Wizio Napisano Luty 1, 2013 Autor Share Napisano Luty 1, 2013 Mocny goblin nie ruszył się tylko czekał. Ty jednak wybiłeś większość goblinów w tym wszystkie zwykłe. Nadal jednak zostały czarne z czego jeden z nich uderzył cie maczugą w zad powodując krwawienie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 Troche się tym wkurzyłem wiec odwróciłem się i ze złowieszczym rykiem wbiłem mu Pożeracza prosto w gardło, kiedy go wyjołem opryskała mnie krew ale miałem to gdzieś. Ponownie uśmiechnąłem się niczym psychopata i zacząłem walczyć dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 1, 2013 Autor Share Napisano Luty 1, 2013 Goblinów zostało tylko 3 + jeden na tyłach. Ostatnie trzy gobliny rzuciły się na ciebie. Jeden miał kolejną maczugę, drugi miecz , a trzeci miał zwinięty kawałek papieru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 Ponownie unikałem ciosów ale tym razem przed atakiem miałem zamiar podcinać gobliny po czym chciałem wbijać im Pożeracza prosto w serca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 1, 2013 Autor Share Napisano Luty 1, 2013 Zwinnym kopniakiem zwaliłeś gobliny z nóg po czym dobiłeś je. Po tym co zrobiłeś podszedł co ciebie inny goblin. - Głupi kucyku. Nie masz tu czego szukać, a ty jak nigdy nic wchodzisz tutaj i zabijasz moich tępych pobratymców. Tak są tępi bo woleli zabrać patyk zamiast miecza. A ten z papierem był moim ulubionym, lecz odbiegłem od tematu. Innymi słowy czego to do cholery szukasz - zapytał stając na przeciwko ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 -To co miejsce które to widzisz jest moim starym domem. Miejscem gdzie spędziłem wiele swoich lat. Pragnąłem tu przybyć by po raz ostatni odpocząć w tym miejscu i wziąć pewną rzecz ze swojego pokoju. Niestety twoi pobratymcy mnie zaatakowali co dało mi jasno do przekazania że nie odpocznę tu póki wy tu jesteście Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 1, 2013 Autor Share Napisano Luty 1, 2013 - Moi pobratymcy od zawsze byli idiotami. Próbowałem ich uczyć czegokolwiek, lecz na darmo. Nawet nie wiedzieli czym walczą, więc brali gałązki, papiery, listy oraz ich własne odchody. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 -To trochę smutne... starałem się uciec od wojny a żeby odpocząć musiałem wybić prawdopodobnie wszystkich twoich pobratymców, ciebie też będę musiał zabić by w końcu zaznać odpoczynku? Zabiłem wiele żołnierzy... swoją ukochaną... nawet swojego mistrza który był dawnym władcą tych ziem... przyjemnie byłoby gdybym chociaż raz nie musiał zabijać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 1, 2013 Autor Share Napisano Luty 1, 2013 - Jeśli taka jest twa wola wojowniku - powiedział wyjmując zdobiony topór - Niech wygra najlepszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 -Wolałem ci zaproponować byś opuścił to miejsce. Mam swój honor i nie wbiję sztyletu w plecy. Trudno jest odpocząć od wojny kiedy każdy chce walczyć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 1, 2013 Autor Share Napisano Luty 1, 2013 Gobiln schował broń. - No cóż jeśli taka jest twa wola. Może jeszcze kiedyś się spotkamy - powiedział ruszając powoli w stronę wyjścia. Pilnował on dziwnej kuszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 -Mam nadzieję że jak ponownie się spotkamy to nie będziemy musieli się zabijać. I mam nadzieję że wychodząc ty też okażesz honor i nie strzelisz mi w plecy z tej kuszy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 1, 2013 Autor Share Napisano Luty 1, 2013 - Może i jestem goblinem, lecz mam chodź trochę honoru - powiedział zirytowany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 -A czy powiedziałem że go nie masz? Powiedziałem że mam nadzieję że go okażesz, właściwie co to za kusza? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 1, 2013 Autor Share Napisano Luty 1, 2013 Goblin nie odpowiedział na pytanie, gdyż już nie było go w pomieszczeniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 Westchnąłem po czym poszłem do swojego starego pokoju miałem nadzieje że nie był zbyt zniszczony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 1, 2013 Autor Share Napisano Luty 1, 2013 Doszedłeś do swojego pokoju. Drzwi były zamknięte. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 Postanowiłem wyłamać zamek Pożeraczem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 1, 2013 Autor Share Napisano Luty 1, 2013 Drzwi nie były zakluczone, lecz efektywne wejścia zawsze są wskazane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 Westchnąłem po czym miałem zamiar wyważyć drzwi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 2, 2013 Autor Share Napisano Luty 2, 2013 Drzwi puściły po dwóch uderzeniach i znalazłeś się w środku. Widziałeś tam śpiącego czarnego goblina, który miał w ręce butelkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Zanim miałem zdecydować co zrobić z goblinem chciałem rozejrzeć się po pokoju Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 2, 2013 Autor Share Napisano Luty 2, 2013 Pokój był czysty i nietknięty nie licząc śpiącego obdartusa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Byłem po części zadowolony z tego że pokój był niemal nie naruszony. Wyciągnąłem Pożeracza, po czym szturchnąłem śpiącego goblina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 2, 2013 Autor Share Napisano Luty 2, 2013 Pożeracz był na tyle ostry, iż zwykłym ukłuciem przebił mu lekko skórę. Goblin po chwili marudzenia wstał. - Ceźć. Nepjesz sje mosze ze mnom? - odpowiedział pijanym głosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts