Elizabetta Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 *siada niedaleko pierwszego oficera* Mhm, zabijanie syren to bardzo zły pomysł. Ale do rzeczy. Jakie rozkazy? Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 9, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2012 Zbierzemy oddział i zejdziemy na ląd,potem przeszukamy wyspę wzdłuż i wszerz aż odnajdziemy fragment broni.Mam nadzieję,że nie napotkamy żadnej z syren. UWAGA: JEŚLI BĘDZIEMY WALCZYĆ Z SYRENAMI,TO WIEDZCIE,ŻE NIE MAJĄ ŻADNEGO ZWIĄZKU Z TYMI Z FORUM ANI TEŻ Z TYMI LEGENDARNYMI.TUTAJ TO "ZUE DEMONY". Dziękuje :3 @Edit: Przypominam też o wybieraniu flagi.Dostałem do tej pory JEDNĄ propozycję,jeśli do jutra tak zostanie,to flaga ta zostanie automatycznie naszym herbem @Down-Na ląd idę z wami,co do broni to nikt z nas nie wie jak wygląda więc najpierw zobaczymy jak sie jej używa.Co do zabicia potwora to zobaczymy jak sytuacja się rozwinie.Mam z demonem własne porachunki więc zrobię wszystko by zginął,nieważne z czyjej ręki. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Ja się pisze na zejście na lad. Kto jeszcze ??? A i kto będzie potem musiał zabić ta bronią krakena? Jeśli to misja samobójcza to ja się pisze. Link do komentarza
Leon78657 Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 -Syreny a by ich licho! Mojego Brata żeglarza na skawał, chłop jak góra dawał rade sześciu na raz a na rękę nawet ja z nim wygrać nie mogłem, a jak go syreni śpiew zauroczył to zaraz mu się we łbie poprzewracało, i go zjadły cholery, dobrzem że wtedy kapitan tamtej łajby zanim i mnie zauroczyły ogłuszył pałką, bo bym dziś z wami nie pływał Kamraci. Mówie wam gorsze one od diabła samego. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Czyli fajnie. Idziemy sobie poszukać kawałka metalu na wyspie pełnej syren będzie ciekawie. A co do krakena to ja go zabije. Link do komentarza
Losse Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Ktos cos gadal ze idziemy na lad ? Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 9, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2012 Lewiatana* Nie pędź tak do przodu! Najpierw zobaczymy jak się korzysta z tej broni.Jak się okaże,że to super-uber-mega-wielkie działa przeciwlotnicze to jak chcesz własnoręcznie zabić nim potwora? Link do komentarza
Elizabetta Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Też się piszę na to zadanie. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Ale jak to będzie jakaś włócznia albo miecz. Ale pewnie zrobisz mi na złość i będzie to jakieś działo laserowe. Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 9, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2012 Jeśli miecz to ja go zabiję Jakoś wymyślę,żeby zakończenie zadowoliło wszystkich nie martw się. @Edit: Zgłaszajcie się do misji na lądzie do godziny 19.00 Ci którzy się nie zgłoszą zostają na statku. @Down Ty to byś tylko ginął i ginął.Żebym to ja ci historii Kor'o nie przypomniał hm? Zobaczymy jak to będzie. (Nie sądze by było jak chcesz bo w większości opowieści w walce z potworem ginie Kapitan nie pierwszy oficer ) Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Ale to ja chce się poświecić i zginać w chwale D: . Zrobisz to dla mnie prosieeeee. Link do komentarza
Psoteł Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Ja też chcę na ląd! A tak wogóle, Kapitanie, w zabiciu Lewiatana przyda nam się ten latający statek Cahira? Link do komentarza
Ihnes Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Kapitanie, czy ja również mam iść (tak wiem, że chętni idą), czy może zostać na statku? Jakby nie patrzeć szkoda by było gdyby ktoś lub coś się do niego zakradło. Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 9, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2012 @Psotunia- Każda broń i każdy statek będą przydatne @Ihnes- Idą tylko ci którzy chcą.Nie chcesz to nikt cię nie zmusi. @Red- Zobaczymy jak to się wszystko rozwinie. Btw. Zmień se tytuł z "shinigami" na "Forumowy Kamikaze" Bardziej pasuje @Alder-WYSPY. Zwiedzimy KAŻDĄ wyspę którą oznaczyłem na mapie.Na każdej z nich czeka nas inna przygoda,inny wróg i każda z drużyn (będą dwie- ta na lądzie, i ta na statku) będą miały inne zadanie (Spinłąjdę miszczę grę ) Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Ale mam upodobania . Ale tym razem to kapitan przeżyje a nie 1'szy. Link do komentarza
Alder Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Hmmm...krwiożercze i wredne syreny, legendarna broń i nie znana nam wyspa...wchodzę w to!*bierze dwa pistolety, szablę i nóż* podobno z ogona syreny można zrobić świetną zupę...dobra! jakie rozkazy? aha...i mamy więźnia więc może kto zostanie i go przypilnuje?XD Link do komentarza
Ihnes Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 - A co tam... Idę z wami! Skoro żeglarze tu ginęli to na pewno są tu gdzieś ich rzeczy... Złoto! Srebro! Diamenty! Yyy... Tak... Ta cała broń też... yyy... Też jest ważna, tak! Chętnie pomogę wam szukać. Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 9, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2012 Koniec zapisów! Minęła 19.00 wyruszamy! @down *patrzy na tytuł* ale...ja żartowałem... Do rzeczy! Jak już napisałem niektórym na PW niech zmobilizują inne osoby!(tzn. napiszą PW do nich) że zaczynamy event i niech zgłoszą gotowość do mnie na PW a każdy dostanie własne zadanie.Gdybyśmy nie skończyli przed 22.00 i znów musiałbym iśc wyślę jednemu z was skrót jak to wszystko zaplanowałem i żeby poprowadził zabawę dalej! Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Let's go xD. Na wyprawę po skarby i sławę. To od czego zaczniemy kapitanie ??? Link do komentarza
Psoteł Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Melduję się Kapitanie. Trójka już powiadomiona (jeden z nich już tu jest :3) Coś złego wisi w powietrzu, Dowódca Floty Królewskiej czyta nasz temat... Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 9, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2012 Była ciemna,ponura noc a w oddali,między skałami i drzewami było słychać ciche pomrukiwanie.W oddali majaczyła wielka,samotna góra wyglądająca jakby chciała przebić księżyc. Spinwide,Alder,Ihnes,Psotunia i Red zeszli na ląd... Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Weszli do lasu mała dróżka. Wszędzie leżały kości. Nie można było odwrócić nawet wzroku od tych zgliszcz. - No trudno - powiedział red - Jak mamy to coś znaleźć to choć my dalej. Link do komentarza
Alder Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Melduję pełną gotowość bojową! jestem zwarty, gotowy i trzeźwy! a właśnie wziął ktoś rum? Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 9, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2012 (Uwaga-zabawę będziemy tworzyć razem,więc grupa idąca na ląd będzie kolejno pisać część opowieści dotyczącej nas.Załogę statku poinformowałem już na PW-czy choćby przeczytają wiadomośc- nie wiem) @down- Eh...teraz jak zaczął się event...dobra wątek z tobą zakończymy po naszym evencie @Redbalance- Wg. Legend załoga Holendra pozostawiłą go w pieczy syren. A że syreny jak wszystkie inne potwory morskie lubią morskie jaskinie to poszukamy jaskiń czyż nie? Link do komentarza
Recommended Posts