Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 - Ja... - zawahałam się na chwilę. - Chciałam ci opowiedzieć o... Swojej przeszłości. Masz teraz czas? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 26, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2012 - Oczywiście. Dla przyjaciółek czas zawsze znajdę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 - Zanim zaczniemy, czy mogłabym prosić o... Coś do picia? To może chwilę potrwać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 26, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2012 - Już daje - powiedziała Twilight wstając i kierując się w stronę kuchni. Już po chwili Twilight przylewitowała ci kubek z herbatą. - Proszę. A teraz opowiadaj - powiedziała Twilight z ekscytacją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Przez jakiś czas myślałam jak powinnam zacząć. - Tylko proszę... Nie chciałabym, żeby ktoś jeszcze się o tym dowiedział, dobrze? Jak skończę to zrozumiesz... - przez chwilę milczałam. - Słyszałaś kiedyś o... Ludziach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 26, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2012 - Księżniczka mówiła tylko gdzie żyją, lecz nigdy kim są. Lyra wie dużo na ich temat, ale nigdy nie miałam okazji zapytać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 - A gdybym powiedziała, że... - zamknęłam oczy i wzięłam głęboki oddech. - Że nie urodziłam się kucykiem, tylko... Byłam człowiekiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 26, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2012 - Ale chyba tak nie jest? Tak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 - No właśnie... Tak jest. Dlatego nie chciałam mówić o swojej przeszłości... Nie wiedziałam czy mogę, a nie chciałam was okłamywać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 26, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2012 - A jak się tu w ogóle znalazłaś? - dopytywała zaciekawiona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 - Dzięki księżniczce Celestii. Zaoferowała mi zmianę swojego życia na lepsze... Zostanie kucykiem i przeniesienie do Equestrii. Zgodziłam się i... Nie żałuję tej decyzji ani trochę. - pociągnęłam łyk herbaty. - Chcesz zapytać o coś jeszcze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 26, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2012 - Czy twoje życie było złe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 - Nawet nie potrafisz sobie wyobrazić jak bardzo... Wiesz jak lubię pomagać... Kiedy ktoś potrzebował pomocy, to chętnie mu pomagałam... A kiedy sama jej potrzebowałam, to... Zostawałam sama... Takie osoby jak ja zazwyczaj się wykorzystuje, a potem zostawia... Ale tu jest zupełnie inaczej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 26, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2012 - Możesz mi coś jeszcze opowiedzieć o tym świecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Przez kilka chwil milczałam, popijając herbatkę. W końcu przerwałam ciszę. - Wiesz... Niewiele jest do opowiadania... Ale... - uśmiechnęłam się lekko. - Tam nie było tak pięknych zachodów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 26, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2012 - Dobrze ale mam jeszcze jedno pytanie. Skąd o nas wiecie? Nie znałyśmy cię wcześniej, a wiedziałaś o nas dużo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 - Wiedziałam, że o to zapytasz, ale... Nie wiem jak ci odpowiedzieć. Po prostu... Tam jesteście sławne... Można tak powiedzieć. Ludzie wiedzą o was... O Equestrii... Lecz nie wiedzą, że ona naprawdę istnieje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 26, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2012 - Czyli co masz na myśli? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 - No... Ludzie myślą, że Equestria... To jest... Ech... Nie mogę znaleźć odpowiednich słów... Po prostu dla nich jesteście postaciami z bajki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 27, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2012 Twilight usiadła z powodu tego co usłyszała. - Czyli my jesteśmy wymyślonymi postaciami?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 - Nie... Po prostu... Nie wiedzą, że istniejecie naprawdę... Ludzie... Nieczęsto są w stanie uwierzyć w istnienie czegoś, dopóki nie zobaczą tego na własne oczy... Wygodniej im wierzyć, że tego nie ma, że to czyjś wymysł... Poza tym... Pomyśl, gdybyś była wymyślona, to jak bym z tobą rozmawiała? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 27, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2012 - Co powiesz na to aby jutro wybrać się do Lyry? Zobaczymy czy to co o was wie to prawda. I jeszcze coś. Masz zamiar powiedzieć to reszcie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 - Tak, chcę powiedzieć reszcie... Miałam nadzieję, że mi pomożesz, dlatego teraz przyszłam. A co do Lyry... Nie wiem, zobaczę... Im mniej kucyków wie, tym lepiej, to sugerowała księżniczka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 27, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2012 - To komu chcesz najpierw powiedzieć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 - Nie wiem... Chyba... Myślę, że najlepiej byłoby powiedzieć wszystkim jednocześnie. Nie chcę powtarzać tego kilka razy... To i tak jest trudne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts