Jump to content

Odcinek 9 "Apple Family Reunion"

D.E.F.S
 Share

Recommended Posts

Dołączona grafika

Tytuł: Apple Family Reunion

Data emisji: 22.12.2012

Krótki opis: Granny Smith agrees to let Applejack lead the Apple Family reunion but Applejack loses sight of what is truly important

PL: Granny Smith zgadza się, aby applejack przewodniczyła zjazdowi Rodziny Apple, jednak Applejack zapomina co tak naprawdę jest najważniejsze.

Mamy juz odcinek ósmy na YT

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=DF1aaxIUa3w

I piosenke AJ

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=BhDVWvrk064

Przed chwilką obejrzałem i stwierdzam, plusy: + Świetna piosenka AppleJack + Rodzina Apple + Babcia świetnie opowiadała (jak zawsze) + Wzruszający moment gdy stodoła się rozleciała (aż się łezka w oku zakręciła) Minusów nie ma (bynajmniej ja ich nie dostrzegłem) :D

Odcinek był naprawdę fajny, ale zawioła mnie jedna rzecz na którą liczyłem. Nadal nie wiadomo co z rodzicami AJ, może żyją , a może nie, bo nie było nic co jednoznacznie potwierdzało jedno albo drugie.

były dwie spadające gwiazdy , dodaj dwa plus dwa i zobacz co ci wyjdzie.

Bardzo dobry odcinek, piosenka "Raise This Barn" naprawdę fajna. Rainbow miała 10 sekund "czasu antenowego" i proszę - potrafiła go świetnie wykorzystać :D Granny Smith też jak zawsze świetna. No i jest nareszcie list!

Ogólnie, moja ocena 9/10, mimo wszystkiego były już lepsze odcinki w tym sezonie.

Cztery

No tak, dodałeś dwa plus dwa, jak eeyore kazał :rd8:

Piosenka, rodzina Apple itd. , ale mimo wszystko nie było w nim nic porywającego...

5/10 - Za całość

-2 za TRZECI wyciek, czyli :

3/10

Dołączona grafika

A mówią, że to ja mam brzydkie pismo....

Tak wiem, jestem strasznym malkontentem...

• Downvote 1

Plusy -Mała słodka AJ (NGGGGHHHH.....) -Jest Babs Seed i Braeburn -Spike jako zapalniczka (ja chce taką xD) -RD strzela w AJ piorunem -Applejack w końcu doczekała się swojej piosenki -Kucyk który budową, postawą i cutie markiem przypomina Octavie -W końcu ktoś napisał list do Celesti Minusy -Jakoś mało reszty mane 6 Moja ocena 9/10