Gość Arctic Fox Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Złożyli podanie/werdykt - Shadow "Veritas" Dark - Przyjęty - Red Avenu - Przyjęty - Black Sky - Przyjęty - In Sharon - Przyjęty Odszedł - Magnus Nighthammer- Przyjęty Odszedł - Nathler Ridd- Przyjęty - Moonlight star- Przyjęty - Shining Crystal- Przyjęty ________________________________ - Amber Royal - Przyjęty - Pokemona - Przyjęty - Autumn Staccato - Przyjęty - Dearme - Przyjęty - Darkness Triator - Przyjęty - Night Arrow - Przyjęty - Fallen Star - Przyjęty Nowi uczniowie zostaną wpisani na listę a informacja wyświetlona w kolejnym poście. O rozpoczęciu zajęć decyduje Avatar postaci Zatwierdzono i podpisano Dnia 26-12-2012 godz 02:49 Dyrektor Administracyjny Uniwersytetu Canterlockiego ~Celestor Link do komentarza
Arjen Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 W zaciemnionej sali narastało oczekiwanie, już niedługo miała zostać ogłoszona pierwsza fala przyjęć. Księżyc świecił jasno na nieboskłonie. Wtem na środku sali pojawiło się delikatne światło, które z czasem rosło, przybierając kształt kucyka. Pegazorożca. Księżniczka Luna przybyła, by wydać werdykt. W sali zapadła cisza, gdy Władczyni Nocy z cichym stukotem wylądowała na podwyższeniu. To nie będzie potrzebne, rzekła do jednego z kucyków podających jej megafon, by mogła przemówić. Zwróciła się w kierunku zebranych. - Witajcie. A więc chcecie, byśmy to właśnie My was nauczały? Chcecie poznać sekrety magii, niedostępne zwykłym śmiertelnikom? Może pragniecie zaznać jedynie przygody? Albo waszym umysłem kieruje tylko chęć samodoskonalenia się? To teraz nieistotne. Wybrałam ośmiu. Nie zawiedźcie mnie... i przede wszystkim siebie. ...Ten, którego imię brzmi Prawda... ...Ten, który wielokrotnie widział swoją śmierć w swoich snach... ...Ten, którego wytrzymałość wzbudza podziw u innych... ...Ta, której drugim wyborem jest złość i ogień... ...Ta, której miejscem zamieszkania jest miasto św. Piotra i Pawła ...Ten, który zbyt często plugawi język przekleństwami... ...Ten, którego specjalnością jest tworzenie cudów z kartki papieru... ...Oraz Ta, której wygląd odstrasza słabych... Czekam w klasie. Zgłoście się wszyscy, cała ósemka. Każdy ma napisać, czemu uważa, że to właśnie on jest na liście. Link do komentarza
Pawlex Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Ach, no dobrze. Ja uważam że do mnie odnoszą się słowa "...Ten, który zbyt często plugawi język przekleństwami..." Dlaczego? Wystarczy przeczytać me "coś o sobie" Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Uważam ze pasuje tu ponieważ w nocy najlepiej czuje. Chce zdobyć przyjaciela z którym będę mógł celebrować każdą godzinę tej jakże pięknej pory. Samemu nie jest to zbyt fajne, ale już z przyjacielem będzie czymś lepszym. I mam nadzieje ze przyjaciel pomoże zapomnieć mi o wydarzeniach z dzieciństwa. A co do mojego cytatu : miałem bardzo ciężkie dzieciństwo pani profesor, często miałem koszmary. Link do komentarza
wiej007 Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Cóż... Jestem Shadow "Veritas" Dark. A Veritas w tłumaczeniu znaczy prawda. Uważam że pasuję tutaj gdyż spędziłem całe swoje życie w mroku. Byłem sam w jego otchłani tak długo że w końcu sam stałem się cieniem. Teraz pora wyjść z mroku nocy... teraz czas na to by być w świetle nocy Link do komentarza
Dizi Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Nie wiem czy dobrze to interpretuję ale... "Ta, której miejscem zamieszkania jest miasto św. Piotra i Pawła" Rzym w Apokalipsie jest również określany mianem Babilonu, a Babilon to symbol niewoli i rozproszenia więc może oznaczać także każde inne miejsce, w którym żyli chrześcijanie... Czyli może oznaczać każde miejsce na Ziemi i Equestrii. Wikipedia \o/ "Ta, której drugim wyborem jest złość i ogień" Wybrałam dwóch nauczycieli, Ty byłaś drugim. Pierwszym była radość i światło, więc poszłam do Pinkie, drugim złość i ogień. Nie ważne która odpowiedź jest dobra, uważam że należę do tej klasy. A jeśli nie, kolejna porażka nie robi różnicy ^ ^ I przepraszam że zabrałam komuś opcje, może mi ją zabrać jak uważa, że należy do niego. *-* Podpisano: In Sharon Link do komentarza
Nessie Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 A ja powiem to tak : ...Ta, której drugim wyborem jest złość i ogień... : na co dzień jestem cicha i skromna, ale gdy chcę potrafię wyjść, z tej powłoki codzienności i buchnąć płomieniem , przemówić złością , strachem i ciemnością , i tak jak nocą ciemność pochłania wszystko tak ja potrafię być tą drugą - prawdziwą sobą , aczkolwiek nie twierdzę, że ta pierwsza to nie jestem prawdziwa ja . Dziękuję: Moonlight star Link do komentarza
DiceMan321 Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 ...Ten, którego specjalnością jest tworzenie cudów z kartki papieru... Ponieważ robi melodie i je zapisuje na kartce....pewnie się mylę i tak nie zdam D: Hello Ded D: Niestety nie, chodzi mi o kogoś innego.~ Arjen super....po **** robię te zgłoszenia i tak się nie dostaje. Idę się zabić 1,2,3drWWWWwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww Link do komentarza
Lunaris Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Cóż... Sądzę że słowa "Ten, którego wytrzymałość wzbudza podziw u innych" odnoszą się do mnie, dlatego że te kucyki, które wiedzą, że jestem podmieńcem (,bo na co dzień się ukrywam) mówią mnie podziwiają, gdyż żyję wśród innej rasy z dala od większości rodziny, a jak natrafię na jakiegoś rasistę to się na niego nie gniewam. Silent Sea PS: Jeśli nie dostałem się ze względu na to, że moje podanie było trochę inne to przepraszam, ale nie za bardzo wiem jak powinno się pisać podania. Niestety nie o Ciebie mi chodziło ~ Arjen Link do komentarza
Arjen Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Pawlex, RedBalance12, Wiej007, Dizi, Nesiachnid, Julia, Ares Prime - Witajcie. Czekam na ostatniego. Link do komentarza
Nessie Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Dziękuję będę niemal jak Twi tylko trochę mniej Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Także dziękuje pani profesor. Mam nadzieje że będę dobrym uczniem. *Po czym siada w ławce* Link do komentarza
wiej007 Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 -Dziękuje pani profesor, postaram się być tak dobrym uczniem jak mogę Link do komentarza
Dizi Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 *rozgląda się i spostrzega że wszyscy dziękują* Em... Dziękuję pani profesor. ^ ^" Link do komentarza
Lunaris Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Czy oprócz tych ośmiu osób zostaną przyjęte jeszcze inne? Link do komentarza
Arjen Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Czy oprócz tych ośmiu osób zostaną przyjęte jeszcze inne? Jeśli wykażą się dobrym podaniem i aktywnością. Nie zaprzeczam, że wybrałem osoby, których wkład w Regnum Lunae jest widoczny - czy to coś złego? Nie. Link do komentarza
Arjen Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 A ja powiem to tak : ...Ta, której drugim wyborem jest złość i ogień... : na co dzień jestem cicha i skromna, ale gdy chcę potrafię wyjść, z tej powłoki codzienności i buchnąć płomieniem , przemówić złością , strachem i ciemnością , i tak jak nocą ciemność pochłania wszystko tak ja potrafię być tą drugą - prawdziwą sobą , aczkolwiek nie twierdzę, że ta pierwsza to nie jestem prawdziwa ja . Dziękuję: Moonlight star Nawiązałem do tego, że Twoje ulubione kucyki to Luna i.... SpitFire. Drugi wybór. Spit i Fire. Łacina i angielski. Link do komentarza
Julia Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Ta' date=' której miejscem zamieszkania jest miasto św. Piotra i Pawła[/quote'] Ja, bo mieszkam w Poznaniu. Link do komentarza
Dizi Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Czyli tak czysto teoretycznie moją odpowiedzią było "Oraz Ta, której wygląd odstrasza słabych", tak? ... Tak bardzo nie trafić .-. Link do komentarza
Julia Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Czyli tak czysto teoretycznie moją odpowiedzią było "Oraz Ta, której wygląd odstrasza słabych", tak? ... Tak bardzo nie trafić .-. A, sorry jak Ty to miałaś. Link do komentarza
Dizi Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Nie było moje, nie wiem w sumie co było, do każdego jakoś się mogłam doczepić. Do Ciebie może faktycznie bardziej pasuje, teraz to już nieistotne. ^ ^" Link do komentarza
Ares Prime Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 ...Ten, którego wytrzymałość wzbudza podziw u innych... Bardziej celnie nie mogłeś trafić. Będę najlepszym uczniem, dla naszej kochanej pani profesor Luny. Ze swoją siłą, wytrwałością w powierzonych mi zadaniach, oraz wierności dla Nocnej Księżniczki, nic nie będzie w stanie mnie zatrzymać. Żadna przeszkoda czy wyzwanie mi nie straszne, ja je rozwalam. W moim słowniku nie ma słowa ''poddaję się''. ALL HAIL PRINCESS LUNA ! Link do komentarza
Arjen Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Uczniowie - SPOKÓJ! Co prawda Klasa jest owalna i nie ma tu kątów, ale tam *wskazuje na niebo* jest Księżyc i wierzcie mi, że według mnie jest blisko Czekamy na ostatniego, albo to Księżyc zaczeka na niego Spokojnie Księżniczko, nic się nie stało. Ah tak, wybaczcie uczniowie *U dyrektora aż się zatrzęsło w gabinecie* LUUNAAA!!! moja kawa ....... no pięknie cała sierść mokra.. i ja ja wyglądam?? Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Tak jest pani profesor. Link do komentarza
BaniPunz Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Sądzę że o mnie chodziło (...Ten, którego specjalnością jest tworzenie cudów z kartki papieru...). Dlaczego? Napisałem w podaniu że moje hobby to origami ^^ Link do komentarza
Recommended Posts