Lisica Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Fluttershy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Jakby się tak zastanowić to RD i Fluttershy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Twilight Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Pinkie pie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiftone Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Rainbow Dash. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Kwiecień 3, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Doctor Whooves. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Raczej Rarity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Twilight Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Powiedziałabym, że Pinkie Pie ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Valkyrie Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Hmmm... Rarity/Pinkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Hm, hm, hm, Valkyrie, to będzie coś z pegazami, awatar... trochę taki pin-up + hipsterskie okulary, powiedzmy, że Pinkie/Rarity? Styl wypowiedzi w miarę zwięzły i... RD? Oj, żadna z klaczy nie ma jakieś znaczącej przewagi, ale jednak najbliżej będzie do Dashie... Rainbow Dash! ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Kwiecień 4, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Pinkie pie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Na 100% RD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Twilight Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cherry Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Rainbow Dash/Twilight Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Rarity jestem pewien Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Derpy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Rarity. Nie wiem, czemu, ale Rarity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Lyra Pie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 RD i Pinkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Princess Twiligh Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sambor Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Może Zecora Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk956 Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 DJpony3 ze względu na okulary (wiem że dj ma gogle ale mniejsza z tym) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Nie mam jakoś tak pomysłu dlaczego, ale Pinkie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk956 Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Nie mam jakoś tak pomysłu dlaczego, ale Pinkie TRAFIŁEŚ/ŁAŚ Pinkie Pie to mój ulubiony kuc z orginalnej serii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się