Wizio Napisano Styczeń 3, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2013 - Są już na miejscu. A jeśli chodzi o Pinkie Pie prędzej czy później jej się to znudzi, więc nic nie będziesz musiała robić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 - Mam nadzieję, że rzeczywiście jej przejdzie... Chodźmy może lepiej tymi jabłkami się zająć. Prowadź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 3, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2013 Po chwili doszłyście do kilku koszy jabłek. - Trzeba je załadować na to - powiedziała Applejack wskazując na niewielki wózek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 - Dobrze, już się biorę. Chwyciłam pierwszy kosz magią i uniosłam go do góry. Jednak zanim wzniósł się na kilka centymetrów, syknęłam i złapałam się za głowę, czując pieczenie. Utraciłam kontrolę nad magią i koszyk upadł, przewracając się i rozsypując zawartość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 3, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2013 Applejack przestraszona podeszła do ciebie. - Nic ci się nie stało? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 - Nie... To tylko... Swędzenie... Zaskoczyło mnie, to dlatego... Zaraz spróbuję jeszcze raz... I przepraszam za te jabłka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 3, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2013 - Może lepiej odpocznij. Zapomniałam o twoim wypadku - powiedziała szybko zbierając jabłka od koszyka i ustawiając go na wozie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 - Nie, dam sobie radę... Już mi lepiej, naprawdę. Nawet... Już normalnie chodzę, widzisz? - zrobiłam kilka kroków, żeby zademonstrować i potknęłam się o kamień. - Och... Ou... Eee... To się nie liczy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 3, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2013 - Może lepiej daj mi włożyć te kosze. Pomożesz mi ciągnąc wózek - powiedziała wkładając kolejne koszyki jabłek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 - Nie, naprawdę sobie poradzę... Proszę, daj mi chociaż jeszcze raz spróbować... Nie traktuj mnie, jakbym była po wypadku... Eee... Zły przykład... Jakbym straciła kopyto w wypadku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 4, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2013 - Przepraszam ale po tym co widziałam nie mogę pozwolić ci się przemęczać - Applejack wstawiła ostatnie kilka koszyków na wózek i chwyciła sznurek przywiązany do niego po czym zaczęła ciągnąć - To jak pomożesz mi? - zapytała po przejściu kilku kroków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 - Tak, oczywiście. Przynajmniej tyle mogę zrobić... Złapałam za sznur z drugiej strony i również zaczęłam ciągnąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 4, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2013 Chwilę ten wóz ciągnęłyście aż dotarłyście do stodoły. - Poczekaj cukiereczku. Ja tylko otworze drzwi - powiedziała idąc w stronę drewnianych drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Wykorzystałam tą chwilę, żeby nieco odpocząć. Mimo, że ciągnęłyśmy we dwie, to praca była bardziej męcząca, niż się spodziewałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 4, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2013 Applejack otworzyła drzwi i ponowie podeszła do wózka. - Dalej partnerko. Jeszcze tylko do tej szopy - powiedziała ciągnąc wóz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Chwyciłam mocniej sznur i zaczęłam ciągnąć z całej siły. Z jakiegoś powodu wózek wydawał się cięższy niż wcześniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 4, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2013 Po chwilowych zmaganiach udało wam się dopchnąć do szopy. Gdy byłaś w środku naglę poczułaś jak coś cię związało. Była to Applejack, która związała cię swoim lassem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Zachwiałam się lekko, byłam całkowicie zaskoczona. - H-hej, co ty robisz? Rozwiąż mnie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 4, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2013 - Nie tak szybko cukiereczku. Musimy sobie coś wyjaśnić - powiedziała podchodząc do ciebie - Tydzień temu gdy wyszłaś do Twilight zapomniałam ci dać jabłek dla niej i poszłam za tobą. Gdy byłam pod jej domem już miałam wejść, lecz usłyszałam, że nie jesteś z tego świata. Nie powinno mnie to interesować i z góry przepraszam za związanie ale boje się teraz. Nie wiem kim lub czym możesz być. Nie wyglądasz na kogoś złego i dobrze o tym wiem. Jesteś tu już około 2 tygodnie, lecz nigdy tak o tym nie myślałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 - Ja... Tak, nie jestem z tego świata... Ale naprawdę nie mam złych zamiarów. Wyjaśnię ci wszystko, ale... Nie chcę się powtarzać, więc powiem wam wszystkim razem. Chciałam wam powiedzieć zaraz następnego dnia, ale ten wypadek... Rozwiąż mnie, obiecuję, że powiem tyle, ile mogę. Poza tym... Gdyby było coś niepokojącego, to Twilight by o tym powiedziała, prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 4, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2013 - W sumie masz rację. Jeszcze raz cię przepraszam, lecz po prostu się bałam - powiedziała rozwiązując cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 - Nic się nie stało. Rozumiem cię, pewnie myślałaś, że jestem jakimś changelingiem, czy czymś takim... Obiecuję, że... Jutro wam wszystko powiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 4, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2013 - Dobrze i jeszcze raz cię przepraszam - powiedziała przytulając cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 - Naprawdę, nie musisz przepraszać... Może... Przejdziemy się trochę? Pokażesz mi gdzie się przewróciłam, dobrze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 4, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2013 - A po co chcesz to wiedzieć? To trochę bez sensu no ale jeśli chcesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts