wiej007 Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 -Nie napije się z tobą. Jedyne co chce to żebyś wyszedł z mojego pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 2, 2013 Autor Share Napisano Luty 2, 2013 - Se mom sje nje napiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 -Nie, jedyne co chce byś stąd wyszedł. Dostałeś więcej niż inne gobliny tutaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 2, 2013 Autor Share Napisano Luty 2, 2013 - Dopsze ius wychode z teko pokoiu - odburknął wychodząc przez drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Zamknąłem drzwi po czym przesunąłem do nich swoje biurko by je zablokować. Odkręciłem kran, dobrze że był on połączony ze źródełkiem wody. Obmyłem się z krwi, po czym położyłem się na łóżku, zasnąłem trzymając Pożeracza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 2, 2013 Autor Share Napisano Luty 2, 2013 Obudziłeś się następnego dnia, a raczej pukanie do drzwi cię obudziło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Wstałem i lekko odsunąłem biurko tak my była tylko mała szpara by zobaczyć kto to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 2, 2013 Autor Share Napisano Luty 2, 2013 Był to ten pijany goblin. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 -Czego chcesz? Dostałeś więcej niż inni, oszczędziłem cie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 2, 2013 Autor Share Napisano Luty 2, 2013 - Chdze saprac tylk moia sksynke s cydlerm. Moke? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Podniosłem butelkę goblina po czym mu ją dałem -Trzymaj a teraz daj mi spokój Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 2, 2013 Autor Share Napisano Luty 2, 2013 - Ale byla jch caua sksynka. Pofinna byc w safce w biulku - powiedziała czkając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 -Nie martw się, wezmę coś tylko z pewnej skrytki i opuszczę to miejsce na zawszę a ty będziesz mógł pić swój cydr. Podeszłem do łóżka i trochę go przesunąłem, po czym za pomocą Pożeracza otworzyłem parę desek za którym była moja skrytka. Miałem nadzieję że nadal będzie tam mój normalny płaszcz oraz moja ulubiona książka a nawet mój mały zapas pieniędzy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 2, 2013 Autor Share Napisano Luty 2, 2013 Znalazłeś to czego szukałeś, lecz płaszcz był okurzony i w złym stanie. Książka jednak miała tylko okurzoną okładkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Mimo że płaszcz był trochę z słabym stanie wytrzepałem go z kurzu i założyłem go. Popatrzyłem na swoja ulubioną książkę, miała tytuł "Dziecię wojny". Schowałem książkę w płaszczu, wziąłem jeszcze swoje oszczędności które także były w skrytce. Było to ok. 500 monet... cały mój majątek. Zamknąłem skrytkę, przesunąłem łóżko do poprzedniego miejsca po czym to samo zrobiłem z biurkiem. Wyszedłem z pokoju i popatrzyłem na pijanego goblina. -Teraz ten pokój należy do ciebie. Dbaj o niego, nawet nie wiesz kto tu żył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 2, 2013 Autor Share Napisano Luty 2, 2013 - Cekaj - powiedział goblin zatrzymując cię. - Wes te zaknieta butlke cdru. Tfwoie strofie. - podał ci zamkniętą butelkę cydru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 -Wybacz ale ja nie piję. Zachowaj ja. Nie miałem zamiaru się zatrzymywać. Wyszłem z kryjówki po czym nałożyłem na siebie kaptur i udałem się do Canterlotu... na stację... miałem pociąg i nie miałem zamiaru się na niego spóźnić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 2, 2013 Autor Share Napisano Luty 2, 2013 Był ranek, a pociąg był w południe, więc ze spokojem mogłeś zdążyć. *** Po godzinie lub półtorej dotarłeś do miasta. Do pociągu miałeś jeszcze całą godzinę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Usiadłem sobie na ławce i zacząłem czytać "Dziecię wojny". Przeskoczyłem do swojego ulubionego fragmentu: "Czy widzisz to stado wilków idące przez dolinę? Widzisz, jak ten ranny odczołguje się od reszty? Wie, że spowalnia stado. Tak długo, jak jest z nimi, utrzymują jego tempo. Nie zmuszą go do odejścia, ponieważ go kochają, więc sam zostaje z tyłu. Umrze, aby pozostali przetrwali. To często przychodzi z trudem, ale stado jest najważniejsze..." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 2, 2013 Autor Share Napisano Luty 2, 2013 < Fascynujące > Przeczytałeś kilka razy ten sam fragment, lecz nie zajęło ci to więcej niż 5 minut. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 > Popatrzyłem na zegar ile czasu zostało do przyjazdu pociągu po czym przeszłem do początku książki, i zacząłem ją czytać od nowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 2, 2013 Autor Share Napisano Luty 2, 2013 < ile osób było?? > Książka tak cię wciągnęła, iż prawie nie usłyszałeś komunikatu, który zapowiadał przyjazd twojego pociągu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 > Zamknąłem książkę i wszedłem do pociągu po czym dałem bilet konduktorowi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 2, 2013 Autor Share Napisano Luty 2, 2013 < Koxy. Gdybym nie miał 400 km i 38 stopni to może bym wpadł > Udałeś się do pociągu i dałeś bilet konduktorowi, który stał przed drzwiami. Gdy byłeś już w środku znalazłeś pusty przedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Wszedłem do pustego przedziału. Położyłem się i zacząłem ponownie czytać książkę. Miałem zamiar się zdrzemnąć kiedy skończę 4 rozdział Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts