KougatKnave3 Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 - Nie martw się wyzdrowiejesz. A do tego czasu zastąpie cie w szkole i będę pomagać ci w domu. Co ty na to? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 20, 2013 Autor Share Napisano Marzec 20, 2013 - Dziękuje ci... - powiedziała przytulając cię mocna. - Jesteś kochany - dodała po chwili całując cię w polik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 - Drobiazg. Od tego są przyjaciele. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 21, 2013 Autor Share Napisano Marzec 21, 2013 - Dziękuje... Dziękuje, dziękuje, dziękuje - szepnęła ci do ucha. - Mam takie pytanie... czy... jak wyzdrowieje chciałbyś gdzieś wyjść? Tak... we dwoje? Wież, że... jesteś z Twilight ale... może chciałbyś? - powiedziała po jakimś czasie milczenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 - Zerwała zemną wczoraj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 21, 2013 Autor Share Napisano Marzec 21, 2013 - To... smutne... - powiedziała głaskając cię po grzywie. - Pewnie bardzo to przeżyłeś... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 - Nawet nie wiesz jak bardzo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 21, 2013 Autor Share Napisano Marzec 21, 2013 - Nie martw się tym... - powiedziała ponownie cię przytulając. - Nie możesz zaprzątać sobie tym głowy, gdyż nie będziesz mógł potem spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 - Wiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 21, 2013 Autor Share Napisano Marzec 21, 2013 - Wiec... jak ci się pracuje w szkole? Dzieciaki nie dają ci w kość lub inne dziwne rzeczy? Wolę się upewniać czy są miłe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 - Dzieciaki mówią że dobrze mi idzie. Nawet Apple bloom zainteresowały moje lekcje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 21, 2013 Autor Share Napisano Marzec 21, 2013 - To dobrze. U mnie rzadko jakiś kucyk zostawał po lekcjach... z własnych chęci - powiedziała z drobnym uśmiechem, który malował jej się na twarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 - Sam nie wiem co mam teraz ze sobą począć. Masz jakiś pomysł? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 21, 2013 Autor Share Napisano Marzec 21, 2013 - Cóż... zrób to co podpowiada ci serce. Ja nie mam prawa o tym decydować - powiedziała szczerze i twardo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 - A czy twoja propozycja wyjścia gdzieś, wciąż jest aktualna? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 22, 2013 Autor Share Napisano Marzec 22, 2013 - No... jest - uśmiechnęła się. - Zawsze jest taka możliwość - szerzej się uśmiechnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 - To chętnie gdziesz wyjde jak wyzdrowiejesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 22, 2013 Autor Share Napisano Marzec 22, 2013 - Dziękuje ci. Jesteś wzorem prawdziwego przyjaciela i.. - zamilkła. - ... może kogoś więcej - dodała po chwili z drobnym uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 - to ja ci dziękuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 22, 2013 Autor Share Napisano Marzec 22, 2013 - Ty mi? - Cheerilee parsknęła śmiechem. - Niby za co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 - Za uświadomienie, że nie należy wiecznie rozpaczać, no i za bycie dobrą nauczycielką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 22, 2013 Autor Share Napisano Marzec 22, 2013 - Ja dobrą nauczycielką? To ty jednak masz na nich lepszy wpływ niż ja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 - Masz większe doświadczenie, i dłużej z nimi jesteś. Ja jestem początkującym praktykantem, więc jesteś lepsza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 22, 2013 Autor Share Napisano Marzec 22, 2013 Cheerilee się zamyśliła po czym ponownie pocałowała cię w polik. - Pochlebiasz mi ale... cieszę się z tego - uśmiecha się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 - Wiadomo kiedy wyzdrowiejesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts