Wizio Napisano Luty 3, 2013 Autor Share Napisano Luty 3, 2013 Domek był dwupiętrowy. Na parterze widać było kuchnię, salon, zejście do piwnicy oraz łazienkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 Miałem zamiar sprawdzić pierwsze i drugie piętro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 3, 2013 Autor Share Napisano Luty 3, 2013 Udałeś się w stronę schodów i wszedłeś nimi na pierwsze piętro. Była tam sypialnia, kolejny salon i łazienka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 Poszłem jeszcze wyżej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 3, 2013 Autor Share Napisano Luty 3, 2013 Na ostatnie piętro nie było schodów tylko drabina. Był to prawdo podobnie strych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 > Z ciekawości postanowiłem zajrzeć na strych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 3, 2013 Autor Share Napisano Luty 3, 2013 < Musisz najpierw wejść do danego pokoju i posprawdzać. Jak będziesz szedł do jakiegoś pomieszczenia to będę opisywać. > Otworzyłeś klapę, która znajdowała się na suficie. Wypadła z niej drabina, po której się wspiąłeś na strych. Było tam ciemno i nic nie widziałeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 Zrezygnowałem z badania strychu i postanowiłem sprawdzić sypialnie na piętrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 3, 2013 Autor Share Napisano Luty 3, 2013 Zszedłeś po drabinie i udałeś się do sypialni. Gdy już doszedłeś zauważyłeś spore dwuosobowe łóżko oraz szafkę z każdej strony, komodę, szafę i biurko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 Otworzyłem szafę i włożyłem do niej płaszcz. Zaś do biurka schowałem pieniądze, książkę oraz Pożeracza. Postanowiłem zwiedzić drugi pokój jakim był salon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 3, 2013 Autor Share Napisano Luty 3, 2013 Przeszedłeś przez framugę bez drzwi prowadzącą do salonu. Były tam półki z książkami, stół fotel i kanapa oraz kominek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 Tym razem zeszłem na parter do kuchni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 3, 2013 Autor Share Napisano Luty 3, 2013 Wyszedłeś z salonu po czym zszedłeś po schodach i udałeś się do kuchni. Była ona dobrze wyposażona i schludna. Blaty kuchenne z szafkami i szufladami, piecyk, lodówka i sporej długości stół z krzesłami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 Przypomniałem sobie że muszę kupić jakieś jedzenie, wróciłem do sypialni z i biurka wziołem z 40 monet po czym wyszłem z domu zamykając go na klucz. Zacząłem się rozglądać za sklepem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 3, 2013 Autor Share Napisano Luty 3, 2013 Przechodząc przez miasto znalazłeś trzy rodzaje sklepów. Warzywa i owoce, meblowy oraz zbrojny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 Weszłem do spożywczego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 4, 2013 Autor Share Napisano Luty 4, 2013 Półki były pełne owoców, warzyw, nasion itp. Przy ladzie siedziała zebra i sądząc po ułożeniu talii była płci przeciwnej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 4, 2013 Share Napisano Luty 4, 2013 -Dzień dobry. Jestem tu nowy i chciałem kupić trochę jedzenia by mieć coś w spiżarni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 4, 2013 Autor Share Napisano Luty 4, 2013 Zebra podniosła głowę od gazetki, którą czytała po tym odłożyła ją. - Śmiało wybierz coś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 4, 2013 Share Napisano Luty 4, 2013 -Poproszę kilogram jabłek, 5 marchewek, 3 kapusty... i może jakąś herbatę. Dopiero co się tu wprowadziłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 4, 2013 Autor Share Napisano Luty 4, 2013 - Już podaje - Zebra wstała i zaczęła pakować owoce oraz warzywa po czym położyła je na ladzie i wzięła paczkę herbaty i postąpiła z nią tak samo jak wcześniej - To będzie 10 drobin. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 4, 2013 Share Napisano Luty 4, 2013 -Chodzi ci o monety? Proszę. -położyłem na blacie 10 monet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 4, 2013 Autor Share Napisano Luty 4, 2013 < walutą Equestrian są złote drobiny. > - Dziękuje - powiedziała zabierając monety i przesuwając zakupy w twoją stronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 4, 2013 Share Napisano Luty 4, 2013 -Dziękuje. Swoją drogą jak masz na imię? Jestem Heaven Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 4, 2013 Autor Share Napisano Luty 4, 2013 - Cóż jestem Tree. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts