Tarreth Napisano Lipiec 10, 2012 Share Napisano Lipiec 10, 2012 Muszę poważnie pomyśleć nad systemem informującym o nowościach w pytaniach. I systemem "interakcji" działów. Świetny event! Cutie Mark Crusaders obróciły bibliotekę w perzynę... I było śmiesznie i logicznie. Fajne pomysły macie na "zaklejanie" dziur w historii ^^ Potrzebuję czasu na pomysły z interakcją... Póki co standardowe "Zapytaj" musi starczyć. A umówiony event? Może... osobny temat czy coś, co by to wyeksponowane było...? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Lipiec 10, 2012 Share Napisano Lipiec 10, 2012 Odpowiedź dla CMC wyszła ciekawie, wciągnęła mnie jak książki pewnej autorki (której z wiadomych przyczyn nie wspominać [nie ten dział]). Nie raz i nie dwa musiałem powstrzymać się przed opryskaniem monitora kawą, na uwagę zasługuje styl. Bardzo miły dla czytającego. Ogólnie rzecz biorąc pozytywna lektura. Jedyne co mnie zabolało to brak kolorków :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Lipiec 10, 2012 Share Napisano Lipiec 10, 2012 Co powiedzieć... Jak zwykle Kira świetna robota! Odpowiedź ma swój klimat i bardzo wciąga Jedynie... "zapytał Solar, obejmując Twilight kopytkiem" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ_$P33DX Napisano Lipiec 18, 2012 Share Napisano Lipiec 18, 2012 ocena 10/10 Dobra robota Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Lipiec 21, 2012 Share Napisano Lipiec 21, 2012 Jak zawsze udało wam się mnie rozbawić. Odpowiedzi zacne, było kilka błędów, które ktoś już poprawił, więc raczej nie mam się czego czepić Siper znowu będzie zazdrosny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tisosek Napisano Lipiec 21, 2012 Share Napisano Lipiec 21, 2012 Kolejna walka, kolejna ściana tekstu, którą miło się czyta. Nie wiem jak Ty to robisz, ale czytanie odpowiedzi do Twi to czysta przyjemność. ^^ W sumie... wychodzi na to, że nasza fioletowa klacz jest dość agresywna... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Lipiec 21, 2012 Share Napisano Lipiec 21, 2012 Yay, nowe odpowiedzi! I jak zwykle na wysokim poziomie Kira, dobra robota Tylko jedno małe pytanie... o co chodzi z ta paprotką? D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirara Napisano Lipiec 21, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 21, 2012 Cieszę się, że odpowiedzi Wam się podobają... Tisosku - każda dziewczyna zareagowałaby tak, jak Twilight... ja na pewno. Dostać różę, a tu woda w twarz? Miałabym ochotę takiemu skopać tyłek, więc i Solarowi się oberwało. Siper - co do paprotki... to pomysł Solara. Chciał zamienić Cię w paprotkę i postawić na parapecie w oknie biblioteki... W ten sposób byłbyś stale przy Twilight... Cóż... Twilight wolała zaklęcie rozweselające :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Lipiec 21, 2012 Share Napisano Lipiec 21, 2012 JESTEM ZA! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirara Napisano Lipiec 21, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 21, 2012 Chciałbyś zostać paprotką do końca życia? A jakby Twilight zapomniała Ciebie podlać? Już chyba lepiej się pośmiać dzięki Twi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Lipiec 21, 2012 Share Napisano Lipiec 21, 2012 Zostaniesz roślinką Sip. Na pewno tego chcesz? Co do odpowiedzi... Żądam zaklęcia, które przeniesie mnie w czasie do momentu, kiedy będą kolejne! I poza tym: Solar [*] xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Lipiec 21, 2012 Share Napisano Lipiec 21, 2012 Zdecydowanie takie odpowiedzi mi się podobają, warto poczekać dłużej na coś konkretniejszego niż otrzymywać odpowiedzi których się spodziewa : P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Lipiec 21, 2012 Share Napisano Lipiec 21, 2012 "CODEX DAEMONICA"?! Toż to herezja! Twilight Sparkle może być pewna, że Jej Wysokość dowie się o tej książce. Jakim cudem ona w ogóle znalazła się poza biblioteką w Canterlot? Przecież dział zakazany jest zamknięty... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Lipiec 21, 2012 Share Napisano Lipiec 21, 2012 *Pojawia się przez pulpitem; gładzi swoją nową brodę i gładzi przypalone brwi* Emm... Drogi Tarrecie... Przecież nie było nigdzie wspominane, że mamy tę książkę u siebie w bibliotece. Podałem ją jedynie jako przykład książki, której nie lubi Twilight. Codex Daemonica spoczywa sobie bezpiecznie w Bibliotece Canterlockiej, możesz sam to sprawdzić. *Słyszy naelektryzowane powietrze* Oho, Twi wraca, to ja lecę. Cze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tisosek Napisano Lipiec 21, 2012 Share Napisano Lipiec 21, 2012 Tarrecie, Twi to dobra uczennica i na pewno nie czyta zakazanych książek. Chociaż kto wie, co ona robi po nocach... D: Kira nic o tym nie wspominała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Lipiec 21, 2012 Share Napisano Lipiec 21, 2012 Chociaż kto wie, co ona robi po nocach... D: Mój spaczony mózg mówi żebym napisał coś bardzo głupiego, ale powstrzymam się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirara Napisano Lipiec 21, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 21, 2012 Głupie pytanie, doprawdy! Co Twilight robi po nocach. Oczywiście, że... CZYTA! A czasami nawet sypia. Jeśli nie zapomni! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Lipiec 21, 2012 Share Napisano Lipiec 21, 2012 Siper D: Za takie myśli powinieneś zostać zamieniony na tydzień w łóżko Big Maca D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Lipiec 21, 2012 Share Napisano Lipiec 21, 2012 Oczywiście, że tak, a wy myśleliście, że o czym ja mówię? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tisosek Napisano Lipiec 21, 2012 Share Napisano Lipiec 21, 2012 Siper: I see what you did there A tak na poważnie - ciekawe, że Twi się nie męczy takim czytaniem po nocach. To ponoć niszczy wzrok. A może już ona ma okulary? x) Hah, to by musiało ciekawie wyglądać, Twi w okularach. *idzie szukać takiego arta* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Lipiec 21, 2012 Share Napisano Lipiec 21, 2012 Głupie pytanie, doprawdy! Co Twilight robi po nocach. Oczywiście, że... CZYTA! A czasami nawet sypia. Jeśli nie zapomni! Więc albo ma problemy z funkcjonowaniem a w serialu widzimy dublerkę, albo jej organizm jest równie mocny jak mój. Albo raz na jakiś czas po prostu pada z wycieńczenia. Nie wykluczam też jakiś zaklęć w stylu amfetaminy, albo ton kawy xD @up Twi ciekawie wygląda w okularach ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Lipiec 21, 2012 Share Napisano Lipiec 21, 2012 Twi w okularach. *idzie szukać takiego arta* Nie trzeba: https://www.dropbox.com/s/kfg6t8n4nsu0pnh/177457%20-%20adorkable%20artist%20pastelletta%20glasses%20socks%20twilight_sparkle.png (mam nadzieję, że skarpetki nikomu nie wadzą... w sumie, jak mogą komukolwiek wadzić?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SystemShy Napisano Lipiec 21, 2012 Share Napisano Lipiec 21, 2012 Sweet Celestia .... Twi pije hektolitry kawy i tyle . Daje rade jak ja idzie spac o 4 rano a wstaje o 9/10 nie ma problemów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Chyba nie trzeba niczego dodawać, bo znowu wyszło super, gratuluję! :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tisosek Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Yay! Kolejne odpowiedzi i jest co czytać! Świetnie Ci to wychodzi Kiraro, oby tak dalej! Szkoda, że teraz nie było wkurzającej się Twi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts