Wizio Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 - Ty z nimi idź, a ja później jej ten pysk rozwalę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 14, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2013 - Sam sobie nie dasz rady. A poza tym i tak jej nie lubię więc po co mam do niej iść? Zastanów się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 - Masz może łuk lub coś podobnego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 14, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2013 - Lepiej radzę sobie z magią. Znam magie zniszczenia i przywołania więc z obroną nie będę miała problemu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 - Pytam się czy posiadasz coś co może ranić na odległość. Nie chodzi mi o magie. Coś na ten moment. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 15, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2013 - łuk mojego ojca. Umiem z niego strzelać od małego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 < dziwnie zabrzmiało to "małego" u klaczy > - A masz go przy sobie? - zapytałem z coraz większą irytacją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 15, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2013 - A co, nie widać? - dopiero teraz zauważyłeś łuk i kołczan przepełniony strzałami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 - Mogę na chwilę? - zapytałem robiąc chytry uśmieszek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 15, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2013 Cofneła się. - Przykro mi ale niemoge tego zrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 - Nie chce jej zabić. Proszę cię daj na chwilę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 15, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2013 - Wybacz, tata nauczył żebym nie dawała nikomu broni, chyba rozumiesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 - Nie to nie - powiedziałem odpinając od paska małe ostrze i mierząc nim w nogę córki kapitana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 15, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2013 - A oto ci chodzi - powiedziała z szatańskim uśmieszkiem po czym za pomocą magi podała ci łuk i strzałe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 - No dziękuje - powiedziałem biorąc łuk i napinając strzałę na cięciwę. Celowałem w tylnią nogę. Po skoncentrowaniu wystrzeliłem strzałę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 15, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2013 Strzała wystrzeliła by po chwili trafić prosto w tylną prawą nogę. - Ty J***** s*********, z****** cię, zobaczysz - krzyknęła córka po czym starzec pomógł jej wstać by po chwili zniknąć z polu widzenia. - Należało się jędzy, za to co powiedziała o moich rodzicach - powiedziała ci Sweet Lemon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 - Wal się na ryj! Ciesz się, że jeszcze żyjesz! - powiedziałem biorąc kolejną butelkę odwracając się do Lemon - Co mówiła o twoich rodzicach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 - Że to S********, i cieszy się że zmienili się w zombi - powiedziała to z gniewem w oczach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 - A znała ich w ogóle? - powiedziałem z irytacją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 - Właśnie nie! Tak sam jak jej ojciec. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 - Dobra pier**** ją. Rób co chcesz ja idę rozwalić kilka łbów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 - Sam nie przetrwasz w tym świecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 - Trudno. Ja cenie sobie samotność bardziej niż życie - powiedziałem idąc w stronę pałacu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 - Powiedz mi, czemu chcesz umrzeć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 - Bo żyje tylko dla tego pier******** alkoholu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts