DiscorsBass Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 (edytowany) Witajcie! Razem z Pinkie doszliśmy do wniosku, iż fajnie byłoby ten dział trochę rozruszać, więc... Będziemy rozdawać ciasta i słodkości, i inne wypieki!!!! Pinkie, to miała być niespodzianka... Oopsie... wybacz Choć prawdę mówiąc, chyba zdradził nas już sam tytuł tematu... um, nie wiem, kto go wymyślił Okej, więc skoro już wiadomo wszystko, o co chodzi, kto dostanie... ...ten super czekoladowo-czekoladowy, oblany czekoladową czekoladą tort? ^^ Czekolada... w sam raz na jesienną chandrę, którą jeszcze... chwila, Pinkie, dlaczego tu są tylko 3/4 tortu? Ehehe... chciałam tylko wziąć jeden kawałeczek, aby sprawdzić, czy nie jest zatruty, hehe ;x ~~ Oto lista łakoci, które wypełniły już swoje przeznaczenie, lądując... w brzuchach użytkowników! Żeby była jasność, wypisani też zostali wszyscy dotychczasowi koneserzy słodkości 1 .Czekoladowy tort — Rrrainbow Dash 2. Kremowe ciasto cytrynowe — Nogalik 3. Sernik — 67k 4. WuZetka — Lisica 5. Ekler — Katherine 6. Murzynek oblany czekoladą — Xyz 7. Zebra (oczywiście chodzi o ciasto... ) — Ihnes 8. Kremówka Napoleonka — 67k 9. Tort Sachera — Magenta 10. Babeczki Choco-Cherry — CherryGroove 11. Tort miętowo-czekoladowy — Leeth 12. Makowiec — Guciowata 13. Świąteczny, czekoladowy pudding — Black Hayate 14. Tort orzechowy — DiscorsBass Hej, a ja? Zjadłam połowę tego tortu, zasługuję na miejsce w liście! No dobrze... więc Tort orzechowy zjedli Discors i Pinkie Yay! 15. Ciasto marchwiowe — Kuoth 16. Piętrowy tort weselny — Tarreth i djsound 17. Gorąca Alaska — Flash_Storm 18. Red Velvet — Lemuur 19. Czarna Trufla — BlackHawk 20. Kopiec Kreta — Estherenn 21. Ciasto bananowe — Leeth 22. Kawowe ciasteczka — Nogalik 23. Czekoladowe fondue – Applejuice 24. Tęczowy tort — Elizabetta 25. Wężowe ciasto — Iron Shield 26. Ciasto karmelowe — PitPI i Leeth 27. Czekoladowy tort dla dwojga — Guciowata 28. Ciasto kremowe z bananami — Smok Stachul 29. Szynkotort — Arjen 30. Dwudziestoczterokaratowy tort – Raindrops 31. Kwaśne ciasto — PitPI 32. Kremówka Papieska — Oromis 33. Gigantyczne ciasteczko — Raindrops 34. Paszczasty tort — Warmen 35. Pysznie przypalone ciasteczko (hmm...) — Black Hayate 36. Piernik — Raindrops 37. Kruche ciasto milionera — KreeoLe 38. Malinowe babeczki — Malinusia Póki co to tyle, ale z pewnością lista jeszcze znacząco się powiększy. Niejeden jeszcze zakosztuje naszych słynnych przysmaków, prawda Pinkie? Eee, Pinkie, czemu siedzisz w naszym worku ze słodyczami? Ja tylko... upewniałam się, czy nikt ich nie zjadł I dlatego masz umorusany pyszczek? Przy okazji, poddałam je degustacji, żeby sprawdzić czy nie są nieświeże No dobrze... miejmy tylko nadzieję, że po twoich degustacjach pozostanie coś jeszcze dla innych. Edytowano Maj 21, 2013 przez DiscorsBass Link do komentarza
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Tarreth. Ave on. Link do komentarza
Hajime Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Nogalik xDDD Mmmm *.* Link do komentarza
Unbridle Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Xyzio zasługuje na ten tort. Link do komentarza
Ryś Raindrops Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Rrrainbow Dash xD Link do komentarza
Cloudchaser Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Jeny, każdy głosuje na kogoś innego. Więc głosuję za Xyz. Link do komentarza
Hajime Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Głosujcie na mnie! Już tak dawno nie jadłam nic słodkiego... :C Link do komentarza
Arctic Cat Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 No niech Ci będzie. Glosuję na Rrrainbow Dash xD Link do komentarza
Lisica Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Ja. Może być też Rrrainbow Dash. Link do komentarza
Ohmowe Ciastko Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 [PiekielneCiastko patrzy się na tort z obłędem w oczach i ciągle powtarza jedno słowo]-Czekolada czekolada czekolada czekolada czekolada czekolada czekolada czekolada czekolada czekoloda Link do komentarza
Igirisu_chan Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 ja głosuję na Rrrainbow Dash. Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Czekolada? Jest MOJE! MOJE! MOJE! *porywa ciasto czekoladowe* Link do komentarza
DiscorsBass Napisano Grudzień 3, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 3, 2012 Ludzie, spokojnie, to tylko zwykłe czekoladowe ciasto... o_0 ...a ostatni kawałek tortu, bo tak, został tylko jeden... Nie patrz tak na mnie! Tym razem to nie ja! Naprawdę! Taa... ja widzę tutaj sporo podejrzanych... ale cóż, większością głosów wygrywa Rrrainbow Dash, smacznego! To... co teraz rozdamy? Widzę, że czekolada źle działa na użytkowników, więc tym razem będzie to coś... cytronowego! Mniam, prawdziwe kremowe ciasto cytrynowe! Jakie ono piękne... mogę dotknąć...? Nie. Jeszcze się pobrudzisz... No, ale kto dostanie ten wypiek tym razem? ;] Link do komentarza
Nogalik Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Kremowe Ciasto Cytrynowe ?! Ja chcę, Jaa ! Link do komentarza
Hajime Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Głosuje na nogalika. Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Zabrałaś moje ciasto... Zemsta... będzie... CZEKOLADOWA!!! Niech Nogalik bierze :hmpf Link do komentarza
AdanorPL Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Smacznego Nogalik Link do komentarza
lurasidone Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 A bierz sobie, Nogalik, dobrze ci zrobi Link do komentarza
Lisica Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Nogalik. Co mi tam, niech chłopina się cieszy. Link do komentarza
Ryś Raindrops Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Nogalik ! ^^ Link do komentarza
Nogalik Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Dziękuję Wam wszystkim Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Pójdę za tłumem, Nogalik ^^. Link do komentarza
Recommended Posts