany przeze mnie -.- więc nie spodziewajcie się jakichś super warunków. Jedyne co mogę zagwarantować to HD 1080P i przejrzysty poradnik. Niestety głos mam Ekhm... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LuniaChum Napisano Luty 8, 2012 Share Napisano Luty 8, 2012 Pobrałem mod "Love and Tolerance" a teraz instaluje skiny. Mam oryginała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siewca YI Napisano Luty 8, 2012 Autor Share Napisano Luty 8, 2012 Ale nawet jak masz oryginał musisz mieć mineshafter`a -.- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LuniaChum Napisano Luty 8, 2012 Share Napisano Luty 8, 2012 aha. Na razie próbuje wgrać skiny ale coś cały czas mój Char używa pozycji "stojącej"/ Nie wiem co robię źle. Ee chyba już. ale skiny mi niedziałają. jak wrócę to spróbuję dołaczyć Kiedy ten serwer będzie Online? Posty można edytować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Luty 8, 2012 Share Napisano Luty 8, 2012 Dobra mam tutaj... screeny! Dokładnie- screeny z serwera :> Napiszę co jest co. Dom Rockera Mój domek, aka domek Flutteryay Dom Versaliniego (chyba nie skończony) Dom Ridio Park Nie wiem co (świątynia lawy?) Z lotu ptaka (ta budowla to domek Siewcy, jeszcze nie skończony) Ratusz (dat perspektywa...) Tablica z daleka Tablica A w takim stanie zastaliśmy po raz pierwszy obecny teren naszej wioski. I proszę się nie śmiać z mojego domku xd Jak uda mie się niedługo wejść na serwer, to zrobię screen domu Kuby i z lotu ptaka obecny teren wioski, tak żeby porównać ten stary zarośnięty drzewami z tym zarośniętym... domkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziomisz12 Napisano Luty 8, 2012 Share Napisano Luty 8, 2012 Fajne screeny i serwer. Pograł bym z wami, ale nie ciągnie mnie do minecrafta nawet jeśli są tam kucyki. Miłej Gry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siewca YI Napisano Luty 10, 2012 Autor Share Napisano Luty 10, 2012 Okej little pony. Dziś serwer on z opóźnieniem -.- Nie moja wina, że wczoraj siedziałem do 2 w nocy i gadałem z Rocker`em o Rainbow Factory Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts