Imka2000 Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 - J-już dobrze Twilight... - Zaczęłam ją głaskać po grzywie - Wszystko będzie dobrze... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 11, 2013 Autor Share Napisano Marzec 11, 2013 Twilight nadal milczała, a Celestia z uśmiechem się w was wpatrywała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 -Twilight... Wiesz czemu przyszłyśmy tu z Księżniczką prawda...? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 11, 2013 Autor Share Napisano Marzec 11, 2013 - P-po wielokrotnych krzykach, wyzwiskach i zamknięciu mnie to już się domyśliłam - powiedziała lekko zdenerwowanym głosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 - Wiesz że było to dla twojego dobra...a wyzwiska...wiesz jak czasem mnie ponosi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 11, 2013 Autor Share Napisano Marzec 11, 2013 - Wiem... często cię ponosi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 - Więc widzisz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 12, 2013 Autor Share Napisano Marzec 12, 2013 - A raczej słyszę - powiedziała dalej smutnym, zdenerwowanym i ponurym głosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 - Ale każdego przecież ponosi, szczególnie gry się o kogoś troszczy i martwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 13, 2013 Autor Share Napisano Marzec 13, 2013 - Ale wy nie dałyście mi żyć jak chciałam tylko każecie mi się uczyć, uczyć, uczyć, a jak skończę naukę to studiować, a każdy też chcę odpoczynku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 - Nie zabraniamy ci go, ale powiedz czy to nie jest już przesada? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 16, 2013 Autor Share Napisano Marzec 16, 2013 - Przesada? Przesada!? - wykrzyknęła z lekką złością. - Od zawsze tylko się uczyłam i uczyłam. W prawdzie robiłam to bo chciałam, lecz pomyślałam sobie, iż w końcu odpocznę... - powiedziała nadal zła, lecz już spokojniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 -Mhm, odpoczniesz upijając się? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 18, 2013 Autor Share Napisano Marzec 18, 2013 - Em... Tak... - odpowiedziała po chwili zastanawiając się nad wcześniej zadanym jej przez ciebie pytaniem. - A coś w tym złego? - dodała po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 - A jak myślisz, czy chlanie i robienie po pijanemu głupich rzeczy przez które możesz być wytykana kopytami może być czymś złym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 19, 2013 Autor Share Napisano Marzec 19, 2013 < DoctorWhu> - No... nie ale... - zamilkła. - ... każdy ma prawdo do własnego wyboru, czyż nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 - Tak owszem... ma... - Udałam się w kierunku drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 20, 2013 Autor Share Napisano Marzec 20, 2013 - A ty znowu się obrażasz? - rzuciła gdy odchodziłaś. - Ty zawsze się poddajesz! - dodała po chwili. - Auroro... jeśli chcesz to idź odpocznij, a ja się zajmę Twilight... przynajmniej spróbuje... - powiedziała Celestia otwierając ci przejście w magicznej tarczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 -Właściwie to ty się poddałaś- Stanęłam w miejscu ,ale nie odwracałam się do niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 21, 2013 Autor Share Napisano Marzec 21, 2013 - Ja? - parsknęła. - Tobie nic bez przerwy nie pasuje. Czepiasz się właściwie o wszystko co robię. Ty się wiecznie poddajesz, gdyż nie umiesz zrobić niczego prawidłowo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 -Wybacz, nie będę już ci przeszkadzać w twoim życiu imprezowiczki - podkreśliłam "imprezowiczki" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 21, 2013 Autor Share Napisano Marzec 21, 2013 - Tak jak mówiłam. Zwyczajnie się poddajesz i uciekasz od tego czego zrobić nie umiesz - powiedziała zła. - Jesteś żałosna! - krzyknęła po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Parsknęłam - I kto to mówi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 22, 2013 Autor Share Napisano Marzec 22, 2013 - Ja... kucyk, który pokonał małą niedźwiedzice, NMM, Sombre i Discorda. Coś jeszcze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 - I przegrał z alkoholizmem - Parsknęłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts