Geledrin Napisano Grudzień 30, 2011 Share Napisano Grudzień 30, 2011 Gra ktoś? Ma ochotę? Nick mam jak tu Geledrin Jeśli ktoś chce pograć ja bardzo chętnie. Napiszę na jakim poziomie mniej więcej gram, ale dawno nie mialem okazji bo samemu mi się nie chciało już zbytnio. Więc 1v1 gold, 2v2 silver, 3v3 silver w 4v4 nie grałem. Tytułu chyba nie muszę przedstawiać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herbi Napisano Grudzień 30, 2011 Share Napisano Grudzień 30, 2011 ja mam mam gold ale skill z silver albo bronze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 30, 2011 Share Napisano Grudzień 30, 2011 Jedna z niewielu rzeczy jakich nienawidzę. Właściwie to tak jak całego Bliżarta. Nie wiem czemu, ich gry mnie nie przekonują, poza tym są drogie. Nie te klimaty. Ale obiecałem kumplowi, że zagram. I jak już poćwiczę skilla przechodząc kampanie (wybitnie mi sie nie chce) i grając trochę z innymi nubami, to kto wie...na szczęście nie moje konto, nie kupowałem gry ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lavax303 Napisano Grudzień 30, 2011 Share Napisano Grudzień 30, 2011 Ja mam SC2, 1v1 brązowa liga, 2v2 złota Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenshin Napisano Styczeń 2, 2012 Share Napisano Styczeń 2, 2012 glupio sie przyznac, ale nie mam orginala moze ktos na piracie chce pograc :F? ew. w stara 1? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Styczeń 2, 2012 Share Napisano Styczeń 2, 2012 Na starze 1 to się hohohoho godzin spędziło . Dwójki jeszcze nie mam. Jedna z niewielu rzeczy jakich nienawidzę. Właściwie to tak jak całego Bliżarta. Nie wiem czemu, ich gry mnie nie przekonują, poza tym są drogie. Nie te klimaty. Ale obiecałem kumplowi, że zagram. I jak już poćwiczę skilla przechodząc kampanie (wybitnie mi sie nie chce) i grając trochę z innymi nubami, to kto wie...na szczęście nie moje konto, nie kupowałem gry ^^ Ciekawostka: starcraft jest wzorowany na warhammerze. Games Workshop nie dał Blizzardowi zgody, więc Ci stworzyli grę, gdzie: Protossi wcale nie są Eldarami, Ludzie wcale nie są Kosmicznymi Marines, Zergowie wcale nie są Tyrranidami ;D. Starcrafcior zrobił taką furorę, że GW do teraz sobie w brodę pluje i już chętniej współpracuje z producentami gier na kompa - stąd tytuły jak DoW ( zresztą mym skromnym zdaniem jedna z niewielu gier mogących swą grywalnością po necie konkurować ze Starem ). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Styczeń 2, 2012 Share Napisano Styczeń 2, 2012 Ciekawostkę znam. I jakoś specjalnie mnie to nie obchodzi. Żadnym uniwersum się nie pasjonuję, ale bliżej mi do Warhammera. Podobieństwo widać, ale jakkolwiek by nie patrzeć niczym się mnie do SC nie przekona. Kosmiczni Marines > Terranie, Tyranidzi > Zergowie, Eldarzy > Protosi. chociaż jako gra SC jest w większości lepszy to imo w reszcie aspektów przegrywa (nie ma tego za wiele xD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakoon Napisano Luty 19, 2012 Share Napisano Luty 19, 2012 No to tak: 1v1 bronze, ale za niedługo silver będzie, tak przeczuwam, gdy cały czas mi daje graczy z topki. Reszta to silver-goldy. Jak ktoś chce zagrać to skype: dr4k00n. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenshin Napisano Kwiecień 4, 2012 Share Napisano Kwiecień 4, 2012 mam orginala yoho - grajmy w sc2 ktos chetny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 11, 2012 Share Napisano Kwiecień 11, 2012 ja nie długo sobie kupie to pogramy , a może ktoś ma ochotę w 1 pograć ;] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xdeh Napisano Kwiecień 12, 2012 Share Napisano Kwiecień 12, 2012 Ja mam ochotę i w 2 i w 1. No i witam bronies, przybyłem właśnie do tej krainy. EDIT: nick Korine ; kod 688 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Maj 1, 2012 Share Napisano Maj 1, 2012 Odkopujemy! Uznalem, ze wypadaloby podszkolic sie troche w multi. Tak wiec, jesli ktos chce potluc nooba (12 rozegranych gier w practice league, z czego wiekszosc przegranych ), to jestem dostepny pod nickiem Appledash. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Maj 7, 2012 Share Napisano Maj 7, 2012 Jakby ktoś chciał pograć z noobkiem z kategorii bronze/silver (bardziej bronze) to macie: trebuH kod postaci: 276 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Maj 8, 2012 Share Napisano Maj 8, 2012 W sumie też się dopiszę: Soli, kod postaci 188 Liga:Łolabogadalejbijąmnienaszkoleniowej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eridor Napisano Maj 11, 2012 Share Napisano Maj 11, 2012 hmm.. witam fanów starcrafta Nie spodziewałem się, że tu was znajdę jakby ktoś chciał pograć, pozdobywać achivy, porobić co-opa, to zapraszam i się polecam! EridorPL#989 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Maj 11, 2012 Share Napisano Maj 11, 2012 Dobra, jeśli ktoś zechce grać z noobem to zapraszam Szyman, kod 682 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 Mam takie postanowienie, że kiedy wyjdzie Heart of the Swarm to wracam do grania w SC2... Ciekawe czy faktycznie tak zrobię Szczerze mówiąc nie pamiętam nawet swojego kodu, ale jak rzeczywiście wrócę do Starcrafta to z chęcią pogram z jakimiś bronies Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stabi Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 10.06 jest finał MLG spring championship, ja osobiscie wybieram sie na Barcraft w Krakowie na kazimierzu. Moge na kogos jeszcze stąd liczyc ? http://www.teamliquid.net/barcraft/info/363_barcraft-gg-cracow-kawiarnia-naukowa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabi Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 Dabu #803 diament Może by kiedyś jakiś mini turniej zorganizować? Ktoś byłby w ogóle chętny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xdeh Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 Turniej kucyków? Jestem za, zwłaszcza, że większość z nas siedzi w brązie Niestety, nie mieszkam w Krakowie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabi Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 No mógłbym coś takiego zorganizować, tylko pytanie ilu byłoby chętnych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 ja. ale musiałbym znowu starcrafta zainstalować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 Ja swego czasu byłam gdzies na początku silvera, ale nie grałam już ho ho ho... Jakbym miała grać z ludźmi z brązu to czemu nie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xdeh Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 Ja jestem chętny. Z tematu wynika, że Dabu nas pozamiata przekonajmy się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Czerwiec 29, 2012 Share Napisano Czerwiec 29, 2012 Moja reakcja jak zwykle opóźniona ale na turniej SC'ka jestem chętny o każdej porze dnia i każdej godzinie - i mogę sprowadzić mojego kumpla (co prawda bronym nie jest, ale Eridor może potwierdzić, że jest całkiem spoko ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts