KougatKnave3 Napisano Styczeń 29, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2013 Przeszukawszy budynek znalazłeś pięć materiałów które się nadają na bandaże. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 - Zawsze coś - pomyślałem biorąc je i chowając do juków. Na wszelki wypadek szukałem jeszcze dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 30, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2013 Znalazłeś jeszcze jeden materiał na bandarz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 Zabrałem go po czym ruszyłem w stronę wyjścia. Miałem jeszcze nadzieję zwiedzić szkołę i kilka sklepów. Może był tam jeszcze jakiś alkohol. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 30, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2013 Nie miałeś szczęścia, wszystkie sklepy były ogołocone. Wtem zauważyłeś że coś zaczęło uciekać, to było szybsze niż zombi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 - Może ten ktoś lub to coś miało alkohol - pomyślałem udając się za tajemniczym czymś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 30, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2013 Biegłeś za tajemniczą postacią aż, w końcu trafiasz do opuszczonego sadu jabłoni. Widziałeś dwie drogi gdzie mogła się schować postać, stodoła i dom Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 Oby dwa pomieszczenia mogły być pułapką, lecz udałem się do stodoły gdyż tam będzie więcej miejsca na walkę jeśli byłaby to konieczne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 Wchodzisz do stodoły i widzisz jedną wielką pustkę. W budynku unosi się smakowity zapach ciasta jabłkowego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 - Co tu do cholery robi ciasto jabłkowe - pomyślałem z irytacją ostrożnie rozglądając się po budynku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 Zapach dochodził z budynku domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 Wyszedłem z szopy po czym udałem się do domu. Chciałem wejść po cichu aby nie zwracać na siebie niepotrzebnej uwagi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 1, 2013 Autor Share Napisano Luty 1, 2013 Stanąłeś przed drzwiami, masz jeszcze szanse się wycofać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 Po prostu otworzyłem cicho drzwi i zacząłem się skradać do pomieszczenia skąd czuć było placek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 2, 2013 Autor Share Napisano Luty 2, 2013 Kiedy otworzyłeś drzwi zobaczyłeś na stole świeży placek, a w kuchni czyjś cień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Strzeliłem sobie facehoof. - Kto normalny piecze jakiś jeb*** placek w środku apokalipsy zombie? - pomyślałem kierując się w stronę kuchni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 3, 2013 Autor Share Napisano Luty 3, 2013 Weszłeś do kuchni i nikogo już nie było. Czujesz się jedynie obserwowany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 - Jest tu ktoś? - powiedziałem na głos rozglądając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 4, 2013 Autor Share Napisano Luty 4, 2013 Nagle usłyszałeś kogoś na górze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 4, 2013 Share Napisano Luty 4, 2013 Powoli i ze spokojem udałem się w stronę schodów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 4, 2013 Autor Share Napisano Luty 4, 2013 Wszedłeś na górę. Odgłosy dochodziły z dwóch pokoi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 4, 2013 Share Napisano Luty 4, 2013 - Dobra to jest dziwne - pomyślałem wchodząc do jednego z pokoi na piętrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 Kiedy wszedłeś do pokoju widziałeś... małego źrebaka z różową kokardą. Miał żółtą sierść i jasno czerwoną grzywę, ona płakała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 - Przepraszam. Wszystko dobrze? Nie chcę zrobić ci krzywdy - powiedziałem wchodząc do połowy pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 7, 2013 Autor Share Napisano Luty 7, 2013 Mała klaczka spoglądnęła na ciebie. - Kim jesteś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts