Wizio Napisano Grudzień 25, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2012 - A chciałbyś? Za niedługo mam spotkanie z Celestią. Mogę cię zabrać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 - Byłbym zaszczycony. Ale kiedy jedziemy jeśli mogę się spytać? Bo od poniedziałku do piątku mam szkołę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 25, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2012 - O tym nie pomyślałam. Od której do której masz szkołę? (PODPOWIEDŹ: masz poranne lekcje) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 - Mam poranne lekcje, czyli sześć godzin. Tak gdzieś około do 13 - 14 jestem w szkole - powiedziałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 25, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2012 - To nie dobrze. Musze być tam z samego rana. No cóż może innym razem - powiedziała całując cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 - Naprawdę szkoda. Już myślałem że pogadam se z luną jak za dawnych czasów, no ale cóż trudno się mówi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 25, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2012 Twilight spojrzała na zegarek. - Zaraz zacznie się przyjęcie dla ciebie. Zbierajmy się. Wole uniknąć jej gniewu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 Przęknąłem śline - A ja wolałbym w ogóle jej nie spotykać, troszeczkę jej zdrowie psychiczne mnie przeraża. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 25, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2012 - Cóż jestem pewna, że Applejack powiedziała ci to samo ale nie masz wyboru - powiedziała głupawo się uśmiechając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 - Dla ciebie pójdę - powiedziałem po czym pocałowałem ją w usta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 25, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2012 Twilight tylko się zarumieniła po czym przewróciła cię rzucając się w twoją stronę. Gdy cię przygniotła pocałowała cię namiętnie i wcale nie chciała przestać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 Nie opieram się, pójdziemy na imprezkę kiedy skończy ze mną. Mi się nie spieszy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 25, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2012 Leżeliście tam dobrą godzinę. Całując się lub po prostu patrząc na siebie. Zapomnieliście nawet o przyjęcie, które już dawno się zaczęło. W końcu usłyszeliście pukanie do drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 - Ciekawe kto nam przeszkadza - powiedziałem uśmiechając się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 25, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2012 - Oby nie było to nic ważnego. Chce pobyć jeszcze chwile z moim misiaczkiem - powiedziała schodząc na dół. - jeśli chcesz możesz iść też. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 Przytaknąłem i poszedłem za Twilight. Jak to będą tylko ulotki to ja chyba się wkurzę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 25, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2012 Zszedłeś na dół i akurat widziałeś jak Twilight otwiera drzwi. Stało tam pięć klaczy łącznie z Applejack. - Witajcie. Co was tu sprowadza? - powiedziała Twilight do przyjaciółek. - Możemy wejść? - zapytała Applejack. Twilight spojrzała na ciebie jakby chciała abyś to ty odpowiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 Pokiwałem tylko głową jak bym mówił "Niech wejdą" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 25, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2012 Twilight westchnęła i wpuściła klacze. Wszystkie momentalnie popatrzyły się na ciebie. Na ustach Applejack mogłeś dostrzec uśmiech. Ona doskonale wiedziała co tu robiłeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 W odpowiedzi puściłem oczko do AJ, a następnie do Twilight. Zdecydowałem się wpuścić bo wiem że Pinkie i tak by jakoś wlazła, nie wiem jak ale jakoś by wlazła. Mam nadzieje że rozmowa minie szybko, mam ochotę dokończyć bycie Sam na Sam z Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 25, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2012 - A więc to was tu sprowadza? - zapytała nerwowo Twilight. - Nie pojawiliście się na przyjęciu. Martwiłyśmy się o was - powiedziała Fluttershy. - A co wy właściwie tu sami robiliście? - zapytała Pinkie Pie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 Popatrzyłem na Twi miną typu "Kto powie?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 25, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2012 - Emm przyszedł mi oddać książkę. Prawda Lemon? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 < Jaki ku*** Lemon > - Właśnie, Twilight ma racje - powiedziałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 25, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2012 < imię z innej sesji > - Daruj sobie cukiereczku - powiedziała Applejack z uśmichem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts