Wizio Napisano Grudzień 25, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2012 - Bo to kochana zależy od jej rodzaju. Każda herbata jest inna - powiedziała uśmiechając się. - Ta jest waniliowa z nutką cynamonu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 - Naprawdę? Nie wiedziałam, że do herbaty można dodać cynamon... Naprawdę jest pyszna. - zamyśliłam się, szukając jakiegoś tematu do rozmowy. - Mogę zapytać nad czym teraz pracujesz? Wygląda na to, że dopiero zaczynasz... Eee... Proces twórczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 25, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2012 - Można tak powiedzieć - Rarity nie była skłonna rozmawiać o swoich projektach. - Poznałam cię mniej więcej jak chciałam. Nie wiem o twojej przeszłości, ale nie powinnaś tego ukrywać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 - Nie chcę nic ukrywać, po prostu... Ech... Widzisz, to... Skomplikowane. Ja... Są rzeczy, których nie mogę powiedzieć, ale nie wiem dokładnie które takie są... Muszę to sobie poukładać... Nie umiem tego lepiej wyjaśnić. Ale obiecuję, że niedługo opowiem ci o sobie... Opowiem wam wszystkim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 25, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2012 - Dobrze ale trzymam cię za słowo. A teraz jeśli pozwolisz muszę dokończyć suknie, a lubię robić to w samotności. Nie chce być nie miła ale przyjdź później. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 - Dobrze, rozumiem... - dopiłam herbatę do końca. - Idę, nie będę ci przeszkadzać. Wstałam i ruszyłam w kierunku wyjścia, zabierając po drodze swoje rzeczy. W drzwiach zatrzymałam się i odwróciłam. - Do zobaczenia. I dziękuję za herbatę. Po tych słowach wyszłam i skierowałam się do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 25, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2012 Wyszłaś z butiku i skierowałaś się na farmę. Nie była daleko więc dotarłaś tam w kilka minut. Słońce zachodziło więc lada moment zrobi się ciemno. Ty byłaś już przed domem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 Szłam powoli w kierunku domu, ale nagle przyszedł mi do głowy pewien pomysł. Przyśpieszyłam, a gdy znalazłam się przy drzwiach, postawiłam swój tobołek obok nich i ruszyłam w stronę sadu. Wspięłam się na jakiś pagórek, na którym rosła samotna jabłoń i usiadłam pod nią. Pierwszy raz od czasu przybycia do Equestrii postanowiłam oglądać zachód słońca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 25, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2012 Usiadłaś i podziwiałaś słońce. Widziałaś jak powoli zachodzi słońce ustępując księżycowi. Z oddali było widać również Applejack, która szła w twoją stronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 Siedziałam bez ruchu w jednym miejscu, wpatrując się w słońce. Dostrzegłam kątem oka Applejack i postanowiłam poczekać, aż dojdzie do mnie. Czułam na twarzy przyjemny powiew. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 25, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2012 Już po chwili Applejack była przy tobie. Podeszła i bez słowa usiadła obok ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 Nadal siedziałam w milczeniu i patrzyłam na zachodzące słońce. Po kilku chwilach odezwałam się. - Czy... Zachód słońca zawsze tak wygląda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 25, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2012 - Tak. Jest piękny. - powiedziała nie spuszczając z niego wzroku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 Siedziałam nadal jak posąg, już więcej się nie odzywając, ani nie ruszając. Po prostu podziwiałam zachód i cieszyłam się chwilą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 25, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2012 - I jak tam u Twilight i Rarity? - zapytała do długim milczeniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 - W porządku... - przez chwilę znów panowało milczenie. - Lore się wyprowadziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 25, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2012 - Przykro mi. Nie wiem co powiedzieć ale jest mi przykro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 Znów siedziałam w bezruchu i milczeniu, obserwując ostatnie promienie słońca. Czułam się taka obojętna, jakbym nagle straciła zdolność do odczuwania emocji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 26, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2012 Gdy słońce zaszło i księżyc zaczął się wznosić przypomniało ci się o tym, że wieczorem miałaś się spotkać z Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 < O rety! Rzeczywiście o tym zapomniałem! > Nagle zerwałam się na kopyta. - Och. Miałam pójść do Twilight. Applejack, obok drzwi jest torba z moimi rzeczami. Proszę, zanieś mi ją pokoju, dobrze? Nie czekając na odpowiedź, ruszyłam galopem w stronę biblioteki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 26, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2012 Po kilku minutach dotarłaś zdyszana do biblioteki. Stanęłaś przed jej drzwiami i chwilkę się zastanawiałaś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Mając nadzieję, że nie jest zbyt późno, zapukałam do drzwi. Normalnie to po prostu bym weszła, ale po chwili zastanowienia uznałam, że o tej porze nie powinnam tak wpadać z zaskoczenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 26, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2012 Po chwili drzwi otwiera ci Twilight. - O jesteś wjedź - powiedziała dając ci miejsce do wejścia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Weszłam do środka, zamykając drzwi za sobą. - Cześć. Wybacz, że tak późno... Zagapiłam się. Nie gniewasz się, prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 26, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2012 - Nie jest dobrze. - powiedziała zamykając drzwi. - To jaki jest cel tego spotkania? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts