Elizabetta Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Na mnie też nie patrz, ja też się biłam z rybim stworem, też się wykrwawiam Link do komentarza
Estherenn. Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 A ja jestem tylko kotem,w ogóle kto przyjmuje kota na statek Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Aha czyli papa załogo niedługo wasz 1 oficer będzie trupem. Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 27, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2012 Ten sam kto przyjmuje nań wilka, lisa,smoka i ninję @Down- seriously...? Dobra...jako że nie mam obecnie lepszego pomysłu niech już będzie...jak już mówiłem o "antymagicznej linie" powiem raz jeszcze- trochę sensu. magia wśród piratów? .....zgodziłem się na smoka ale... Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 - Hee. Ałć wszystko mnie boli. Co ja miałem, a no tak, Kapitanie mamy to po co przybyliśmy. Nie chce zejść z mojej reki i wydaje mi się iż ma własny rozum. Link do komentarza
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Proponowałbym w ramach eksperymentu odciąć rękę i sprawdzić, co się stanie Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Soli a może ja cie batem potraktuje. Siedź cicho bo możesz stracić więcej niż wolność. Link do komentarza
Leon78657 Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Pierwszy wykrwawiasz się ja też się włączyłem też zostałem ranny i też nie widziałem by mnie kto wziął na statek. Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 27, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2012 -KHAAAAAAAA....- Kapitan wstaje jak wampir, wykasłując krew wypełniającą płuca. -Co do....co sie stało?!- po chwili zauważa jak załoga zrzuca do morza truchła syren i trytonów.-Ah...no tak...-z trudem podnosi się i spostrzega Reda pokazującego mu fragment jakby pulsującej światłem rękawicy. Kapitan od razu wyczuł dziwną,mroczną aurę emanującą z karwasza.Najwidoczniej legenda była prawdziwa. -Świetnie...więc to prawda...musisz uważać Red, ta rękawica to fragment pełnego pancerza, lecz my szukamy tylko reszty karwasza! Cała zbroja to ogromne zło które przejmie twój umysł, i będzie karmić się krwią twoich przeciwników...Dopóki nie zaspokoisz jej głodu, nie zdejmiesz jej... Soli- prawdopodobnie ręka zacznie sama się poruszać Link do komentarza
Nightmare Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 A podziękowania? Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 27, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2012 W podzięce mogę...PRZECIĄGNĄĆ CIĘ POD KADŁUBEM STATKU! CO WYPRAWIACIE LENIWE KUNDLE MORSKIE?! DO ROBOTY! MAMY DUŻO PRACY I NIE MOŻEMY JESZCZE ODPOCZYWAĆ! Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Kapitanie czy mogę trochę odpocząć i trochę rumu by się przydało. A i dzięki Nightmare za moje życie! Link do komentarza
Nightmare Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Rum dla każdego! (I niech żyje smocza telepatia!) Link do komentarza
Ihnes Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Patrzy na smoka i mówi: - Ja podziękuję. Jak już wcześniej wspominałem jestem trzeźwym sternikiem. No ale możecie wypić moje zdrowie! Po tych słowach zwraca się do kapitana: - Jaki kurs obieramy? Jakiś konkretny cel? Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Ok kończymy na dzisiaj bo Spina nie ma. Jutro rozpocznie się dalej podroż. Ichnes musisz poczekać. Link do komentarza
Nightmare Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Proponuję wyruszyć na Wyspy Kłów.* Podobno są tam ukryte smocze skarby. Mnóstwa. Ale to tylko propozycja. *wymyślona nazwa Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Eee. My mamy już specjalnie zrobiona mapę. I raczej będziemy się posuwać w inne strony. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Przepatrz temat. Gdzieś ta mapa jest. Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 28, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2012 I teraz weź mapę znajdź....dobra zaraz wrzucę oznaczoną gdzie płyniemy (KOLEJNY EVENT?! D:...ok ale za jakiś czas. jak będzie gotowy to dam znać ale do tego czasu ustalmy że jesteśmy w drodze dopiero ) btw: Red dla ciebie KAPITANA SPINWIDE'A lub Lorda Spin von Wide albo "Milorda Spinwide" @Edit Oto i mapa! Kolejny przystanek wyspa kamieni! (bądź kamienna wyspa, czy wyspa kamienia. Nie wiem czy dobrze to napisałem xD). Event zaczniemy.....kiedy już go ogarnę napiszę kiedy zaplanuję wszystko, żeby nie było takiego chaosu jak poprzednio.(więc trochę poczekacie xD) Link do komentarza
Nightmare Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Ciekawe, co się tam wydarzy... Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 28, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2012 Dobra...dziękujcie pani adiutant,bo dzięki niej przypomniałem sobie o pewnej obietnicy Otóż ogłaszam imprezę z okazji pokonania syren bawcie się dobrze! Eliza pamiętasz co obiecałąś ? Miałaś napić sie ze mną rumu jeśli to przeżyjemy! Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Jeszcze czego lol . Ona ze mną miała napić się rumu ty łachudro xD. Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 28, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2012 Idź sobie ginąć przez rękawiczkę. Mi też obiecała xD Link do komentarza
Recommended Posts