MewTwo Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 Mi pasuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 Aha, ten weekend :c To mnie na 90% nie będzie Spoko, udanego meeta życzę :c Znaczy.. Może będę w Białej ale w sumie to nie wiem, czy będzie czas na cokolwiek. Chociaż może. Ej no ale to ile osób by było? XD I w końcu o której i gdzie się zbieramy, żeby już tak na 100% było wiadomo. Wezmę pluszaka jakiegoś 8D I ekhm, ostatnio pada mi coś na mózg więc uprzedzam, żeby nie było. MewTwo nie obraź się, ale nie skombinuję stroju Lena :c Nie mam kiedy >.> Ale jeśli będę może ogarnę jakiś pseudo kozplej kogoś/czegoś innego XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 (edytowany) Nie ma sprawy, Uke. Mimo wszystko, szkoda jeśliby cię nie było. Poza tym muszę jeszcze umówić nas w Barwnej. EDIT: Uwaga ludkowie. Umawiam nas na 11 15 (?). Pasuje ? Edytowano Czerwiec 12, 2013 przez Mew Two Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 W sobotę w Białej Podlaskiej będę o godzinie 9:16. Zapewne ktoś tam mnie rozpozna, bo... bo rozpozna xD To do zobaczenia! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 A więc 9.10 na dworcu, nie wiem jak reszta ale ja będę na pewno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 (edytowany) Ja będę czekał. EDIT: Jesteśmy umówieni na 11 15 w bibliotece. Wszystko będzie gotowe. Ma ktoś może informacje czy Night będzie obecny ? Edytowano Czerwiec 12, 2013 przez Mew Two Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Boże.. 9 rano.. Dworzec.. Chcecie mnie zabić prawda? A że będę w domu, to coś mi się wydaje że wbiję. I pewnie będę na dworcu, bo nie ogarniam w ogóle gdzie ten meet ma być. Tak, ja człowiek z Białej, nie ogarniam Białej~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Sam nie wiedziałem gdzie jest Barwna dopóki nie mieliśmy zrobić o niej projektu. A właśnie. Wziąć Magię&Miecz ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Kupić? albo pożyczyć A zasady systemu znasz? Ogarniasz w ogóle tą planszówkę, bo rozumiem że chodzi ci o planszówkę z angolskiego zwaną "Talisman" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Nom. Posiadam tą grę i z chęcią ją wezmę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Eh, przeczytałem "Skąd wziąć?" Nevermind Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Ja też przybędę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 14, 2013 Share Napisano Czerwiec 14, 2013 Ja mam lapka, ale wziąć niestety nie mogę, przykro mi ._." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 No więc. Podsumowanie: Jakość naszych spotkań, za przeproszeniem,dupy nie urywa. Trza się bardziej postarać. Ukeś już dała pomysł. Maty do tańczenia też ok. Poza tym, w Barwnej jest karaoke. Następnym razem trza będzie jeszcze wydrukować plakaty bo coraz mniej osób jest. Dzięki Smoku za to, że byłeś. Fajno było. Aha no i ostatnie JAK WSTAWICIE TEN RYSUNEK TO WAS UDUSZĘ !!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 Dzisiaj lub jutro będzie tutaj i w temacie "Daj swoje foto" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 Ech... a tak chciałem się na tego meeta wybrać ;P ale cóż poradzić, że szkolenie akurat dziś wypadło? ;_; No nic, dołączam się do tych czekających z niecierpliwością na następny, może tedy data podpadnie bardziej! ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 Nie masz czego żałować, było 8 osób 0 organizacji a pod koniec nastrój zachaczający o emo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 ESH3R przepraszam za mój emo nastrój. Następnym razem po prostu z takim nastrojem nigdzie się nie będę z domu ruszać, coby Wam nie psuć nastroju :c DiscorsBass nie ma co żałować, bo dziś to szczerze mówiąc.. cienko było. Na pewno gorzej niż na dwóch wcześniejszych meetach. Może następnym razem jak będzie meet, to będzie to bardziej ogarnięte i mniej zamuły. Mew Two aj tam rysunek XD Jesteś ten uroczy, to wiesz XD a jakość, hmm.. mam wrażenie że drugi meet udał się najbardziej. A ten dzisiejszy, to ekhm.. Nie, no zjebałam chyba wszystkim nastrój, przepraszam.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 Brak organizacji i osiem osób, haha, to prawie tak, jak na pierwszym częstochowskim, na którym się zjawiłem xD ale z tego, co słyszałem, początki mieli tam gorsze, a tymczasem ostatni meet, który się tam odbył był nadzwyczaj dobrze zorganizowany, sądzę, że i w Białej jest to do zrobienia... byleby odpowiednią datę dobrać! ^^ Nastroje em0? Och, to tym bardziej powinienem się zjawić! >,< Przeważnie nie narzekam na braki w nastroju, więc nóż się by komuś udzielił, a jak nie, to kolejna wesoła osoba na meecie na pewno nie zaszkodzi, czyż nie? : D No, ale nic, nie zwykłem smutać nad rozlanym kakaem, może na następne spotkanie już dotrę! ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 Dobra ludkowie. Było, minęło. Czas ustalać kolejny. Ale podejdźmy do tego racjonalnie. Kiedy można zrobić tak aby każdy mógł przyjść ? Poza tym, podsyłamy pomysły, co można robić bo mi się średnio podobało to co było na meecie. Ogólnie to myślę, że źle wyszło ze względu na to, że zrobiliśmy to na szybko. Ukeś akurat jakby ciebie nie było to bym siedział i nic nie gadał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 Paintball i ognisko w lesie, dats maj pomysł Paintball 60 zł 200 kulek + pełne wyposażenie Nie każdemu się to spodoba ale mówiłeś żeby rzucać pomysłami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 (edytowany) Spać ;_; Oj tam emo xD Ja tam nie emowałem i nie zamierzam emowaćw najbliższym czasie,tak do... nigdy Meet nie był jakiś mega przekokszony, ale miejscowość mała, to się nie dzwię... Ale i tak było spoko i mogłem sobie nocować na ziemi! See ya soon Edytowano Czerwiec 16, 2013 przez Smok Stachul Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 Ukeś akurat jakby ciebie nie było to bym siedział i nic nie gadał Yay, Ukeś się przydał na cokolwiek! Ale ej przepraszam za ten rysunek i te kocie uszy ;_; XD Nie no i tak na następnym będę, bo jakbym nie wychodziła nigdzie z emo nastrojami to chyba bym nigdzie się z domu w ogóle nie ruszała, jestem emo od urodzenia, więc XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightsinger Napisano Czerwiec 18, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2013 Bardzo przepraszam że mnie nie było ale niestety miałem zjazd i kilka zaliczeń, więc byłem w Białymstoku. Teraz można myśleć o organizowaniu następnego, od razu mówię 22-23 i 29-30 odpadają bo sesja i Nejiro. Pierwsze 2 weekendy lipca mi odpowiadają więc wybierajcie i coś się będzie myśleć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 18, 2013 Share Napisano Czerwiec 18, 2013 Może w sumie 1 weekend lipca by pasował.. Zobaczy się, no bo ja też ogółem mam zamiar na Nejiro być, teraz też odpada, bo w Białej mnie nie ma. Nie wiem co potem bo muszę napierdalać z szyciem cosplayu na Balcon :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się