D.E.F.S Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Tytuł: Apple Family Reunion Data emisji: 22.12.2012 Krótki opis: Granny Smith agrees to let Applejack lead the Apple Family reunion but Applejack loses sight of what is truly important PL: Granny Smith zgadza się, aby applejack przewodniczyła zjazdowi Rodziny Apple, jednak Applejack zapomina co tak naprawdę jest najważniejsze. Mamy juz odcinek ósmy na YT http-~~-//www.youtube.com/watch?v=DF1aaxIUa3w I piosenke AJ http-~~-//www.youtube.com/watch?v=BhDVWvrk064 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Znowu wyciek? iTunes jest dziurawe niczym podwodne miasto Rapture. Biorę się za oglądanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Nareszcie piosenka AJ, na tą chwilę czekałam od dawna i, ludzie, nareszcie list do Celestii! Poza tym Babs Seed wróciła, z czego bardzo się cieszę. Odcinek świetny, jeden z najlepszych z 3 sezonu. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poppi Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Ugh, znowu wyciek? I tyle by było z radości oczekiwania ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Grudzień 22, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2012 Nawet Braeburn sie pojawil ^^. Odcinek podoba mi sie bardziej niz Wonderbolts Academy. Rodzina Apple po prostu rozbraja. Ogólna ocena 12/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rarity115 Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Mi również odcinek bardzo się podobał, a zwłaszcza końcowa piosenka. I zauważyłam jeszcze coś. Babs ma oczy Applebloom. A później już normalne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Rarity115, też to zauważyłam. Powiedziałam o tym siostrze, a ona: "nie, nie, przecież ona takie ma". Moja mina: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloudchaser Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Odcinek nie porwał mnie tak jak Wonderbolts Academy. Ale przyznam, było parę genialnych momentów, które mnie rozśpieszyły, a na koniec pociekła mi też łezka. I piosenka AJ, wreszcie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Teraz czekać na tłumaczenie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackOut Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Odcinek był naprawdę fajny, ale zawioła mnie jedna rzecz na którą liczyłem. Nadal nie wiadomo co z rodzicami AJ, może żyją , a może nie, bo nie było nic co jednoznacznie potwierdzało jedno albo drugie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Przed chwilką obejrzałem i stwierdzam, plusy: + Świetna piosenka AppleJack + Rodzina Apple + Babcia świetnie opowiadała (jak zawsze) + Wzruszający moment gdy stodoła się rozleciała (aż się łezka w oku zakręciła) Minusów nie ma (bynajmniej ja ich nie dostrzegłem) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeyore Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Odcinek był naprawdę fajny, ale zawioła mnie jedna rzecz na którą liczyłem. Nadal nie wiadomo co z rodzicami AJ, może żyją , a może nie, bo nie było nic co jednoznacznie potwierdzało jedno albo drugie. były dwie spadające gwiazdy , dodaj dwa plus dwa i zobacz co ci wyjdzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 były dwie spadające gwiazdy , dodaj dwa plus dwa i zobacz co ci wyjdzie. Cztery Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lerloare Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Bardzo dobry odcinek, piosenka "Raise This Barn" naprawdę fajna. Rainbow miała 10 sekund "czasu antenowego" i proszę - potrafiła go świetnie wykorzystać Granny Smith też jak zawsze świetna. No i jest nareszcie list! Ogólnie, moja ocena 9/10, mimo wszystkiego były już lepsze odcinki w tym sezonie. Cztery No tak, dodałeś dwa plus dwa, jak eeyore kazał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Grudzień 22, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2012 Gdy pierwszy raz uslyszalem piosenke to uslyszalem "Racist Barn" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Byaku Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Piosenka, rodzina Apple itd. , ale mimo wszystko nie było w nim nic porywającego... 5/10 - Za całość -2 za TRZECI wyciek, czyli : 3/10 A mówią, że to ja mam brzydkie pismo.... Tak wiem, jestem strasznym malkontentem... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ookami88 Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Jak dla mnie to ten odcinek był całkiem niezły. Ale takie pytanie, tylko ja miałem deja'vu z piosenki Pinkie "Smile", gdy Applejack z rodzinką szły we trojkę w ostatnim parcie piosenki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Spodziewałem się średniaka, ale odcinek mnie zaskoczył. -Wspomniane, dwie spadające gwiazdy -Spike w roli zapalniczki -Żarcik RD Ogólnie 7/10. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Plusy -Mała słodka AJ (NGGGGHHHH.....) -Jest Babs Seed i Braeburn -Spike jako zapalniczka (ja chce taką xD) -RD strzela w AJ piorunem -Applejack w końcu doczekała się swojej piosenki -Kucyk który budową, postawą i cutie markiem przypomina Octavie -W końcu ktoś napisał list do Celesti Minusy -Jakoś mało reszty mane 6 Moja ocena 9/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lerloare Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 O, wiem co jeszcze mi się przypomniało do plusów: - odcinek latających sztucznych szczęk ^^ - Spike-zapalniczka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lead GhøsT Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Super odcinek ! Dawno takiej nutki nie słyszałem, zresztą inni też: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dinokuba Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Plusy: - zapalniczka -piosenka Raci... Raise this barn, w końcu AJ pokazała co potrafi - latające szczęki ! I wiele innych Minusy: - gdzie reszta mane 6? ogółem będzie 8/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Jak dla mnie minusów nie ma. Co z tego, że mało reszty Mane6? To w końcu odcinek o klanie Apple. ^^ W końcu doczekałam się piosenki AJ! Moja ocena: 15/10 Nie mogło być lepiej. Przynajmniej według mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D3nis Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Fajny odcinek ale jak dla mnie tylko AJ to zamało ^^ I piosenka fajne ;d Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 piosenka nie w moim guście, ale odcinek o mafii rodziny apple zaliczam do fajnych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się