Aaaa Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Witajcie! Jak zapewne widzicie przeniosłem pytania do Fluttershy do archiwum, by założyć ten nowy temat. Możecie tutaj od nowa zadawać pytania naszej kochanej złotej postaci a ja (wraz z nią) postaram się odpowiedzieć na nie! Pytania mogą być dowolne, jednak pamiętajmy o kilku zasadach... głównie chodzi o kulturę słowa i nie zadawanie pytań nawiązujących do rzeczy takich jak do gore czy r34. Każdy może zadać do 3 pytań jednocześnie! Potem ja będę wprowadzał swój post z odpowiedziami na każde z zadanych pytań. Pamiętajcie, że im dziwniejsze pytanie, tym odpowiedź będzie krótsza i mniej lub bardziej ciekawa xD Odpowiedzi będę udzielał, gdy nazbiera się dostatecznie dużo pytań. Nie krępujcie się więc i piszcie swoje pytania! -Słucham Was przyjaciele... co chcielibyście wiedzieć? -Pamiętajcie, że ja też tu jestem... więc lepiej nie próbujcie mi tu wywołać u niej łez, bo... -Och, nie sądzę, by ktoś próbował! W końcu są to moi przyjaciele! -Skoro tak mówisz... to czas na pytania. Link do komentarza
Hajime Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Podoba ci sie ktoś? Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Witaj Fluttershy <3 1.Ulubiony wykonawca/zespół muzyczny? 2.Chciała byś mieć źrebięta? 3.Dasz huga? 4.Masz kogoś wyjątkowego?Tak zwanego "somepony"? 5.Lubisz cydr? Prosiłem, by były tylko 3 pytania jednocześnie Ale tym razem przymknę na to oko ~Stachul Link do komentarza
Estherenn. Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Co byś zrobiła,gdyby ktoś chciał z Ciebie zrobić kotlety? Link do komentarza
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 1. Jak poznałaś Angela? 2. Jest jakieś zwierzątko, którego nie masz? 3. Co sądzisz o parasprite'ach? Link do komentarza
Dybson Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Jaki był najtrudniejszy przypadek chorego zwierzątka w Twojej karierze? Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Hey, jak miło znowu zadać Ci pytania ^^ Zaczynajmy: 1. Co robisz gdy widzisz przemoc nad zwierzątkami? 2. Masz ulubiony gatunek muzyki? 3. Czy według Ciebie nieśmiałość to zła cecha? Dziękuję za odpowiedzi z góry Link do komentarza
Flutteryay Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Dobra, właśnie skończyłam książkę "W pierścieniu Ognia"... Więc co by nasza droga Fluttershy zrobiła... 1. Gdyby trafiła na Głodowe Igrzyska 2. Gdyby znalazła się w środku rebelii i powstań Link do komentarza
fryta855 Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 1.Czemu jesteś jedynym kucykiem, który ma takie oczy? (są słodkie) 2.Ile Ty tak w ogóle masz lat? 3.Czemu tak kochasz Angela, skoro on czasem traktuje Cię okropnie? Prosiłem o zadawanie TYLKO trzech pytań. A skoro trzech - to nie trzech, kreski i znów trzech, bo mimo wszystko, to wciąż jest sześć pytań... ~Stachul Link do komentarza
Patyk Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Jak udaje Ci się zająć tyloma zwierzakami na raz ?? Prowadzisz jakieś zbiórki pieniędzy, jedzenia itp dla zwierzaków z okolic Ponyville, a jeśli tak to czy kuce chętnie wspierają Cie czy może musisz używać "tego spojrzenia" Link do komentarza
Aaaa Napisano Grudzień 8, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2012 Podoba ci sie ktoś? -Ale o co chodzi? W sensie, czy podoba mi się ktoś tak, że go lubię, czy jakoś inaczej... bo ja nie do końca rozumiem pytanie... -Chyba chodzi o to, czy podoba Ci się ktoś tak, że go LUBISZ. -Ach! To ja lubię wszystkich moich przyjaciół! Ale nie słyszałam nigdy o tym, by się mówiło, że się ktoś komuś podoba, gdy się go lubi... -Yyy... nieważne... przejdźmy dalej. Witaj Fluttershy <3 1.Ulubiony wykonawca/zespół muzyczny? 2.Chciała byś mieć źrebięta? 3.Dasz huga? 4.Masz kogoś wyjątkowego?Tak zwanego "somepony"? 5.Lubisz cydr? 1. -Nie mam ulubionego zespołu, bo każda muzyka jaką kiedykolwiek słyszałam, jest piękna -Trochę wymijająca odpowiedź... -Ale tak jest... przepraszam -Yyy... dalej. 2. -To jest... nietypowe pytanie... I trochę zbyt osobiste -Tia... ale ja chętnie też bym usłyszał odpowiedź na to pytanie. -No dobrze... oczywiście kiedyś chciałabym mieć... ale do tego potrzebna jest ten "specjalny kucyk"... -Ok, może jedna przejdziemy dalej... 3. - -To było oczywiste... next! 4. -Niestety jak wspominała, nie znalazłam jeszcze nikogo takiego... a moja lekka nieśmiałość mi w tym nie pomaga... -Ale za to Cię kochamy! Ok... dalej. 5. -Tak -No w końcu piłaś cydr od Applejack... Dobrze chodźmy dalej. Co byś zrobiła,gdyby ktoś chciał z Ciebie zrobić kotlety? -Ale... jak to kotlety?! W sensie... że ja mam być kotletem? Dlaczego ktoś by miał chcieć zrobić ze mnie kotleta? Tak mnie nie lubicie? -Nie, nie nie! Bardzo Cię lubimy! Uznajmy, że nie było tego pytania... i idźmy dalej. 1. Jak poznałaś Angela? 2. Jest jakieś zwierzątko, którego nie masz? 3. Co sądzisz o parasprite'ach? 1. -Hmm... Angela znam odkąd pamiętam. Zajmowałam się jego rodzicami, więc jest ze mną od swoich urodzin -Nie zmienia to faktu, że nie jest chyba najmilszym królikiem świata... -Oj on naprawdę nie jest taki zły... Jest bardzo dobrym towarzyszem i przyjacielem. -Ok... niech będzie... skoro tak mówisz. Jedźmy dalej. 2. -Na tym świecie jest wiele zwierząt, których nie można znaleźć w Ponyville. Dlatego śmiało mogę powiedzieć, że nie mam wielu zwierząt, chociaż mam nadzieję je kiedyś poznać i zobaczyć -Ale mimo to masz wiele ciekawych i pięknych zwierząt! Dobrze ostatnie pytanie od tej osoby... 3. -Och to urocze stworzonka! Szkoda, że nie mogłam zatrzymać żadnego To nie ich wina, że były głodne i niszczyły plony... -Akurat to była ich natura... ale dobrze, że nie masz żadnego... Dalej więc! Jaki był najtrudniejszy przypadek chorego zwierzątka w Twojej karierze? -Och nie do końca pamiętam... ale chyba najtrudniejszym przypadkiem było, gdy mój niedźwiedź miał nadwyrężony kark i musiałam się z nim siłować, by mu go nastawić... To było ciężkie... mogłam mu coś bowiem zrobić... -Ale jednak dałaś sobie radę! Dobra następne pytania proszę! Hey, jak miło znowu zadać Ci pytania ^^ Zaczynajmy: 1. Co robisz gdy widzisz przemoc nad zwierzątkami? 2. Masz ulubiony gatunek muzyki? 3. Czy według Ciebie nieśmiałość to zła cecha? Dziękuję za odpowiedzi z góry 1. -NIKOMU NIE POZWOLĘ SKRZYWDZIĆ MOICH ZWIERZĄTEK! -Spokojnie... nie musisz się tak unosić... -Przepraszam, ale gdy widzę, że ktoś krzywdzi zwierzątka... to coś się we mnie uruchamia... -Ym... rozumiemy Fluttershy i nadal Cię kochamy! - -To dalej... 2. -Och muzyka klasyczna zawsze mnie uspokaja. Jest taka delikatna i piękna. -Nie dziwi mnie to... następne pytanie. Dobra, właśnie skończyłam książkę "W pierścieniu Ognia"... Więc co by nasza droga Fluttershy zrobiła... 1. Gdyby trafiła na Głodowe Igrzyska 2. Gdyby znalazła się w środku rebelii i powstań 1-Głodowe Igrzyska? To takie igrzyska, gdzie się głoduje? -I pewnie wygrywa ten, kto najdłużej wytrzyma bez jedzenia... -Och to straszne! Nie wiem co bym zrobiła, gdybym trafiła na takie igrzyska... -Ale to był... ym... nieważne. 2. -Byłoby pewnie dużo krzyków i wrzasków! Moje zwierzątka! Byłyby na pewno bardzo przestraszone... zapewne zajęłabym się nimi i schowała gdzieś, gdzie bylibyśmy bezpieczni... -No ja myślę, że wzięłabyś udział w walkach! Tak! -Proszę, nawet się tak nie śmiej... Nie jestem tak odważna... -Ale to był żart... em... może następne pytania? -No dobrze... 1.Czemu jesteś jedynym kucykiem, który ma takie oczy? (są słodkie) 2.Ile Ty tak w ogóle masz lat? 3.Czemu tak kochasz Angela, skoro on czasem traktuje Cię okropnie? 1. -Taka się urodziłam. Ale cieszę się, że się podobają, też je bardzo lubię. Chociaż moje koleżanki też mają piękne oczy... -Oj już nie bądź taka skromna! 2. -Nie wiem ile lat bym miała u Was... ale mam rok więcej niż Pinkie Pie -... Może... przejdźmy dalej... 3. -On mnie nie traktuje wcale okropnie... jest moim przyjacielem i mi pomaga... Poza tym jest ze mną od zawsze... Kocham go! -No w sumie... odpowiedź prawie logiczna... Pora na ostatnią serię pytań na dziś! Jak udaje Ci się zająć tyloma zwierzakami na raz ?? Prowadzisz jakieś zbiórki pieniędzy, jedzenia itp dla zwierzaków z okolic Ponyville, a jeśli tak to czy kuce chętnie wspierają Cie czy może musisz używać "tego spojrzenia" 1. -Nie jest to łatwa praca, ale bardzo to lubię. Myślę, że dzięki temu, że mam motywację i siłę do pracy! Te czynniki pomagają mi w opiece. Poza tym kocham zwierzęta, więc muszę być w stanie zajmować się tyloma naraz -Śpiący jestem... dalej. 2. -Oczywiście, że prowadzę. Wszystkie kuce chętnie mi w tym pomagają i przynoszą jedzenie dla milusińskich. Jestem im za to bardzo wdzięczna! -A co ze spojrzeniem? -Oj nie! Nigdy bym nie użyła "spojrzenia" na żadnym z moich przyjaciół! To by było... niemiłe... -Dobrze moi drodzy! Na dziś koniec odpowiedzi... następne się pojawią, gdy będzie dostatecznie dużo pytań. Tymczasem żegnajcie! Trzeba iść zająć się wieloma innymi i równie ważnymi rzeczami! -Pa przyjaciele! Do usłyszenia potem! Link do komentarza
fryta855 Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 1.Dasz huga? 2.Co sądzisz o ludziach (tych dobrych)? 3.Co sądzisz o ludziach, którzy przedstawiają Ciebie i Rainbow jako parę? (nie musisz odpowiadać jak nie chcesz) Link do komentarza
Estherenn. Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 1.Lubisz kotlety? 2.Masz przyjaciół wśród kotletów? 3.Kotlet Joe chce się z Tobą zaprzyjaźnić,co ty na to? Link do komentarza
KochamChemie Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Czy w twoim sercu pozostała "trauma" po lekcjach Iron Will'a.....czy wręcz przeciwnie,uważasz że masz z tego jakieś "korzyści"?? Link do komentarza
BronyPL Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Czy od urodzenia kochałaś zwierzęta? Co zapoczątkowało to hm... nie wiem jak to określić... przywiązanie? PS.Przepraszam za troll pytanie. Link do komentarza
PinkeyDie Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Wolisz kalambury, czy kalamury? Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 Dziękuję za poprzednie odpowiedzi Fluttershy 1. Lubisz spacerować? 2. Masz ulubione zwierzątka? Link do komentarza
Julia Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 Jesteś taka słodziutka. Dobra, mam do Ciebie kilka pytań: 1. Kto Ci zrobił taką śliczną fryzurkę? ^.^ 2. W jakich sytuacjach używasz ,,spojrzenia"? 3. Czy lubisz chodzić z Rarcią do spa? P.S Przytul mnie, bo mi smutno. :( Link do komentarza
fryta855 Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 Czy byłaś kiedyś niemiła dla swoich zwierzątek? Link do komentarza
Aaaa Napisano Grudzień 11, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2012 1.Dasz huga? 2.Co sądzisz o ludziach (tych dobrych)? 3.Co sądzisz o ludziach, którzy przedstawiają Ciebie i Rainbow jako parę? (nie musisz odpowiadać jak nie chcesz) 1. -A muszę? D: -Ale... to pytanie chyba było do mnie -Ahaaaaaaaaa... A to ok. Mój błąd, wybacz. -Proszę! 2. Jeżeli ktoś jest dobry to musi być też miłym dla zwierząt i im pomagać... -Teoria całkiem trafna... ale polemizowałbym z nią... -Myślę więc, że dobrzy ludzie są świetnymi osobami, które warto poznać -Jak ja A teraz dalej... 3. -Ale... jak to... czy naprawdę są tacy ludzie? Przecież... ja nic... -Hola hola! Spokojnie Fluttershy! To musi być jakaś pomyłka... przecież jesteście z Rainbow tylko przyjaciółkami... Nikt więc Was chyba nie przedstawia jako pary... :avanę: -Może masz rację... ale myśl o tym, że ktoś by mógł... powoduje, że chce mi się płakać... :fluttrersad: -Yyy... to może następna seria pytań? Tak, to dobry pomysł! 1.Lubisz kotlety? 2.Masz przyjaciół wśród kotletów? 3.Kotlet Joe chce się z Tobą zaprzyjaźnić,co ty na to? 1. -Kotlety są ze zwierząt prawda...? -Em... no ten... no wiesz... no... -Tak? -No... ale są też sojowe! A one nie są z mięsa! -Ale jednak jecie kotlety ze zwierząt? -No wiesz... u nas działa to troszkę inaczej... -... jesteście podli! Tak traktować biedne zwierzątka! Barbarzyńcy! -Ale nie ja... em... nie odpowiedziałaś na pytanie... -Jeżeli są ze zwierząt, to nie lubię -Dalej... póki mam jeszcze czym mówić... 2. A to kotlety tez mają przyjaciół? Bo już się pogubiłam... wasz świat jest dziwny... -Ano jest... ale widać, że nie masz, skoro nie wiesz o co chodzi... idziemy więc dalej! 3. -Kotlet Joe jest z mięsa... mięso jest ze zwierząt... Joe jest zwierzątkiem! - -Bardzo chętnie się z nim zaprzyjaźnię! -Wygląda na to, że ma przyjaciół wśród kotletów... To może następne pytania. Czy w twoim sercu pozostała "trauma" po lekcjach Iron Will'a.....czy wręcz przeciwnie,uważasz że masz z tego jakieś "korzyści"?? -To spotkanie nie było przyjemnym... wciąż miewam chwile, gdy widzę siebie jako potwora... -Ależ my nie widzimy ciebie jako potwora! Jesteś najmilszą klaczą świata! I najsłodszą! -Och tylko tak mówisz... ale dziękuję -To jedziemy dalej! Czy od urodzenia kochałaś zwierzęta? Co zapoczątkowało to hm... nie wiem jak to określić... przywiązanie? -Zwierzątka poznałam dopiero podczas wyścigu Rainbow... Wtedy gdy spadłam z chmury i uratowały mnie motylki... Wtedy też dowiedziałam się jakie wspaniałe istoty chodzą po tym świecie i przywiązałam się do nich! To był najpiękniejszy dzień mego życia! -Ding Dong! Odpowiedź jest! Teraz next! Wolisz kalambury, czy kalamury? -Hm... trudne pytanie... -Myślę, że wolę... kalambury? -Em... ok? To może idźmy dalej... Dziękuję za poprzednie odpowiedzi Fluttershy 1. Lubisz spacerować? 2. Masz ulubione zwierzątka? Ależ proszę to była dobra zabawa! -Fluttershy... pytania... 1. -Spacery są wspaniałe! Mogę wtedy poodwiedzać moich przyjaciół! I to wszystkich! Lubię sobie chodzić nad staw i podziwiać te piękne stworzenia, które tam mieszkają! -Brzmi... fajnie... A teraz dalej. 2. -Och nie mogłabym mieć ulubionych! Każde zwierze jest wspaniałe na swój sposób i zwyczajnie nie umiem wybrać ulubionych! -W sumie mając ich tyle? Nie dziwię się... Next! Jesteś taka słodziutka. Dobra, mam do Ciebie kilka pytań: 1. Kto Ci zrobił taką śliczną fryzurkę? ^.^ 2. W jakich sytuacjach używasz ,,spojrzenia"? 3. Czy lubisz chodzić z Rarcią do spa? P.S Przytul mnie, bo mi smutno. :( 1. -Och sama ją układam rano... cieszę się, że się podoba! -Trzeba przyznać, że jest urocza. -Hm... a może Tobie tez ułozyć jakąś fryzurę? -Co? Mnie? Ale... moje włosy są w porządku! -Oj... no nie wiem... chciałam tylko pomóc... -No... Dobra... Jak chcesz... Ale moja szopą może zajmiemy się po pytaniach? -Szopą? A! O włosy chodzi! No dobrze... zobaczmy co tam jest jeszcze... 2. -Wolałabym nie mówić o "spojrzeniu"... Nie jest to mój ulubiony temat... -Dla mnie brzmi logicznie... to pytanie pozostaje niestety bez odpowiedzi... Jedziemy dalej. 3. -Wizyty w SPA są bardzo przyjemne Bardzo lubię Rarity i nasze wspólne wyjścia. -Te... klacze wieczory... nigdy ich nie pojmę... Dobra, dalej! Tylko pierw... -Proszę! Czy byłaś kiedyś niemiła dla swoich zwierzątek? -Niemiła? No cóż... um... -Nie bój się Fluttershy... jesteś wśród przyjaciół, nam możesz zaufać... -No dobrze... Za każdym razem, gdy używam "spojrzenia" wydaje mi się, że jestem niemiła dla zwierząt... dlatego nie lubię o nim rozmawiać -Oj, ale nic im formalnie nie robisz! Dobra mniejsza o to... -Trzeba się zająć Twoją fryzurą, prawda? -CO? CZYM? ALE JA... Aaaaaa! PUŚĆ! AŁA! POMO... *Ciemno wszędzie, głucho wszędzie... Co to będzie? Co to będzie?* Link do komentarza
wiej007 Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 -Witaj Fluttershy. Ja jestem Shadow a to moja młodsza siostra Felicja. -Cześć S: Razem z moją siostrą mamy do ciebie parę pytań. F: A nie zmuszamy cię byś na nie odpowiadała. Odpowiadaj na te które chcesz S: Dobrze... oto moje pytania: 1. Jak bardzo boisz się ciemności? 2. Czy sądzisz że kucyk nie powinien być oceniany po wyglądzie i talencie lecz po charakterze? 3. Czy lubisz pająki? Ja nie lubię, mam z nimi złe wspomnienia. 4. Sądzisz że powinienem zostawić przeszłość za sobą? F: Teraz ja. Teraz ja. S: Dobrze siostrzyczko *głaszcze siostrę po głowie* Ty zadawaj swoje pytania a ja muszę gdzieś pójść. Dobrze że znowu jesteś żywa. Zaraz wrócę. F: Ok. Oto moje pytania: 1. Co sądzisz o mnie i moim starszym bracie? Tylko szczerze, nie obrażę się za krytykę 2. Lubisz się bawić? 3. Czy masz wielką wyobraźnie? Oj... muszę już iść. Shadow chyba znowu siedzi w smutku. Muszę go pocieszyć. Papa Link do komentarza
fryta855 Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 Jak Ty to robisz, że jesteś taka słodziutka? Link do komentarza
PinkeyDie Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 Tutaj znów ja, z troche sęsowniejszymi pytaniami, a więc: 1. Masz jakieś rodzeństwo? 2. Jesteś dziewicą? 3. Czy to prawda, że masz przedłużony ogon? Pozdrów Angela! 1. -A muszę? D: Na ostatnim Meet'cie w Toruniu nie widziałem, abyś miał problemy z rozdawaniem Hug'ów Link do komentarza
Gość Exterminatore Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 No to ja zadam trzy krótkie pytania(i nie takie niemiłe jak kolega wyżej - zasadniczo). 1.Jak to jest być uważaną za najładniejszą i najmilszą klacz? 2.Chciałabyś mieć siostrę lub brata? 3.Jakie miałaś samopoczucie po tym,jak Discord zmienił cię w niezbyt miłą dla otoczenia klacz(a konkretniej po odczarowaniu przez Twilight)? Pozdrawiam i życzę dalszej radości z opiekowania się zwierzakami Link do komentarza
Wujek Tadek Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 Cześć Fluttershy, mam pytanie. Powiedzmy, że jest taka sytuacja: jesteś sama w lesie Everfree, kiedy nagle wyskakuje na Ciebie potworne zwierze. Próbuje Cię zaatakować. Nie możesz się z nim dogadać ani użyć "spojrzenia". Masz przy sobie miecz, możesz: a)mocno uszkodzić (żeby nie powiedzieć "zabić") zwierzę b)spróbować uciec, przy czym masz 60% szans na niepowodzenie c)poddać się Live or die. Make your choice. Link do komentarza
Recommended Posts